amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
XAXAXA και οταν ξυπνησει φτιαχτεις ενα ΚΑΦΕ
Δεν τά βγάζω άπό τό μυαλό μου ή πουτάνα γαμώτο.........
XAXAXA και οταν ξυπνησει φτιαχτεις ενα ΚΑΦΕ
ποιος το ειπε αυτο ετσι ειναιΔεν τά βγάζω άπό τό μυαλό μου ή πουτάνα γαμώτο.........
ελα ρε τα χουμε πει..........Αν εσύ θεωρείς τον Ψωμιάδη ικανότερο από Σημίτη & Πάγκαλο, εγώ πάω πάσο.
Άγαπημένη Ροζάλο μου έγώ μονο την γνωμη μου λεω ...ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!!!!!!!!
Η μεταπολεμικη Ευρωπη θα ηταν αδυνατο να (ξανα) δεχτει ακροδεξιες κυβερνησεις στην εξουσια.................
Πλεον ολοι κυκλοφορουν με μανδυες.
Ο ακροδεξιος βαφτιζεται κεντροδεξιος με μετριοπαθεις δηλωσεις και λαικισμους, !!!!
Ο αριστεροκαπιταλιστης βαφτιζεται κομμουνιστης γιατι εχει
αναγκη το συγκεκριμενο target group, ο σκετο-καπιταλιστης βαφτιζεται σοσιαλιστης γιατι ακουγεται
[size=20pt]ευηχα[/size] στον κοσμο που καποτε πιστεψε σε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι επικοινωνιολογοι κανουν καλα τη δουλεια τους.
Οι ιδεες πεθαναν και μαζι τους οι καθε λογης ηγετες.
Η μαλλον για το θεσω καλυτερα, οι ιδεες ζουνε και θα συνεχισουν να ζουνε στους ρομαντικους...................
Δεν ειναι κακο ο Καρατζαφερης να ειναι ακροδεξιος.
Κακο ειναι να προστατευεται πισω απο το προσωπειο αυτο.
Κατα καιρους οι δηλωσεις του θυμιζουν αλλες εποχες, σκοτεινες.
Περι μεταναστων, αριστερας, θανατικων ποινων και αλλα πολλα.
Εχει σημασια ομως να σταθουμε σε αυτα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν νομιζω..
Και οσο για ενα φιλο που αναρωτηθηκε σε προηγουμενο post
αν ο συγκεκριμενος κυριος εχει στο πλευρο του χουντικους η ναζιστες...............
Δεν ξερω ο κυριος Βοριδης ως τι λογιζεται αλλα ευτυχως δεν εχουμε ασθενης μνημη και προφανως δεν γεννηθηκαμε χθες...............................
σε αυτό το σχήμα που λέγεται κυβέρνηση ο μοναδικός που έχει σχέση με το αντικείμενο του είναι ο Κουτρουμάνης... άξιος άνθρωπος και βαθύς γνώστης του αντικειμένου της κοινωνικής ασφάλισης... όλοι οι άλλοι γτπ ... θεωρητικολόγοι, δόκτορες και σύμβουλοι υπουργών ... αντε και ένα παράδειγμα .. τι σχέση μπορεί να έχει αυτός με εξωτερική πολιτική...
από την άλλη οι περισσοτεροι είναι νέοι ανθρωποι και αυτό είναι καλό.. αρκεί να έχουν διάθεση να μάθουν (δυστυχώς στου κασίδη το κεφάλι και πάλι) αλλα μπορεί να είναι και κακό...
δεν μιλάω βέβαια για την Κατσέλη της οποίας αμφισβητώ όχι μόνο την κρίση επί οικονομικών θεμάτων αλλά και την γνω΄ση (καθηγήτρια πανεπιστημίου γαρ)...
αχαχαχαχα
να φέρουμε πίσω τον Αλογοσκούφη, τον Ρουσσόπουλο, την Πετραλιά, τον Βαρβιτσιώτη και τον Κεφαλογιάννη.....
αχαχαχαχα
χου που έχετε το θράσος μετά από την πενταετή κατάντια να κρίνετε και το κυβερνητικό σχήμα πριν παράξει έργο...
Κλααααααααααααααααααααααααααααααψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρε καμμένοι......
αντε πάλι ο περσόνα άρχισε τα κουτσογιωργίτικα του.. "Δεν δικαιούσθαι να ομιλείτε"
και ποιός είσαι εσύ ρε μαλάκα που θα μου πείς αν έχω δικαίωμα να κάνω κριτική ή όχι???????????????????
σάλτα και πηδήξου ρε
αντε πάλι ο περσόνα άρχισε τα κουτσογιωργίτικα του.. "Δεν δικαιούσθαι να ομιλείτε"
και ποιός είσαι εσύ ρε μαλάκα που θα μου πείς αν έχω δικαίωμα να κάνω κριτική ή όχι???????????????????
σάλτα και πηδήξου ρε
είσαι και ΑΕΚ είπαμε;
Κλάαααααααααααμμμμμμμμμμμμμμααααααααααααααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιικκκκκκραααααααααααααααααααααααααααααααα
Δάαααααααααααααακκκκκκκκκκκκκκκρρρρρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Υ.Γ.
φχαριστώ για την ευχή.....
έχω ήδη ξεκινήσει από ένα ψωλοχύσιμο σε ότι δεξιό κυκλοφοράει ενταύθα......
ουστ κωλόγαβρε ... τσιράκι του Κόκκαλη .. λαμόγιο... αει σιχτίρι από δω
ααααααααααααααχαχαχα
τα παράπονά στον υπουργό μακεδονίας Θράκης....
ααααχαχαχαχα
τα παράπονά στον υπουργό μακεδονίας Θράκης....
Σταματήστε ρε, δεν αντέχω άλλο