Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

  • Ν.Δ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κ.Κ.Ε.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Ξεχύνονται πάλι στους δρόμους ορδές νεοελλήνων με το χρωματιστό σημαιάκι στο ένα χέρι και στο άλλο το κομματικό φυλλάδιο προγραμμάτων. Χιλιάδες κόσμου σε πλατείες και στενά να σιωπούν μπροστά στα «πολιτικά» όντα που αποστηθίζουν κόλλες γραμμένες με θεωρίες τεμπέληδων που τους λένε «εξ απορρήτων». Αρλούμπες χωρίς καμία πολιτική βάση να αιωρούνται στον αέρα και να σκάνε σαν χειροβομβίδες ηλιθιότητας στα στεγνωμένα από όνειρα κεφάλια οπαδών. «Για ένα καλύτερο αύριο…» έτσι τελειώνουν οι λόγοι όλων τους. Λες και διαφημίζουν απορρυπαντικό πλυντηρίου για πλύσιμο στους 30 βαθμούς Κελσίου. Χλιαρό θα είναι το αύριο, όπως το σήμερα, όπως και το χθες.

Χαρούμενος λαός είναι αυτός εδώ εφόσον πνίγεται, καίγεται και όμως κατεβαίνει στους δρόμους με το παιδί στις πλάτες. Το βάζει να κρατά και το σημαιάκι για μία αναμνηστική φωτογραφία ή και ίσως για ένα αποδεικτικό που θα ανεβάσει αύριο την μοριοδότησή του για μία σίγουρη δουλειά. Έξω καρδιά λαός που θέλει να σφίξει το χέρι του κάθε υποψήφιου βουλευτή άσχετα αν στο σχολείο «ο λαπάς έτρωγε πολύ ξύλο». Στεγνά από συναίσθημα ανθρωπάκια που πέρασαν τις εξετάσεις του κόμματος και χρίστηκαν ικανοί εκπρόσωποι ενός λαού που καίγεται, θρηνεί, πνίγεται, οδύρεται, αγανακτεί και τιμωρεί τους φταίχτες διά της ψήφου.
Παραδοσιακός λαός ο νεοελληνικός. Όπως τα βρήκε και όχι όπως θα τα φτιάξει. Κόμματα μπαίνουν στην βουλή, κόμματα θα ψηφίσει. Πιπιλάει την καραμέλα της «δύναμης του λαού» αλλά δημοσκοπήσεις με τους 3.000 ερωτώμενους είναι αυτό που ακούει. Έβαλε άγχος τώρα αυτός ο λαός αν τα κόμματα θα είναι πέντε ή θα είναι έξι στην Βουλή και αναρωτιέσαι αν ήταν μόνο ένα θα άλλαζε τίποτε; Όχι βέβαια, εφόσον το εκλογικό σύστημα είναι φτιαγμένο έτσι που δεν έχει καμία σημασία να γίνονται ψηφοφορίες μέσα στην Βουλή. Το θέμα είναι να υπάρχουν αρκετοί για να ησυχάζει ο λαός ότι έχει τον «δικό» του μέσα. Λες και ο δικός του θα είναι εκεί όταν θα καίγεται, θα πνίγεται, θα θρηνεί. Ο λαός δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι ο «δικός» του έχει γίνει «δικός» τους από την ώρα που μπήκε στο ψηφοδέλτιο.
Απίστευτος λαός αυτός εδώ. Δεν πιστεύω ότι η ελπίδα τον κάνει να φέρεται κατά αυτόν τον τρόπο στις προεκλογικές περιόδους. Μοιάζει με άνθρωπο σε κώμα που μόνο κατά το δημοκρατικό δικαίωμα του «εκλέγειν» ξυπνά και κατά το ζωτικό δικαίωμα του «ζειν» σιωπά.
 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66
Σήμερα είναι τεταρτη 30 Σεπτεμβρίου το εθνοσωτήριου έτους 2009 ...............

Η Guardian δημοσιεύει την Πέμπτη δημοσκόπηση για τις εκλογές στην Ελλάδα...
Για να δούμε τώρα. Θα μας απαγορεύσουν να διαβάζουμε; Η Guardian έχει παραγγείλει για λογαριασμό της μεγάλη δημοσκόπηση για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Τ' αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα...

...αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της μεθαύριο Πέμπτη. Στο Μαξίμου βέβαια, που ξέρουν ότι η ψαλίδα έχει ανοίξει, έχει πέσει πανικός.

Για να δούμε τι θα μας λέει την Πέμπτη αυτή η ιδιοφυία ο Ζαγορίτης;...


Και περαστικα στον θυρωρο της πολυκατοικιας .


Μην βιαζεσαι, την Δευτερα μπορει να εκπλαγεις... :grin: :grin: :grin: :grin:

μπορει και οχι, παντως σημειωσε το αυτο.  :uglystupid:  
 

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Μηνύματα
330
Like
8
Πόντοι
1
Λεβεντης δινει συνέντευξη τωρα!! γαμω τα άτομα !! τα σπάει

Ωραίος και ο Βεργης το μεσημερι 
 

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Μηνύματα
330
Like
8
Πόντοι
1
Οταν μιλανε οι πιο πολυ πολιτικοι Καραμανλης, Παπαρηγες βγάζουν πολύ γέλιο!!!
Λες και μιλανε σε κατοικους Παπούας -Νεας Γουινεας !!
 

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Μηνύματα
330
Like
8
Πόντοι
1
Ελπίζω να γράφει κανεις την ομιλια του Λεβέντη σε βίντεο να την βάλει
στο youtube μετα να την βλέπουμε!!
Πεταεί γαμω τις ατάκες το άτομο !!
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
του λεει η δημοσιογραφος

εχω εισοδημα 70.000 ευρω το χρονο και 1 σπιτι αξιας 100.000 ευρω.

θεωρουμαι στους εχοντες η οχι?

ποσο θα φορολογηθω? σε ποια κλιμακα θα ανηκω?


και της απαντααει ο γιωργακης..


ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ..  :2funny:

και αρχισε το μπλα μπλα οτι δεν ειναι δικαιο το τωρινο συστημα και δωστου μπλα μπλα


γενικοτητες ,αερολογιες... μπλα μπλα.. 2funny

αρε λαιλαπα που ερχεται...


τι μαλακας λαος βγαζει τετοιους πρωθυπουργους :huh:
 

