Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μιλαω για ρωσσους ουτε για γερμανους...στη παγκοσμια κοινη γνωμη η επικρατουσα αποψη για αυτους τους 2 ειναι αυτη που περιγραφω ναι ή ου??
Υ.Γ.Οπως χαρακτηριζεις τον εναν,ετσι θα χαρακτηρισεις και τον αλλον...
ίδια καθιζήματα ήτανε.
όποιος δεν το παραδέχεται είναι τουλάχιστον ηλίθιος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Το λάος θα βγει ενισχυμένο μια και ο Κώστας πέρα από ανεπαρκής, φάνηκε να τρέχει πίσω από την κυλότα του Καρατζαφέρη δεχόμενος ουσιαστικά την ατζέντα του και κάνοντάς τον ήρωα.

Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά μου φαίνεται πάμε για Juve-Θρύλος κατάσταση την Κυριακή το βράδυ. Η αηδία έχει ονοματεπώνυμο, κακά τα ψέματα.

μην προκρίνεις.....

ο έλληνας είναι παντελώς μαλάκας.

το 89 ενώ περίμενα ο έλληνας να έχει καταλάβει ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ήταν ο ΑΝΤΡΕΑΣ του έδωκε 40%. Τραγικό συμπέρασμα για έναν λαό. Η εξέρτηση από τη μαλακία και το ρουσφέτι.
το 2007 περίμενα ότι τουλάχιστον ο έλληνας θα δώσει ένα μήνυμα στον χοντρό να κόψει τις μαλακίες. Αντ αυτού του είπε "καλά έκανες και έκαψες τη μισή πελοπόννησο, συνέχισε"
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο μέσος μαλάκας ψηφοφόρος δε θα πει και τώρα "τελείωνε με όλη την Αττική θέλω να χτίσω σπίτι;"

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μην προκρίνεις.....

το 89 ενώ περίμενα ο έλληνας να έχει καταλάβει ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ήταν ο ΑΝΤΡΕΑΣ του έδωκε 40%. Τραγικό συμπέρασμα για έναν λαό. Η εξέρτηση από τη μαλακία και το ρουσφέτι.
το 2007 περίμενα ότι τουλάχιστον ο έλληνας θα δώσει ένα μήνυμα στον χοντρό να κόψει τις μαλακίες. Αντ αυτού του είπε "καλά έκανες και έκαψες τη μισή πελοπόννησο, συνέχισε"
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο μέσος μαλάκας ψηφοφόρος δε θα πει και τώρα "τελείωνε με όλη την Αττική θέλω να χτίσω σπίτι;"

απλα δεν αλλαζει αποψη μεσα σε 3-4 χρονια...
αρνεισαι να δεις οτι σου βγηκε πολυ λαθος η επιλογη σου, ολοι θελουν το χρονο τους.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αρνεισαι να δεις οτι σου βγηκε πολυ λαθος η επιλογη σου, ολοι θελουν το χρονο τους.

το αυτυχες ειναι οτι η Χώρα ΔΕΝ έχει χρόνο.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
μην προκρίνεις.....

Hence, η φράση μου ποτέ δεν ξέρεις. Απλά θυμήσου ότι ενώ ο Σημίτης ήταν η πιο πετυχημένη περίπτωση πρωθυπουργού τα τελευταία χρόνια, όταν ο λαός θύμωσε με την αλαζονεία που έδειξαν στο τέλος οι εκσυγχρονιστές - το πλήρωσε.

Αντίστοιχα τώρα ο κόσμος (ουσιαστικά δηλ οι αναποφάσιστοι που περιφέρονται σαν τον άνεμο μεταξύ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ), τα έχει πάρει γιατί τους φέρθηκε σκάρτα που λέμε στη γλώσσα τη δικιά μας. Υποσχέθηκε σεμνά & ταπεινά και μετά την απογραφή, είχαμε μόνο σκάνδαλα. Ένα πράγμα μόνο έπρεπε να προσέξει το σκυλολόι που είχε δίπλα του - και τους κάλυψε - αλλά δεν ήταν ικανοί να κρατήσουν τη γλώσσα έξω από το κουτί με το μέλι. :jerking:

Κρατάω όμως μια πισινή, δε με βλέπεις? :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πλάκα μας κάνεις;
το 93 ο μέγας απατεώνας δεν ξανάγινε πρωθυπουργός; θυμάσαι το ποσοστό του;

τραγικός λαός.
Τι θα πει δεν αλλάζεις σε 3-4 χρόνια; Πόσα χρόνια χρειάζεται ένας μέσος εγκέφαλος να επεξεργαστεί τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του;
πούτσες μπλε. Αρρώστια της φάρας είναι.
Και οι Ιταλοί ίδια μαλακιστήρια..... Δεν είναι τυχαίο που μας λένε ούνα φάτσα ούνα ράτσα.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Hence, η φράση μου ποτέ δεν ξέρεις. Απλά θυμήσου ότι ενώ ο Σημίτης ήταν η πιο πετυχημένη περίπτωση πρωθυπουργού τα τελευταία χρόνια, όταν ο λαός θύμωσε με την αλαζονεία που έδειξαν στο τέλος οι εκσυγχρονιστές - το πλήρωσε.

Αντίστοιχα τώρα ο κόσμος (ουσιαστικά δηλ οι αναποφάσιστοι που περιφέρονται σαν τον άνεμο μεταξύ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ), τα έχει πάρει γιατί τους φέρθηκε σκάρτα που λέμε στη γλώσσα τη δικιά μας. Υποσχέθηκε σεμνά & ταπεινά και μετά την απογραφή, είχαμε μόνο σκάνδαλα. Ένα πράγμα μόνο έπρεπε να προσέξει το σκυλολόι που είχε δίπλα του - και τους κάλυψε - αλλά δεν ήταν ικανοί να κρατήσουν τη γλώσσα έξω από το κουτί με το μέλι. :jerking:

Κρατάω όμως μια πισινή, δε με βλέπεις? :rolleyes:

κυριακή κοντή γιορτή αγαπητέ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα ποσοστά που αναμένω είναι

ΠΑΣΟΚ 41% - 42%,  155 έδρες
ΝΔ 35% - 36%,      98 έδρες
ΚΚΕ 7% - 8%        21 έδρες
ΛΑΟΣ 5% - 6%       15 έδρες
ΣΥΝ 4% - 5%        11 έδρες
Ο.Π. 2% - 2,5%      0 έδρες

...εσείς τι περιμένετε ????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
πλάκα μας κάνεις;

τραγικός λαός.
Τι θα πει δεν αλλάζεις σε 3-4 χρόνια; Πόσα χρόνια χρειάζεται ένας μέσος εγκέφαλος να επεξεργαστεί τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του;
πούτσες μπλε. Αρρώστια της φάρας είναι.
Και οι Ιταλοί ίδια μαλακιστήρια..... Δεν είναι τυχαίο που μας λένε ούνα φάτσα ούνα ράτσα.......

ρε μην ανησυχείτε!
θα εφαρμοστεί και η απόσυρση και όλοι θα πάρουμε νέα αμάξια! :boobies:
ούτε ψύλος στον κόρφο μας! :dancing:

Συνημμένα

• Picture10.jpg
    Picture10.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 17

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
πλάκα μας κάνεις;

μεσολαβησε ομως μια εντελως αναξια να κυβερνησει παραταξη με εσωτερικα προβληματα
αν δεν ψηφιζε Αντρεα πως θα ειχαμε κυβέρνηση?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το πιο λογικό αυτό είναι.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Σ' αυτά που λες - αναμένω ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ φθοράς & αφθαρσίας στο 3% και ενισχυμένο ΠΑΣΟΚ & λάος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεσολαβησε ομως μια εντελως αναξια να κυβερνησει παραταξη με εσωτερικα προβληματα
αν δεν ψηφιζε Αντρεα πως θα ειχαμε κυβέρνηση?

δεν ψήφισε απλά.... τον  έκανε απόλυτο άρχοντα.....
λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ας πω κι εγω μια προβλεψη....

ΠΑΣΟΚ 43%,  
ΝΔ  37%,      
ΚΚΕ  8%        
ΛΑΟΣ 7%      
ΣΥΝ 3%   
ΛΟΙΠΑ 2%

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν ψήφισε απλά.... τον  έκανε απόλυτο άρχοντα.....
λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.......

εγω πιστευω στο Γιώργο.
αλλα και να μην πιστευα, θελω δυνατη κυβερνηση

ειναι η μονη επιλογη τωρα, θεωρω λογικο καποιος να τον ψηφισει με αυτα τα κριτηρια
ετσι φανταζομαι οτι εγινε το 93
(ημουν 12 ετων τοτε)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Να πω και εγώ κάτι. Θεωρώ απαράδεκτο , μόλις γίνεται ένα ναυάγιο (Σάμινα ), πυρκαγιά (1995,2000, 2007 κλπ.) ,τρομοκρατική ενέργεια, σεισμός, λιμός, καταποντισμός κλπ. να λέμε "ο τάδε πρωθυπουργός/υπουργός  έπνιξε/έκαψε/κούνησε/σκότωσε την Ελλάδα".
Κράτος ΔΕΝ έχουμε , ό,τι και να συμβαίνει θα μας καταστρέφει, οι πολιτικοί έχουν ευθύνες αλλά αυτές οι κατηγορίες είναι απαράδεκτες και βαθύτατα λαϊκίστικες , (κατά τη γνώμη μου)
Τα δικά μου προγνωστικά
Πασόκ 42
ΝΔ 37
Κκε 8
Λαος 5
Συριζα 3

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να πω και εγώ κάτι. Θεωρώ απαράδεκτο , μόλις γίνεται ένα ναυάγιο (Σάμινα ), πυρκαγιά (1995,2000, 2007 κλπ.) ,τρομοκρατική ενέργεια, σεισμός, λιμός, καταποντισμός κλπ. να λέμε "ο τάδε πρωθυπουργός/υπουργός  έπνιξε/έκαψε/κούνησε/σκότωσε την Ελλάδα".
Κράτος ΔΕΝ έχουμε , ό,τι και να συμβαίνει θα μας καταστρέφει, οι πολιτικοί έχουν ευθύνες αλλά αυτές οι κατηγορίες είναι απαράδεκτες και βαθύτατα λαϊκίστικες , (κατά τη γνώμη μου)
Τα δικά μου προγνωστικά
Πασόκ 42
ΝΔ 37
Κκε 8
Λαος 5
Συριζα 3

όχι φίλε.
κάνεις λάθος.
εγώ θεωρώ απαράδεκτο μετά τους ολυμπιακούς ενώ έχεις φτιάξει γαμάτη πυροσβεστική να τη διαλύεις χωρίς να σέβεσαι τα στοιχειώδη.
Απ την άλλη θα μου πεις εδώ δε σέβονται ανθρώπινες ζωές με τέτοιο σύστημα υγείας που έχουν....
τα δέντρα θα σεβαστούν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom