Αν αγάπη μου η πεθερά ειναι σαν εμένα δεν θα ήθελες ποτέ να πεθάνει.
Αν ηταν σαν και σενα, σιγουρα ΟΧΙ, αλλα μην ξεχνας οτι εσενα σε λενε Tζενη !!!
Αν αγάπη μου η πεθερά ειναι σαν εμένα δεν θα ήθελες ποτέ να πεθάνει.
Ολα τελεια ολα ανθηραOλα καλα κουκλα μου, εσυ πως τα πας ???
Ελπιζω και ευχομαι, να σου πανε ολα πολυ καλα !!!
σωστό και αυτόΑν ηταν σαν και σενα, σιγουρα ΟΧΙ, αλλα μην ξεχνας οτι εσενα σε λενε Tζενη !!!
Ολα τελεια ολα ανθηρα
μωρακι μου μονο εσυ με καταλαβες φαινετε.μακια πολλαάρα μπερδεύτηκα...
νόμισα ότι είσαι η Τζενάρα η Ελληνιδά , η τάξη αποκαταστάθηκε , εσύ είσαι είσαι η sexy λατίνα και η Τζενάρα μαζί με την Νατάσα ;)
μανάρι αυτό ειναι το ποιο καλύτερο μασάζ EVER αλλά με τέτοια πράγματα θα πάθουμε 10 εγκεφαλικά.
Μανάρι?
Για σφάξιμο και φάγωμα τον έχεις?
Καλημέρα σε ολους!!!!! τα κοριτσια μας σημερα ειναι οι Σαμπρίνα....Τζενη Λατινα....Τζενη Ελληνιδα....Ζωη....Τζανίνα....Λαρίσα....Λουλου.....Ελσα....και Αγάπη.... Εχω τα κλιματιστικα στο φουλ,και ζεστό Χριστουγιεννιάτικο κρασακι stand by....Μην ξεχνατε τις καρτούλες σας...θα το λέω συνεχεια,γιατι θελω να περνετε τις προσφορές σας.... Οσο για το παρτακι...που ειδα οτι καποιοι συγκρίνουν με αλλα παρτυ...Το δικό μας θα ειναι ξεχωριστό άλλωστε.... οσοι με ξερουν θα γνωριζουν τα πάρτυ που κανω τοσα χρονια....πόσο πετυχημενα είναι...Kαι άλλωστε ο καθενας εχει το δικό του στυλ...την δικη του φαντασια....και το καθε παρτυ εχει την δική του γοητεια ....Λοιπόοοοον σας φιλώ,υπομονη με το κρύο και καλό μεσημερακι σε ολους!!! :-* :-*
Ο μεζές "σερβίρεται" εντός δωματίου.Κρασί χωρίς μεζέ δεν πάει!!
Μωράκι Καλησπερα εγώ ειμαι η ελληνολατινα και η τζεναρα μας ειναι Ελληνίδα οταν λες τι παίζει τι εννοείς?Τζενη Λατίνα και Τζενη Ελληνιδα τι παίζει ??
Νατασσα αν δεν εχεις κλεισει Dj σου προτείνω τον κολλητο μου που είναι επαγγελματιας.Καλησπέρα σε όλους!!!!! Να ξεκινησω με τα κοριτσια και να συνεχισω με τα νεότερα μας..... Τα κοριτσια σημερα ειναι οι:Λαρίσα....Σαμπρίνα....Τζενη Λατίνα και Τζενη Ελληνιδα....Ζωη....Τζανίνα....Ελένη....Ελσα....Και Λούλου.... Σε άλλα νέα λοιπόν....Το παρτυ μας (27/12 ημέρα Παρασκευη)...ετοιμάζετε πυρετωδως... Λίγα στοιχεία... Μπουφές μεχρι σκασμού χαχα....κρασάκι άφθονο (και οχι μόνο)...επαγγελματίας D.J με όλα τα παρελκόμενα του...ξέρετε μηχανηματα...εφε κτλ... Αυτα προς το παρων,τα υπολοιπα...λίγα λιγα να χει σασπένς... Επίσης....μόλις τωρα εγινε η παραγγελια των προσωπικων δωρων που θα κανω στον καθενα σας...Ειναι μικρα....διακριτικα....χρησιμοτατα.... και θα σας αρεσουν πολύ! Αυτα για σημερα...ευχαριστουμε που επιλεξατε εμας για την ενημερωση σας χαχαχα Φιλια σε ολους.... :-* :-*