You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Βλάκα - μιλάς σε παρελθόντα χρόνο. Οι εκλογές τελείωσαν.Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες, αποφασίσαμε με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αντιμετωπίζουμε την αυτόνομη συμμετοχή του Κινήματός μας στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την χώρα. Αποφασίσαμε να μη προδώσουμε τις 25.000 των δικών μας ανθρώπων, που σταθήκανε δίπλα μας στις 7 Ιουνίου.
Τον [size=14pt]PULO[/size] τώρα και περιπάτει...
Επισκέπτης
Βγαίνει ρεεε λέμεεεε!!!ευαρα
να δουμε θα εκλεγει
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά αυτή θα την πηδάς τώρα και θα σου λέει "Τι μου κάνεις Γιωργάκη μου!"Καλά δεν το συζητάμε - η Καϊλή στα θηλαστικά είναι Ρεάλ Μαδρίτης.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε ευαρα καυλαΒγαίνει ρεεε λέμεεεε!!!
Ε - μάλλον δε βλέπω να έχω πολλές ελπίδες να πηδήξω Εύα....Καλά αυτή θα την πηδάς τώρα και θα σου λέει "Τι μου κάνεις Γιωργάκη μου!"
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Aπό σήμερα η χώρα αλλάζει σελίδα! (καλό θα ήταν να δώσει κάποιος σελιδοδείκτη στο Γιωργάκη μην χάσει τη σελίδα...)
Δεν εχει αναγκη απο...σελιδοδεικτη ο Γιωργακηs
To laptop του εχει την τελευταια ενημερωση απο ...Βιστα(βιζιον)
Θα ειναι αυτοματα ολα
Επισκέπτης
Ρε συ αυτες οι ΛΑΟτζουδες ειναι τελειως λουμπεν φαση,που πας να μπλεξεις?
Ευα και παλι Ευα λεμε.
Ευα και παλι Ευα λεμε.
Θα δώσουμε τον αγώνα μας και όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο! Γιατί αυτό που μετρά πάνω απ’ όλα είναι η πίστη στην Ιδέα, η συνέπεια και η Τιμή! Αυτά για εμάς τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και τις ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ μετρούν πολύ παραπάνω από μία θέση στο κοινοβούλιο.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
Εντάξει τι να λέμε , αρχοντόμουνο η Εύα . Πρέπει να κάνει απίστευτο κρεβάτι ....
Αλλα εγώ κόλλησα με την άλλη του ΛΑΟΣ , που ήταν κρυμμένη αυτή η ξεσκίστρα τόσο καιρό ?
ποιά λες? photo???
Επισκέπτης
ΠΑΣΟΚ ψηφισες ρε χαμενε...Θα δώσουμε τον αγώνα μας και όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο! Γιατί αυτό που μετρά πάνω απ’ όλα είναι η πίστη στην Ιδέα, η συνέπεια και η Τιμή! Αυτά για εμάς τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και τις ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ μετρούν πολύ παραπάνω από μία θέση στο κοινοβούλιο.
Πάει για ιστορικό χαμηλό - όπως ακριβώς τα λέγαμε ορισμένοι εδώ μέσα.τραγικη νυχτα για την νδ
Που είναι κάποιοι άλλοι δεν ξέρω. Ε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποιά λες? photo???
Συνημμένα
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Οποιος πονταρει στην Ντορα για προεδρο θα τα ριξει στον κουβα...Πάει για ιστορικό χαμηλό - όπως ακριβώς τα λέγαμε ορισμένοι εδώ μέσα.
Που είναι κάποιοι άλλοι δεν ξέρω. Ε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις
- 7K