Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Όταν ο γιός Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Βούτσης) κάνει ένοπλη ληστεία και βρίσκεται στην Κατοχή του Οπλοστάσιο , τότε δεν συσχετίζουμε την παραβατική συμπεριφορά ατόμων με τα κόμματα στα οποία ανήκουν. Όταν όμως κάποιος της ΧΑ κάνει κάτι αξιόποινο , τότε συσχετίζεται η συμπεριφορά του με το κόμμα του!

Από υποστηρικτές Ληστών & Δολοφόνων , όπως οι ΣΥΡΙΖΑδες δεν περιμένει κανείς κάτι άλλο ......
Μεχρι εκει φτανει το μυαλουδακι σου καραγκιοζακο? Αν ηταν ο ιδιος ο βουλευτης του Συριζα που εκανε τα παραπανω ή μελη του Συριζα με την ιδιοτητα των μελων του Συριζα θα επαιρνε η μπαλα και το Συριζα. Τωρα ενας συγγενης ενος μελους του Συριζα παρανομησε, δεν εχει σχεση με το κομμα. Αν ενας συγγενης του Μιχαλολιακου ειχε παρανομησει δε θα ειχε σχεση με το "κομμα"... Αλλα παρανομησαν μελη της Χ.Α. τα οποια ειχαν μαζευτει με την ιδιοτητα των μελων της Χ.Α. και οπως ξερουμε ολοι τετοιες πρακτικες μελων της Χ.Α. δεν ειναι η εξαιρεση, αλλα ο κανονας...

ΥΓ1: Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα
ΥΓ2: Ειναι τουλαχιστον γελοιο να ονομαζεται "κομμα" η Χ.Α. ακομα και με τα σημερινα κομματα της Ελλαδος
ΥΓ3: Εχουμε παει τοσο κατα διαολου που το περιστατικο που αναφερεται αυτη η κουβεντα δεν μας κανει καμια εντυπωση, απλα εντασσεται στην καθημερινοτητα  :headbang:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν το λέει ο Μήτσαρας

IMG0014A.jpg

IMG0015A.jpg

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Η πρασινη διακυβερνηση ξεκινα!!

Παρακαλουνται οι νεοπροσληφθεντες να μην δημιουργησουν κυκλοφοριακη κινηση (traffic)

Επειδη αποκλειεται να παρου ΜΜΜ θα παρουσιαζονται σε διαφορετικη ωρα !!!

Το κατωτατω προωπικο να παρουσιαστει στις 8

Το μεσαιο προσωπικο στις 9 και 30

Το ανωτατο προσωπικο στις 10 και 30

Το σχολασμα θα γινει εως εξης

Το ανωτατο προσωπικο στις 13  και 30

Το μεσαιο προσωπικο στις 14 και 30

Το κατωτατω προωπικο στις 18¨00 χωρις υπερωρια

Το ΠΑΣΟΚ σας καλωσοριζει στο Δημοσιο και ευχεται να του χαρισετε την ψηφο σας στις επομενες εκλογες κλινγκ-κλονγκ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μονο με τα εξης ποσοστα θα παει μπροστα η ελλαδα
ΠΑΣΟΚ:  100%
ΝΔ:    0%
ΚΚΕ:    0%
ΛΑΟΣ:    0%
ΣΥΡΙΖΑ:  0%
ΟΙΚΟΛ:  0%
Λοιποί:  0%

τύπε μου έκανες ένα μικρό λάθος.......
ΠΑΣΟΚ:  101%
ΝΔ:    0%

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ωωωωωω! Χλωμά πρόσωπα του Ελλαδιστάν. Μαθαίνω πως έχετε πανηγύρι εκεί πέρα. Κάτι περίεργες λέξεις ακούω εδώ στην μακρινή Τσιάπας όπως "Εκλογες" "Αυτοδυναμία" "κάλπες" "επιδοτήσεις" "ελλειμα" "δισεκατομυρια"...
Εγώ σαν αδαής Ινδιάνος που είμαι όλα αυτά τα χλωμά πρόσωπα που είναι μόνο λόγια μου θυμίζουν ένα πολύ ωραίο κομμάτι της Λαίδης του Ελλαδιστάν που οι στίχοι του μάλλον γράφτηκαν για το πανηγύρι που έχετε εκεί....

Εχουμε και λέμε...
Θέλω τώρα λίγο να σκεφτείς.
Έχουμε και λέμε...
Πως πρέπει να μ'εμπιστευτείς
Έχουμε και λέμε...
Θέλω μόνο το καλό σου
Έχουμε και λέμε...
Ό,τι έχω εγώ στον κόσμο είναι και δικό σου....

