rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε μεγαλε γιατι 8 στο ΚΚΕ? ζωντανεψε κανας πεθαμενος? θα ψηφισουνε και τα ζομπι?αχαχαχαχα
θα ψηφισουνε και τα ζομπι?αχαχαχαχα
ρε μεγαλε γιατι 8 στο ΚΚΕ? ζωντανεψε κανας πεθαμενος? θα ψηφισουνε και τα ζομπι?αχαχαχαχα
Μεχρι εκει φτανει το μυαλουδακι σου καραγκιοζακο? Αν ηταν ο ιδιος ο βουλευτης του Συριζα που εκανε τα παραπανω ή μελη του Συριζα με την ιδιοτητα των μελων του Συριζα θα επαιρνε η μπαλα και το Συριζα. Τωρα ενας συγγενης ενος μελους του Συριζα παρανομησε, δεν εχει σχεση με το κομμα. Αν ενας συγγενης του Μιχαλολιακου ειχε παρανομησει δε θα ειχε σχεση με το "κομμα"... Αλλα παρανομησαν μελη της Χ.Α. τα οποια ειχαν μαζευτει με την ιδιοτητα των μελων της Χ.Α. και οπως ξερουμε ολοι τετοιες πρακτικες μελων της Χ.Α. δεν ειναι η εξαιρεση, αλλα ο κανονας...Όταν ο γιός Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Βούτσης) κάνει ένοπλη ληστεία και βρίσκεται στην Κατοχή του Οπλοστάσιο , τότε δεν συσχετίζουμε την παραβατική συμπεριφορά ατόμων με τα κόμματα στα οποία ανήκουν. Όταν όμως κάποιος της ΧΑ κάνει κάτι αξιόποινο , τότε συσχετίζεται η συμπεριφορά του με το κόμμα του!
Από υποστηρικτές Ληστών & Δολοφόνων , όπως οι ΣΥΡΙΖΑδες δεν περιμένει κανείς κάτι άλλο ......
μονο με τα εξης ποσοστα θα παει μπροστα η ελλαδα
ΠΑΣΟΚ: 100%
ΝΔ: 0%
ΚΚΕ: 0%
ΛΑΟΣ: 0%
ΣΥΡΙΖΑ: 0%
ΟΙΚΟΛ: 0%
Λοιποί: 0%
>> Καλημέρα!
>>
>> 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
>>
>> , με ψήφισε ακόμα κι ο Παπανδρέου. Τώρα που
>> είμαι ισχυρός, μπορώ να ζήσω ελεύθερος τον έρωτά μου. Στα 53 μου είναι
>> πολύ νωρίς για να πάρω διαζύγιο από τις χαρές του έρωτα. Ήρθε η ώρα του
>> Καραμανλή!
πεστο και ετσι δικε μουτύπε μου έκανες ένα μικρό λάθος.......
ΠΑΣΟΚ: 101%
ΝΔ: 0%
ΚΚΕ: 0%
ΛΑΟΣ: 0%
ΣΥΡΙΖΑ: 0%
ΟΙΚΟΛ: 0%
Λοιποί: 0%
Τα δικα μου
Πασοκ 41%
ΝΔ 37
ΚΚΕ 8
ΛΑΟΣ 7
Συριζα 4
Οικολογοι 2,5%
Και θελω να κανω παλι μια επισημανση σε αυτους ποΥ ριχνουν ακυρο!!! Οντως οταν γραφεις ενα μυνηματακι σου βγαινει λιγο το αχτι αλλα δυστυχως την ακυρη ψηφο και το λευκο δεν τα μετρανε στα ποσοστα
ετσι το 2007 Η ΝΔ θα εβγαζε ποσοστο 40,5% και το ΠΑΣΟΚ 37% !! Δεν αλλαζει κατι σε εδρες και τετοια απλα μην μας τα ζαλιζουν 4 χρονια "μας ψηφισε το 42% του ελληνικου λαου"!!
παντως τα ακυρα λευκα το 2007 ηταν 196,000 δλδ το 2,67% λιγο κατω απο τον Τσιριζα που κανει ολοκληρη ιστορια και 4 φορες οι ψηφοι του Παπαθεμελη και 2.5 φορες οι ψηφοι των οικολογων που επισης κανουν ολοκληρη ιστορια (Ο παπαθεμελης κανει ιστορια οταν δεν τον κρυβει κανας ψηλός ) !!!edit και 80000 λιγοτερες ψηφοι απο του -ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω και συ χωρας στο κομμα - καρατζαφερη
Οποτε καλυτερα εγκυρη ψηφος οσο μεγαλος και αν ο πειρασμος να γραψεις μια χαριτωμενια
παντως εγω θα ηθελα να υπαρχει στο ψηφοδελτιο χωρος για σχόλια και επισης θα προτεινα να δινεις μια θετικη ψηφο στο κομμα που θες αλλα και μια αρνητικη που θα μετραει -1/4 στο κομμα που θα την δεχθει
Πχ δλδ να μπορω να ψηφισω Λεβεντη αλλα και να μπορω να μαυρισω εναν εκ των 2 μεγαλων ή να μπορω να ψηφισω ΝΔ και να μαυρισω Συριζα ή Κκε
πεστο και ετσι δικε μου
πασοκ ναναι και οτι ναναι
Καμιά πυροσβεστική δεν ήταν γαμάτη. Όπως και κανένας δημόσιος οργανισμός. Θυμήσου τις τεράστιες πυρκαιές του 1995, του 1998 , του 2001. Και επίσης δεν διαλύθηκε τίποτα. Απλά έφυγε ο ένας Αρχηγός (πράσινο κομματόσκυλο) και ήρθε ο άλλος Αρχηγός (μπλε κομματόσκυλο) . Σιγά την αλλαγή...
Μην κοροϊδευόμαστε . Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, ΟΠΟΤΕ χρειάστηκε το κράτος να μας δείξει τί ψάρια πιάνει , έκανε μια τρύπα στο νερό. Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κράτος . Είμαστε στο έλεος του κάθε εμπρηστή ,τρομοκράτη .
Άϊντε πάλι.
Ο Rockefeller γεννήθηκε to 1839 και πέθανε το 1937.
Φίλος του Σόρος κατά τα άλλα.
Από ψέμματα καλά πάμε.
& αυτο το εργο εχει ξαναπαιχτει.."Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Γκυιλφορδου, λίγα μόλις μέτρα από την εξέδρα όπου αναμένεται να μιλήσει ο Κ. Καραμανλής. Δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί, ωστόσο φθορές υπέστησαν ορισμένα σταθμευμένα μηχανάκια."
Οι τύποι φτάσαν σε σημείο να βάζουν βόβμα στον εαυτό τους..
Αν μέχρι την Κυριακή καεί το Κοινοβούλιο να ανησυχήσουμε..;;
θα μοιραζει δωρεαν μερεντα???πεστο και ετσι δικε μου
πασοκ ναναι και οτι ναναι
α μισό δλδ επειδή ο χιλτεράκος έτρωγε οβραίους ηταν ήρωας ετσι;
Υ.Γ.
και πού ξέρεις ρε παπάρα τη γνώμη των ρώσσων για τον Στάλιν; Ακόμα και των κομμουνιστών;