You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
λεγε ρε καμμενε..
που κανεις πιατσα???
που κανεις πιατσα???
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=39510.0;attach=214088;image[/img[/URL]]μαλακα plezoura η φωτό του Lupo είναι όλα τα λεφτά
να του ανοιξω θρεντακι???
Επισκέπτης
λεγε μωρη τελειωμενη χυσορουφηχτρα που κανεις πιατσα..
Επισκέπτης
sbl, σάλτα και γαμί.
Συνημμένα
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το 1907 ο Xίτλερ ζούσε στη Βιέννη και μοιραζόταν ένα μικρό δωμάτιο με τον "κολλητό" του τότε August Kubizek. (Ηταν η περίοδος που η Vienna's art academy απέρριψε δύο φορές τον Χίτλερ, ειρωνεία, θα είχε γίνει ζωγράφος και θα ήταν διαφορετική η ιστορία). Αναφορές από τα αρχεία της αστυνομίας παρουσιάζουν περιστατικά όπου ο νεαρός Χίτλερ ερωτοτροπούσε με νέους, ακόμα και με άστεγους, που μάζευε έναντι χρηματικού ποσού.(Joseph 22 χρονών : πέρασα όλη τη νύχτα μαζί του, Μichael 18 χρονών : Ήμουν άνεργος για μήνες και οι γονείς μου ήταν μονίμως πεινασμένοι, έτσι λοιπόν μου το πρότεινε και τον ακολούθησα σπίτι του, Franz : με ρώτησε αν ήθελα να μείνω μαζί του).
Το 1915 ο Χίτλερ που υπηρετούσε στη Γαλλία εμφανίζεται ως εραστής του Ernst Schmidt. Η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια.
Μάλιστα ο Hans Mend χαρακτηρίζει τον Schmidt ως αρσενική πόρνη του Χίτλερ και περιγράφει ως αυτόπτης μάρτυρας ένα περιστατικό που τους πιάσαν επι τω "έργω" όταν ένα βράδυ που κοιμήθηκαν σε μια ζυθοποιεία οπου ακούγοντας τριξίματα στο κρεβάτι κάποιος τελικά αναψε το φως και αναφώνησε "κοιτάχτε αυτούς τους δυο πούστηδες".
Ο Ernst Roehm συνιδρυτής του ναζιστικού κινήματος και ανοικτά ομοφυλόφιλος ήταν αρχηγός των SA ή κοινά ονομαζόμενων brownshirts μια παραστρατιωτική οργάνωση με χρέη προσωπικής φρουράς του ναζιστικού κινήματος φτιαγμένη απο gay αντρες, η οποία ήταν τόσο βίαιη όσο κι ο αρχηγός της που φημολογείται οτι κι ο ίδιος ο Χίτλερ τον φοβόταν.
Ο Rudolf Hess αναπληρωτής του Αδόλφου Χίτλερ στην Ηγεσία του ναζισμού και μέλος του υπουργικού συμβουλίου ήταν από τους πρωτοπόρους στον Αγώνα για την επικράτηση του Εθνικοσοσιαλισμού και γνωστός στο κόμμα ως .....Black Emma.
Η σχέση του Χιτλερ με την Eva Braun ήταν πλατωνική, ο Hans Mend αναφέρει οτι δεν κοιτούσε ποτέ γυναίκες, και τελικά ο γάμος του μαζί της λίγο πριν πεθάνει ήταν ένα συνηθισμένο εφυές ψέμα που το έκανε ελπίζοντας να πάρει μαζί στον τάφο τη μυστική σεξουαλική ζωή του.
Ένα τελικό συμπέρασμα μου είναι ότι ο εχθρός των gays είναι τελικά ο κρυφός gay o γεμάτος ενοχές που έρχεται αντιμέτωπος με την ίδια του τη φύση του και καταλήγει να "εξιλεώνεται" διώκοντας τους ομοίους του αλλά και γενικά ο αποτυχημένος ερωτικά ή εντελώς ανέραστος άνθρωπος που κάπου πρέπει να ξεσπάσει τα συναισθήματα που προκαλεί η ερωτική αποτυχία και κάποιον πρέπει να υποτιμήσει για να φαίνεται ανεβασμένος ο ίδιος.
Για την ιστορία, ο πρώτος παγκοσμίως ομοφυλόφιλος ηγέτης που καταδίωξε με λύσσα τους ομοίους του ήταν ο Κώνστας, γιος του "Μέγα" Κωνσταντίνου που όρισε και την ποινή του θανάτου για τους ένοχους...ομοφυλοφιλίας.
Μέχρι σήμερα αυτός ο παραλογισμός συνεχίζεται κι όχι μόνο από ηγέτες αλλά και στην καθημερινότητα από διάφορους ενοχικούς που αν (συνδυάζουν μαζί και γελοιότητα θα τους δεις να δηλώνουν και...μοντελοσκίστες).
Επισκέπτης
Επισκέπτης
[size=20pt]οι μεγαλυτερες πουστρες της ηπειρου[/size]..σιγά ρε πλέζουρα.....θα καυλώσουμε νυχτιάτικα με τους κώλοι......και άντε να βρούμε ξεθύμασμα....
σπευσατε..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=46455.0;attach=214094;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=39510.0;attach=214088;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=46455.0;attach=214092;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=39510.0;attach=214100;image[/img[/URL]]
Επισκέπτης
sbl, σάλτα και γαμί.
Συνημμένα
Ξέχασες τον Τόλη.Εννοείς εκτός από το πουλάκι των LUPO, rafman, lakis κλπ.;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Καλησπέρα και από εμένα, γνωρίζετε οτι τα κόμματα που δεν μπαίνουν στην βουλή (δηλαδή έχουν κάτω απο 3%) οι ψήφοι που έχουν πάρει πάνε στο πρώτο κόμμα όπως και τα λευκά??
Άσχετα με το τι αναφέρουν τα αποτελέσματα μετά τις εκλογές
Επισκέπτης
Ο yrret τι έγινε βρε παιδί μου;
Λες να τον περιποιήθηκε κάνας μετανάστης από τη Νιγηρία;
Επισκέπτης
Το 1907 ο Xίτλερ ζούσε στη Βιέννη και μοιραζόταν ένα μικρό δωμάτιο με τον "κολλητό" του τότε August Kubizek. (Ηταν η περίοδος που η Vienna's art academy απέρριψε δύο φορές τον ... μαλακίες ... σκατά ... μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...μαλακίες ... σκατά ...
Όταν κοπιάρουμε σεντόνια , καλό είναι να γράφουμε και πηγή προέλευσης!!!!!!
Γράψε λοιπόν ...
]
[size=16pt]GAYWORLD !!!!!,
[/size]
Η παραπάνω αρλούμπα , είναι από ένα βιβλίο του Hans Mend , ο οποίος ήταν gay καραβανάς που είχε υπηρετήσει μαζί με το Χίτλερ το 1914-1918 , παρακαλούσε το Χίτλερ να τον γαμήσει και επειδη ο Χίτλερ αρνήθηκε , τον είχε άχτι!!!!
Το υπόλοιπο τάγμα όμως δεν είχε τόσο ... "φασιστική" συμπεριφορά απέναντι στον Hans Mend , οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν έλεγε να παίξεις ... χαρτιά ή ζάρια μαζί του !!!
Επίσης ζήλευε το Χίτλερ για το Σιδηρούν Σταυρό , ενώ αυτός έπαιρνε μόνο τον ... πέτσινο κι αυτόν με την όπισθεν!!!!
Το βιβλίο του πάντως χαίρει μεγάλης εκτιμησεως σε όλα τα gay-forum διεθνώς , όπου πολύ φυσικά ανήκει ο soisix ......
Επισκέπτης
απο εκει ψαρευεις ψωλες μωρη λουγκρα???[size=16pt]GAYWORLD !!!!!,
[/size]
σαλτα & γαμησου βρυκολακα..
δεν γαμαμε πουσταρες εδω..
Επισκέπτης
GAYWORLD !!
Δεν ξέρω αν το έπιασες , αλλά η φιλενάδα σου η soisix έκανε copy&paste από το εν λόγω φόρουμ ..........
Επισκέπτης
μην μου τριβεσαι..Δεν ξέρω αν το έπιασες , αλλά η φιλενάδα σου η soisix έκανε copy&paste από το εν λόγω φόρουμ ..........
δεν γαμαω πουσταρες..
Συνημμένα
Δεν το είχε πει ο Ενφό? Βάρδιες κάνουνε οι πούστηδες στα fora.Ο yrret τι έγινε βρε παιδί μου;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις
- 7K