easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Highlander: Στο τέλος θα μείνει μόνο ένα(θρεντ)..
Πως δεν του την έπεσαν Τούρκοι τότε να τον κάνουν ασήκωτο, είναι απορίας άξιο.αυτος θα κατέβει...
απο αυριο ξεκιναει η μαχη της τηλεορασης. Τα αλητακια που ζητανε την ψηφο μας θα λαδωσουν καναλαρχες και "δημοσιογραφους" για να αποκτησουν προσβαση σε "εκπομπες".
Αυτο ειναι πιθανο να παιξει αν βγει τελικα το ΠΑΣΟΚ αυτοδυναμο.. αλλα θα μπορεσει να ανατρεψει το ποσοστο της αποτυχιας του σε 6 μηνες..?
το ξαναγράφω.παντως ρε σεις πολυ 89 μυριζει..και τοτε σκανδαλο κοσκωτα..και τωρα διαφορα..και τοτε συνεχομενες αναμετρησεις ελλιψει αυτοδυναμιας..και τωρα αυτο βλεπω..ποιος τα πληρωνει τα σπασμενα ομως???
Σιγά μην υπάρχει Κωστάκης σε 6 μήνες.
Εδώ ο άνθρωπος με το ζόρι κρατιέται να μην τα βροντήξει όλα και να πάει να την αράξει στη Ραφήνα με τα DVD και τη Δρ. Νατάσσα.
δεν το νομίζω5 οκτωβριου η ντορακλα ερχεται...
Ποιο είναι το εφιαλτικό σενάριο ρε γίγαντα? Να έχουμε ακυβερνησία αν δεν έχει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ?α κι ο τυπος που μου σκασε το παραμυθι τη δευτερα για εκλογες μου σκασε κι ενα πιο εφιαλτικο σεναριο..μενει να το δω να υλοποιειται...ο τυπος ειναι προσωπικος φρουρος πασοκου βο(υ)λευτη...για να δουμε...
καμια σχεση ομως!!!εχει να κανει με την πολιτικη σκηνη...Ποιο είναι το εφιαλτικό σενάριο ρε γίγαντα? Να έχουμε ακυβερνησία αν δεν έχει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ?
Big fucking deal. Γιατί τόσο καιρό τι είχαμε?
Αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό, ανεξαρτήτως του ποιο κόμμα ψηφίζετε, μην ψηφίσετε ιδιαίτερα προβεβλημένους από τα μμε βουλευτές...
πως θα υπαρχει αυτοδυναμια??αφου ειναι υπο προυποθεσεις...ποσοστο,διαφορα α απο β κτλ...η οχι??
αν το πασοκ δεν παρει αυτοδυναμια
μπορει με νεες αναγκαστικες εκλογες να νικησει αμεσως μετα ο καραμανλης?
τι πιθανοτητες δινετε?
ελα μ ντε..αυτο ρωταω κι εγω..πως??γιατι απο ιπποκρατους αλλα περιμενουν...πως ειναι δυνατον το πασοκ να εχει σιγουρη την αυτοδυναμια στις 4 οκτωβρη???
πως θα υπαρχει αυτοδυναμια??αφου ειναι υπο προυποθεσεις...ποσοστο,διαφορα α απο β κτλ...η οχι??
Τι εννοείς πολιτική σκηνή? Αφού συντηρητικές κυβερνήσεις έχουμε μια ζωή στην Ελλάδα. Τι περιμένει κανείς ν' αλλάξει?καμια σχεση ομως!!!εχει να κανει με την πολιτικη σκηνη...