(οι συγκρίσεις δικές σας)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
>> Καλημέρα!
>>
>> 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
>>
>>  , με ψήφισε ακόμα κι ο Παπανδρέου. Τώρα που
>> είμαι ισχυρός, μπορώ να ζήσω ελεύθερος τον έρωτά μου. Στα 53 μου είναι
>> πολύ νωρίς για να πάρω διαζύγιο από τις χαρές του έρωτα. Ήρθε η ώρα του
>> Καραμανλή!

πιτσιρικος απο lifo μαλλον εδω οι πργραμματικες του δήλωσεις

Στην υποτιθεμενη ερωτηση "Μα ειναι δυνατον να τα κανει ολα αυτα"

απαντω με ερωτηση
γιατι πιστευει κανεις οτι θα φορολογηθει η Εκκλησια και οι Τραπεζες ;;;;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα δικα μου

Πασοκ 41%
ΝΔ  37
ΚΚΕ 8
ΛΑΟΣ 7
Συριζα 4
Οικολογοι 2,5%

Και θελω να κανω παλι μια επισημανση σε αυτους ποΥ ριχνουν ακυρο!!!  Οντως οταν γραφεις ενα μυνηματακι σου βγαινει λιγο το αχτι αλλα δυστυχως την ακυρη ψηφο και το λευκο δεν τα μετρανε στα ποσοστα
ετσι το 2007 Η ΝΔ θα εβγαζε ποσοστο 40,5% και το ΠΑΣΟΚ 37% !! Δεν αλλαζει κατι σε εδρες και τετοια απλα μην μας τα ζαλιζουν 4 χρονια "μας ψηφισε το 42% του ελληνικου λαου"!!

παντως τα ακυρα λευκα το 2007 ηταν 196,000 δλδ το 2,67% λιγο κατω απο τον Τσιριζα που κανει ολοκληρη ιστορια και 4 φορες οι ψηφοι του Παπαθεμελη και 2.5  φορες οι ψηφοι των οικολογων  που επισης κανουν ολοκληρη ιστορια (Ο παπαθεμελης κανει ιστορια οταν δεν τον κρυβει κανας ψηλός  :booty:) !!!edit και 80000 λιγοτερες ψηφοι απο του -ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω και συ χωρας στο κομμα - καρατζαφερη

Οποτε καλυτερα εγκυρη ψηφος οσο μεγαλος και αν ο πειρασμος να γραψεις μια χαριτωμενια  :booty:

παντως εγω θα ηθελα να υπαρχει στο ψηφοδελτιο χωρος για σχόλια και επισης θα προτεινα να  δινεις μια θετικη ψηφο στο κομμα που θες  αλλα και μια αρνητικη που θα  μετραει -1/4 στο κομμα που θα την δεχθει :helpplea:

Πχ δλδ να μπορω να ψηφισω Λεβεντη αλλα και να μπορω να μαυρισω εναν εκ των 2 μεγαλων ή να μπορω να ψηφισω ΝΔ και να μαυρισω Συριζα ή Κκε

εσύ πρέπει να πας να δουλέψεις στην Endemol entertainment.

Επισκέπτης
λαλακη τα δεντρα μας τελειωσαν & τα πηγαδια εχουν στερεψει προ πολλου..
συγνωμη που δεν μπορουμε να στησουμε κρεμαλες,να σας κανουμε "μπανακι"..
ομως για ολα υπαρχει λυση..
ερχονται & αλλα scorpion τελειωμενη παλιοπουσταρα..
http://[URL unfurl="true"]www.gunandgame.com/forums/attachments/other-military-firearms/5977d1189175273-scorpion-sa-361-submachine-gun-sa61-361.jpg[/img[/URL]]
μην βιαζεσαι & παρε μπολικα χαρτομαντηλα..
μεχρι τοτε τραβα βρες κανα μαυρο ψωλαρα απο τον πειραια να στανιαρεις..
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=46455.0;attach=214094;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=46455.0;attach=214104;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=46455.0;attach=214102;image[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_uVq5kfY6sTw/SU0PO0DjPGI/AAAAAAAAAtk/Zd6UnOt7Poc/S220/fasistes.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πεστο και ετσι δικε μου
πασοκ ναναι και οτι ναναι :2funny:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε να μη σου χαλάσω το χατήρι και να προσεγγίζει ήτοι δυνατόν περισσότερο την πραγματικότητα.....

ΠΑΣΟΚ:  101,5%
ΝΔ:    -101,5%

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
"Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Γκυιλφορδου, λίγα μόλις μέτρα από την εξέδρα όπου αναμένεται να μιλήσει ο Κ. Καραμανλής. Δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί, ωστόσο φθορές υπέστησαν ορισμένα σταθμευμένα μηχανάκια."

Οι τύποι φτάσαν σε σημείο να βάζουν γκαζάκια στον εαυτό τους..

Αν μέχρι την Κυριακή καεί το Κοινοβούλιο να ανησυχήσουμε..;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καμιά πυροσβεστική δεν ήταν γαμάτη. Όπως και κανένας δημόσιος οργανισμός. Θυμήσου τις τεράστιες πυρκαιές του 1995, του 1998 , του 2001. Και επίσης δεν διαλύθηκε τίποτα. Απλά έφυγε ο ένας Αρχηγός (πράσινο κομματόσκυλο) και ήρθε ο άλλος Αρχηγός (μπλε κομματόσκυλο) . Σιγά την αλλαγή...
Μην κοροϊδευόμαστε . Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, ΟΠΟΤΕ χρειάστηκε το κράτος να μας δείξει τί ψάρια πιάνει , έκανε μια τρύπα στο νερό. Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κράτος . Είμαστε στο έλεος του κάθε εμπρηστή ,τρομοκράτη .

για την πυροσβεστική μετά τις πυρκαγίες στην Πεντέλη το ΠΑΣΟΚ έβαλε μυαλό.
Η πυροσβεστική το 2004 γαμούσε και έδερνε.
Ψάξτο καλύτερα.

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άϊντε πάλι.

Ο Rockefeller γεννήθηκε to 1839 και πέθανε το 1937.
Φίλος του Σόρος κατά τα άλλα.

Από ψέμματα καλά πάμε.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ
ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Επισκέπτης
"Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Γκυιλφορδου, λίγα μόλις μέτρα από την εξέδρα όπου αναμένεται να μιλήσει ο Κ. Καραμανλής. Δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί, ωστόσο φθορές υπέστησαν ορισμένα σταθμευμένα μηχανάκια."

Οι τύποι φτάσαν σε σημείο να βάζουν βόβμα στον εαυτό τους..

Αν μέχρι την Κυριακή καεί το Κοινοβούλιο να ανησυχήσουμε..;;
& αυτο το εργο εχει ξαναπαιχτει..
ειναι τοσο τελειωμενοι μαλακες οι φασιστες,που βαζουν συνεχεια επαναληψεις..

Επισκέπτης
παλι εδω μωρη γαμιολα???
τραβα στον ταφο σου μωρη ξεκωλιασμενη πουστρα..
41EFHGNEPGL._SL500_AA280_.jpg

fasistes.jpg

index.php

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βράχνιασε ο μαλάκας ο χοντρός - τώρα τον έπιασε η ζέση. Αντί να βράχνιαζε με τα ρεμάλια τους υπουργούς του το τεμπελόσκυλο, φωνάζει στο Πεδίον του Άρεως. :jerking:

Αλλά σου λέει τα ζώα - αυτό βλέπουν μόνο - το μπαλκόνι. Λογικό. :rolleyes:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πωω-πω. Τελειώνοντας την ομιλία ο Καραμανλής χαιρέτησε λίγο και επέστρεψε να πει δυό ακόμη κουβέντες. Μόνο που αυτές δεν βγήκαν...
Ήταν άραγε και οι τελευταίες του σε προεκλογική εκστρατεία;;;;

Επισκέπτης
α μισό δλδ επειδή ο χιλτεράκος έτρωγε οβραίους ηταν ήρωας ετσι;

Υ.Γ.
και πού ξέρεις ρε παπάρα τη γνώμη των ρώσσων για τον Στάλιν; Ακόμα και των κομμουνιστών;

Επειδή εσένα -όσο κι αν βριζόμαστε- δεν σε θεωρώ καμμένο του υποκόσμου των Εξαρχείων , θα σου πρότεινα να ψάξεις να βρεις στο ίντερνετ εσύ όπου θέλεις, περιοδικά ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που να γράφουν νούμερα για τον πληθυσμό των Εβραίων τη δεκαετία του '30 και μετά το 1945.
Φαντάζομαι κανείς (πλην των χασικλήδων που δεν βλέπουν ούτε τη μύτη τους)
δεν θα διαφωνεί ότι αν ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ υπολόγιζαν τον πληθυσμό των Εβραίων στην Ευρώπη το 1937 κάπου 3.700.000 άτομα και το 1947 κάπου 3.300.000 άτομα , κάπου υπάρχει ένα ... ψέμμα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom