Επισκέπτης
ουτε για φτυσιμο τελικα..ΥΓ. Σταμάτα το κλοπυράιτ με τις φωτό γιατί έτσι και σε παραλάβει ο πλέζουρας δε σε σώζει ούτε το κολλητάρι σου ο Περίανδρος.
τσαμπα μαγκες..
γαματους..
ουτε για φτυσιμο τελικα..ΥΓ. Σταμάτα το κλοπυράιτ με τις φωτό γιατί έτσι και σε παραλάβει ο πλέζουρας δε σε σώζει ούτε το κολλητάρι σου ο Περίανδρος.
To κωλοδάχτυλο τους το βάζεις πριν ή μετά από το ξεκώλιασμα σου;
ΥΓ. Σταμάτα το κλοπυράιτ με τις φωτό γιατί έτσι και σε παραλάβει ο πλέζουρας δε σε σώζει ούτε το κολλητάρι σου ο Περίανδρος.
Αυτό αναφέρεται στη συνέντευξη ή είναι δικό σου συμπέρασμα? Για να ξέρω αν είναι να μπω στον κόπο να τη διαβάσω δηλαδή.
για πε..Είπα κι εγώ να κάνω λίγο χιούμορ...Συνεχίζω τώρα σοβαρά με άλλους σοβαρούς υποψηφίους...
Είπα κι εγώ να κάνω λίγο χιούμορ...Συνεχίζω τώρα σοβαρά με άλλους σοβαρούς υποψηφίους...
[move] [/move]
[move] [/move]
ποιος ειναι αυτος ο γιαγκος??Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
και με το ΛΑΟΣ????????????
ποιος ειναι αυτος ο καριολης & γιατι δεν τον ξερω ρε???Αυτός είναι ο Γιαγκόναν?
Οι λέξεις σεβασμός & δέος είναι λίγες για να εκφράσουν τα αίσθηματα του πανελληνίου στο πρόσωπό του.
ποιος ειναι αυτος ο καριολης & γιατι δεν τον ξερω ρε???
πεστε ρε μαλακες..
ποιος ειναι αυτος ο γιαγκος??
για πες..
Ψιλοσαλεμένος φοιτητής της Πάτρας που είναι σκηνοθέτης σε χαζοταινίες μικρού μήκους και έγινε γνωστός μέσα από ένα riality της κακιάς ώρας. Καλά κάνεις και δεν τον ξέρεις, όσοι τον ξέρουν τον έμαθαν μέσω youtube (έχει πολλά αστεία videos).
αυτος ο τελειωμενος ειναι φοιτητης του ΕΜΠ & μετα κλαψομουνιαζετε γιατι το καινε???[youtube=480,385]hzyvud8--nA[/youtube]
αυτος ο τελειωμενος ειναι φοιτητης του ΕΜΠ
Να το ΔΑΓΩΣΩ ε;
Βρε άντε πάγαινε από δω φασιστόπουστα.
Μάθε ελληνικά πρώτα μικρή Λουλού και μετά έλα να πουλήσεις πνεύμα, back-celebration.
ειτε εισαι η γοργονα που εμφανιζεται στο 48",ειτε κατι καλο πινεις & δεν μας δινεις..που δεν τα έχω δει αλλά έτσι και τα πετύχω παίζω και ξύλο για να τα πάρω.
Επίσης για το Γιαγκόναν έχει πάρει 2-3 βραβεία και ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ
Μπόμπα, αυτά τα 37 δευτερόλεπτα είναι το λαμπρό αποκορύφωμα της καριέρας αυτής της παρεξηγημένης ιδιοφυϊας.
ειτε εισαι η γοργονα που εμφανιζεται στο 48",ειτε κατι καλο πινεις & δεν μας δινεις..
ξεχασες την τριτη παραμετρο του τριπτυχου..Είμαι φαν του τρας και του καλτ
Από σήμερα πλέον όχι του γιάγκου όμως, με απογοήτευσε ο καλλιτέχνης >
ξεχασες την τριτη παραμετρο του τριπτυχου..
μολογα μονη σου,μην με αναγκασεις να σε ξεφωνησω..
εεεεετσι..Δεν είμαι απλώς φαν του BBC, είμαι σκλάβα του και δούλα του
Τι είναι αυτός μωρή? Πε με κι έφυγα γιαΟ ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
και με το ΛΑΟΣ????????????