Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δαγκωτο ΝΤΟΡΑ!!!!!! να γινει  αρχηγος της ΝΔ μπας επιτελους πεθανει ο μητσοτακης,γιατι αλλοιως μεχρι να τη δει αρχηγο ειναι ικανος να ζησει μεχρι τα 150!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και τι σε πειράζει? σε 70 χρόνια από σήμερα σάμπως θα ζεις?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ:
Τον καραμανλη τον εκτιμω γιατι πιστευω οτι μιλησε Ξεκαθαρα (εστω και αργα) εμενα αυτο μου αρεσε.
Οτι εκανε λαθη δεν το αρνουμαι, θα επρεπε να σουταρει αμεσως τα λαμογια και να παει σε εκλογες και
θα επαιρνε αυτος 45%

Τελος παντων.. δεν εγινε ετσι και αυτο ηταν το λαθος.

Αλλα εμενα κατι μου μυριζει λιγο στημενο αυτο με την παραιτηση δε μου εκατσε.
και πολυ... Μπορει ομως να κανω και λαθος

Γιατι εκτιμας τοσο πολυ τον Σαμαρα, εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο ή πιστευεις οτι
απλα ειναι καλυτερος απο την Ντορα ?

Κατα πασα πιθανοτητα θα γινει Πολεμος ( Οικογενειων  ) πιστευω !!
ε ρε εχετε μεγαλη πλακα εσεις οι δεξιοι!!!!μιλησε ξεκαθαρα ρε θα μας τρελανετε 10.5 μοναδες και δεν εχετε καταλαβει οτι ο λαος πλεον ξυπνησε και τις μαλακιες του καραμανλη και τα ωραια ρητορικα του τον κουρασαν 6 χρονια λογια συγνωμες αυτοκριτικη δεν καταλαβα τη γινοταν!!!!! μακραν ο χειροτερος πρωθυπουργος της μεταπολεμικης περιοδου απλα ανυπαρκτος και λιγος. το λαθος ειναι οτι αργησε ο κοσμος να τον καταλαβει αλλα οταν αυτο εγινε τον τιμωρησε οπως ακριβως του αξιζε!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
βρε καλως τον!!!!!! τωρα που θα αναγκαστεις να ψγφησεις παλι μητσοτακη αυτον που με τοσο εξυπνο τροπο εκανε αυτο που ηξερε να κανει εδω και 50ν χρονια να δημηουργει διασπασεις και να διαλυει κομματα!!!! τωρα φατε την ντορα στη μαπα και θα δειτε εξουσια μετα απο πολλα χρονια αν βεβαια δεν διασπαστειτε!!! οσο για εκδικητικες τασεις αυτα που εκανε 6 χρονια η ΝΔ δεν προκιεται να γινουν τωρα αλλωστε γιαυτο ο κοσμος ξυπνησε και σας εριξε μαυρο!!!!παντως πρεπει να εκανες πολλη ωρα να συνελθεις οταν ειδες τη ψωλια!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Προφανώς ελπίζεις να βγει η Ντορα, περίμενε όμως.....

Το ΠΑΣΟΚ είναι κρατικοδίαιτο κόμμα με ραχοκοκαλιά τους δημοσίους υπαλλήλους, που προκειμένου να ικανοποιήσει θα εκδιώξει οποιονδήποτε δεν είναι κομματικό μέλος του.

Γιατι εκτιμας τοσο πολυ τον Σαμαρα, εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο ή πιστευεις οτι
απλα ειναι καλυτερος απο την Ντορα ?

Πιστεύω ότι είναι ικανός, έντιμος με ηγετικές ικανότητες, με σαφή άποψη για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, οπότε μπορεί να προσεγγίσει πλατιές μάζες και να δώσει προοπτική νίκης στη ΝΔ.

Όλα τα παραπάνω δεν τα διαθέτει η Ντόρα κατά τη γνώμη μου.  

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ε ρε εχετε μεγαλη πλακα εσεις οι δεξιοι!!!!μιλησε ξεκαθαρα ρε θα μας τρελανετε 10.5 μοναδες και δεν εχετε καταλαβει οτι ο λαος πλεον ξυπνησε και τις μαλακιες του καραμανλη και τα ωραια ρητορικα του τον κουρασαν 6 χρονια λογια συγνωμες αυτοκριτικη δεν καταλαβα τη γινοταν!!!!! μακραν ο χειροτερος πρωθυπουργος της μεταπολεμικης περιοδου απλα ανυπαρκτος και λιγος. το λαθος ειναι οτι αργησε ο κοσμος να τον καταλαβει αλλα οταν αυτο εγινε τον τιμωρησε οπως ακριβως του αξιζε!!!!!

ΒΟΔΑΚΟ, ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ !!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ασε τις μαλακιουλες και πες του Γιωργακη να κανει αυτα που ειπε και υποσχεθηκε γιατι
προβλεπω να την παταει χειροτερα απο τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. και εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε..

Τωρα ο Καραμανλης τιμωρηθηκε....

Κανονιστε να μην ξυπνησετε το παλαιο ΖΟΜΠΙ που κρυβετε μεσα στο ΠΑΣΟΚ γιατι
τωρα κανω την παπια, και θα κανω μονο μια αφισα  :uglystupid: για το Πασοκ  :grin:
μετα να δεις τι εχει να γινει !!!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βρε μία είναι η λύση λέμε...

%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%823.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:
Ο δικος μου ειναι καλυτερος.... :think:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....

Επισκέπτης
ΒΟΔΑΚΟ, ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ !!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ασε τις μαλακιουλες και πες του Γιωργακη να κανει αυτα που ειπε και υποσχεθηκε γιατι
προβλεπω να την παταει χειροτερα απο τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. και εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε..

Τωρα ο Καραμανλης τιμωρηθηκε....

Κανονιστε να μην ξυπνησετε το παλαιο ΖΟΜΠΙ που κρυβετε μεσα στο ΠΑΣΟΚ γιατι
τωρα κανω την παπια, και θα κανω μονο μια αφισα  :uglystupid: για το Πασοκ  :grin:
μετα να δεις τι εχει να γινει !!!!
και πιστεψε θα συνεχισεις να την κανεις την παπια για παρα πολλα χρονια ακομα!!! και να σου πω και κατι αλλο λατρεια :grin: το τη θα λες λιγο με απασχολει :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Προφανώς ελπίζεις να βγει η Ντορα, περίμενε όμως.....

Το ΠΑΣΟΚ είναι κρατικοδίαιτο κόμμα με ραχοκοκαλιά τους δημοσίους υπαλλήλους, που προκειμένου να ικανοποιήσει θα εκδιώξει οποιονδήποτε δεν είναι κομματικό μέλος του.

Πιστεύω ότι είναι ικανός, έντιμος με ηγετικές ικανότητες, με σαφή άποψη για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, οπότε μπορεί να προσεγγίσει πλατιές μάζες και να δώσει προοπτική νίκης στη ΝΔ.

Όλα τα παραπάνω δεν τα διαθέτει η Ντόρα κατά τη γνώμη μου.  

δεν ελπιζω να βγει αλλα θα βγει ειτε σου αρεσει ειτε οχι δεν εχετε παρει χαμπαρι τη γινεται στη νδ!! εσενα να δω οταν θα ειναι αρχηγος τη θα λες !!!!!!!!οσο για τις παπαριες περο δημοσιων να σου θυμησω οτι τα τελευται 6 χρονια οσες προσληψεις ΜΟΝΙΜΩΝ εκανε η νδ δεν εκανε το πασοκ την 8ετια σημιτη οποτε ασε αυτο το παραμυθι εχει ξεθωριασει!!! οι δημοσιοι υπαλληλοι του 81 ειναι πλεον συνταξιουχοι πλεον υπαρχουν τα δικα σας παιδια που λεει και βυρων!!!! :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
και πιστεψε θα συνεχισεις να την κανεις την παπια για παρα πολλα χρονια ακομα!!! και να σου πω και κατι αλλο λατρεια :grin: το τη θα λες λιγο με απασχολει :2funny: :2funny:

Ενταξει ρε μωρακι ΒΟΔΑΡΕ αλλα μην γελας πολυ.. :grin: :grin: :grin:

γιατι μπορει και να μην κανω την παπια...... :grin: :grin:

Πλακα κανω δεν εχω τιποτα μαζι σου, και δεν μου εισαι ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ !!!

αν και ΠΑΣΟΚΟΣ :zombie:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτος να βγει, να μας πει και ενα τραγουδι...μοιρολοι για την περισταση....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπως είπα, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον Αντώνη Σαμαρά. :rockon:

Φοβάμαι όμως ότι η Ντόρα έχει σχετικό προβάδισμα... :S

Αν οι καραμανλικοί στηρίξουν και βγει αρχηγός ο Αντώνης Σαμαράς, τότε η ΝΔ θα έχει πολύ καλές πιθανότητες νίκης στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αν βγει η Ντορα, θα περάσουν μερικές τετραετίες για να δει η ΝΔ εξουσία. Για να μην αναφερθώ σε ενδεχόμενο διάσπασης.... :S  :S :S :S   

τρίχες.
φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από πολιτική.
Στην ελλάδα η δεξιά μετά την εποχή του Καραμανλή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΩΣ ΑΜΙΓΩΣ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.
Τελευταία προσπάθεια αμιγώς δεξιου αρχηγού ήταν ο Εβερτ. Ο εβερττ έδωκε το δακτυλίδι σοτν κωστάκη και του πε μην κάνεις τα λάθη τα δικά μου επικοινωνιακά. Ο Καραμανλής καλλιέργησε πονηρά ένα κεντροδεξιό λάιτ και χαλαρό προφίλ. Την ήττα την έφαγε κυρίως γιατί άφησε τα αμιγώς δεξιά φυντάνια στις παρυφές των άκρων να κάνουν πάρτυ με την ανοχή του και ενίοτε με τη στήριξή του.

Με Σαμαρά δεν έχεις καμμιά τύχη να ξεπεράσεις ουδέποτε το 40%. Ο μόνος που σε βάθος χρόνου έχει τύχη είναι ο αντίστοιχος όμορφος τίποτας Αβραμό... Ο έλληνας θέλει πούλ μουρ και λάιτ......Η Ντόρα στην πρώτη ήττα θα οδηγήσει σε διασπαση το κόμμα. Η ΝΔ με τη μορφή που είχε σήμερα ξέχασέ την. Θα κυβερνήσεις ξανά μετά από καμμιά 10αριά χρόνια... Γιατί πολύ απλά ο Ελληνας απέδειξε περίτρανα μετά από τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ότι στην κεντροαριστερά συχωράει πολλά. Στη δεξιά δε συχωράει ούτε τα πεθαμένα της.

Καλό κουράγιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εθεάθη την Κυριακή, γύρω στις 10, στο παρακάτω χωριό. :2funny:

c0068sk9be561.jpg

Τσου, μωρή φασιστολούγκρα.
Έδειρες καμιά γυναίκα σήμερα;

μην τους ξεσυνερίζεσαι....
δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι θα περάσουν ότι το 81 89.........

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• image002.jpg
    image002.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 16

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
τρίχες.
φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από πολιτική.
Στην ελλάδα η δεξιά μετά την εποχή του Καραμανλή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΩΣ ΑΜΙΓΩΣ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.
Τελευταία προσπάθεια αμιγώς δεξιου αρχηγού ήταν ο Εβερτ. Ο εβερττ έδωκε το δακτυλίδι σοτν κωστάκη και του πε μην κάνεις τα λάθη τα δικά μου επικοινωνιακά. Ο Καραμανλής καλλιέργησε πονηρά ένα κεντροδεξιό λάιτ και χαλαρό προφίλ. Την ήττα την έφαγε κυρίως γιατί άφησε τα αμιγώς δεξιά φυντάνια στις παρυφές των άκρων να κάνουν πάρτυ με την ανοχή του και ενίοτε με τη στήριξή του.

Με Σαμαρά δεν έχεις καμμιά τύχη να ξεπεράσεις ουδέποτε το 40%. Ο μόνος που σε βάθος χρόνου έχει τύχη είναι ο αντίστοιχος όμορφος τίποτας Αβραμό... Ο έλληνας θέλει πούλ μουρ και λάιτ......Η Ντόρα στην πρώτη ήττα θα οδηγήσει σε διασπαση το κόμμα. Η ΝΔ με τη μορφή που είχε σήμερα ξέχασέ την. Θα κυβερνήσεις ξανά μετά από καμμιά 10αριά χρόνια... Γιατί πολύ απλά ο Ελληνας απέδειξε περίτρανα μετά από τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ότι στην κεντροαριστερά συχωράει πολλά. Στη δεξιά δε συχωράει ούτε τα πεθαμένα της.

Καλό κουράγιο.

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εγω δεν τα "εχω" με τον ψωμιαδη.... :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ρε συ, ο τυπος ειναι ο τριμεγιστος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ...

Αντε να σε φτιαξω....

:2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο δεν ειναι και κακο... το ειχε πει αλωστε οτι οσο ειναι ο καραμανλης OK..
μετα  (???????ΦΥΡΕΡ)  :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πιεξουλη  :smitten: :smitten: να βαλω μια φωτο με τον ΑΡΗ σου  :bounce-glasses:

οτι μου πεις !!!

Ναι ή Οχι;