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.044
Like
5
Πόντοι
16
και τι ηθελες να του πει δηλαδη ρε? :think: :think: :think: :think:
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Εκλογές σημαίνει παραλογισμός και εκβιασμοί. Φυσικά, την πληρώνει το κοινωνικό σύνολο. Η είδηση: νεκρώνει για δύο 48ωρα το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά. Και αυτό γιατί χθες η ΟΜΥΛΕ (Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος), αλλά και η Ένωση Λιμενεργατών Ελλάδας, εξήγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την άρνηση της κυβέρνησης της ΝΔ να συναινέσει στο παράλογο αίτημα να «παγώσει» η εγκατάσταση της κινεζικής Cosco από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τη λήψη ψήφου εμπιστοσύνης από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αυτά όλα δεν γίνονται τυχαία. Υπάρχει ρητή διαβεβαίωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς τους συνδικαλιστές (κατόπιν σχετικών ενεργειών της πρεσβείας…), ότι η συμφωνία θα μπλοκαριστεί. Στην κινεζική πρεσβεία, επικρατεί ήδη αναβρασμός, ενώ η οργή κατά ΠΑΣΟΚ και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων», ξεχειλίζει. Ξέρουν φυσικά ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά… Και μετά, κάποιος μιλάει για τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας!
«Κινητοποιήσεις» υπέρ… κεκτημένων!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΟΜΥΛΕ καλεί τους εργαζόμενους στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά να μην προσέλθουν στην εργασία τους την 1η και 2η Οκτωβρίου, όπως και την 5η και 6η του ίδιου μήνα. Παλιά μου τέχνη κόσκινο… Επίσης, η ΟΜΥΛΕ έχει εξαγγείλει αποχή από την εργασία το Σαββατοκύριακο των εκλογών 3ης και 4ης Οκτωβρίου. Αποχή!!! Όπως λέει από εδώ και από εκεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γεωργακόπουλος, στις 6 Οκτωβρίου θα «συνέλθει» το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να «επανεξετάσει» την κατάσταση (τα εκλογικά αποτελέσματα;) για τη συνέχιση των «κινητοποιήσεων». Επειδή όμως μας ταΐζουν κουτόχορτο, καλό είναι να γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, ότι κάποιοι, στο βωμό της «προστασίας» των κεκτημένων τους, στερούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας από την κοινωνία του Πειραιά και όχι μόνο, μπλοκάροντας το ίδιο το μέλλον.
Εκτίμηση ζημιάς… ελέω «βολεμένων»!
Οι Κινέζοι, έχουν δεσμευτεί για συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων, ενώ οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν, αν δεν μπλοκαριστεί η συμφωνία, είναι περίπου 1000! Πολύ ψωμί, για πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη… Με τη συμφωνία, συντάσσονται όλοι οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά. Αντιδρούν οι «πράσινοι» ΟΤΑ και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, για ευνόητους λόγους. Όμως, 200 άνθρωποι, μπλοκάρουν το μέλλον και στερούν από το μεγαλύτερο ελληνικό λιμάνι, έσοδα δισεκατομμυρίων! Γιατί; Γιατί κάποιοι από αυτούς, με διάφορους τρόπους, εισπράττουν αμοιβές μέχρι και 120.000 ευρώ ετησίως! Και αν και τους προτάθηκαν (κατ’ εμάς υπέρογκες) αποζημιώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις θα ανέρχονταν σε 200.000 ευρώ, δωρεάν μετοχές του ΟΛΠ και πρόσληψη ενός τέκνου έκαστου, αυτοί… αρνήθηκαν! Αυτά, είχαν καταγγελθεί εξάλλου από τον πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη. Τους συνδικαλιστές τους βολεύει όμως το γι’ αυτούς «παχυλό» σήμερα, εις βάρος φυσικά των υπολοίπων. Ελλάς καληνύχτα…
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω 300 ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές και όχι ημίαιμους, μεταλλαγμένους ή ελληνοποιημένους ΄Ελληνες, αυτοί να εκπροσωπούν τις ιδέες και τα πιστεύω όλων των αποχρώσεων των Ελλήνων να μην ανήκουν σε κανένα κομμάτι της Δημοκρατίας ή σε κάποιο μαντρί διαφόρων συμφερόντων. Αυτοί να εκλέγουν τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς και τους διοικητάς των οργανισμών και να είναι υπεύθυνοι διά τις πράξεις των, θέλω κληρωτούς ελεγκτάς από τον Δήμο, εκπροσώπους όλων των επαγγελμάτων, να ελέγχουν τι είχαν υποσχεθεί και έπραξαν οι βουλευτές κατά την θητεία τους, οι παραβάτες να έχουν και τις ανάλογες ποινές. Θέλω οι βουλευτές όταν καταθέτουν νομοθετικές πράξεις, να φέρουν στον λαιμό τους αντί γραβάτας, σχοινί αρκετά μακρύ, με θηλιά, ώστε αν ο νόμος είναι αντιλαϊκός ή αντεθνικός, να κρεμιέται με το υπάρχον σχοινί. ΄Ετσι ποιος θα τολμούσε να κάνει προτάσεις νόμων αντιλαϊκούς ή αντεθνικούς.
Αυτά όλα πού πιστεύω είναι ουτοπικά πού δια να πραγματοποιηθούν προϋποθέτει υψηλή παιδεία (πράγμα πού έχουν φροντίσει να μην υπάρχει), αυτοσεβασμό και ανεξαρτησία και να σταματήση η πελατειακή σχέση μεταξύ ψηφοφόρων και υποψηφίων βουλευτών, να καταλάβουμε ότι είμαστε υπόδουλοι αλλογενών συμφερόντων. Το σύστημα πού έχουν εφαρμόσει, έχει απόλυτη επιτυχία, διότι δεν έχουμε καταλάβει, ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Λοιπόν στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, πηγαίνετε και ψηφίστε κάποιον από το μαντρί των επικυριαρχών η κάποιον πού σας υποσχέθηκε θέση στο δημόσιο, στην σιγουριά του ψωμιού σας και όχι στην αβεβαιότητα της ιδιωτικής επιχειρήσεως, αυτόν πού σας υποσχέθηκε κάποια ψίχουλα αυξήσεων ή δεν ξέρω και εγώ τι. Και εάν σας δώσει κάποια ψίχουλα, θα σας τα πάρη πίσω με τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων. ΄Οποιον και να ψηφίσετε ξεγελασμένοι θα είσθε. ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ !!!!!
WAKE UP !!!! (Ξυπνήστε Ρέέέέέέέ.)
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Θέλω 300 ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές και όχι ημίαιμους, μεταλλαγμένους ή ελληνοποιημένους

Έτσι. βουλευτής θα γίνεσαι με pedigree.

Κύριε είσαι μεταλλαγμένος? Όχι δε μπορείς να γίνεις βουλευτής

Κύριε, είσαι οικονομολόγος του Wharton που γαμάς και δέρνεις αλλα η γιαγιά της μάνας σου είναι από Slovenia? Όχι δε μπορείς να γίνεις βουλευτής

Γιατί? Γιατί έτσι λέει ο luposss
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
«Στην σημερινή Οργουελική κοινωνία που ζούμε ειναι πολύ ελπιφοφόρο το γεγονός οτι υπάρχουν ακόμα ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ…συνεχιστε τους αγώνες και την ενημέρωση του κόσμου. Είναι καιρός να ξυπνήσουν πια ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…όσων σφετερίζονται την Ελληνική Ιστορία

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…όσων χρησιμοποιούν την δύναμη των ΜΜΕ για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης μεσω της παραπληροφόρησης

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…όσων προδίδουν την Ελλάδα μας για 30 αργύρια

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…όσων προσπαθούν να μας πείσουν οτι η φιλοπατρία ειναι κακό / φασιστικό / χουντικό / οπισθοδρομικό κτλ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…όσων προωθούν τα εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…όσων προσπαθούν να καταστρέψουν την γλώσσα μας (ΑΠΛΗ ΓΛΩΣΣΑ -> ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ)

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…όσων προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν ειμαστε Ελληνες

ΥΠΕΡ…όλων όσων αγαπάνε, σέβονται και αγωνίστηκαν/αγωνίζονται για την Ελλαδα (Ελλήνων και μη)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΕΣΜΕΝ…!!!
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στις 13:32 ραντάρ της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας απηύθυνε σημεία, μέσω ασυρμάτου, προς τρία ελληνικά F-16, που πετούσαν στην περιοχή του Φαρμακονησίου εντός του Εθνικού Εναερίου Χώρου, εκτελώντας εκπαιδευτική άσκηση να απομακρυνθούν από την περιοχή, επειδή δήθεν πετούσαν σε τουρκικό εναέριο χώρο, αλλιώς θα αναχαιτίζονταν.
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος θυμάται, αλήθεια, τις ατέλειωτες τηλεδίκες για το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»; Λόγια, λόγια, λόγια… Λόγια του αέρα κυριολεκτικά, που υπάρχουν για να εκτονώνεται η λαϊκή οργή και τίποτε άλλο! Θυμίζουμε: Ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000 όταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σάμινα» με 447 επιβάτες και 64μελές πλήρωμα που είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά με προορισμό τα νησιά Πάρο-Νάξο-Ικαρία-Σάμο-Πάτμο και Λειψούς προσέκρουσε με την πλώρη στις βραχονησίδες «Πόρτες» στην είσοδο του λιμανιού της Πάρου και μέσα σε 20 λεπτά βυθίζεται. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν να χάσουν τη ζωή τους 83 άνθρωποι και πολλοί ακόμη να σωθούν χάρη στην αυτοθυσία και τον ηρωισμό των ψαράδων της Πάρου.

Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του «Εξπρές Σαμίνα» Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, στην οποία έλεγε ότι το πλοίο είναι αναξιόπλοο, αλλά παρ΄ όλα αυτά απέπλευσε με 447 επιβάτες και τελικά έγινε υγρός τάφος για 83 άτομα.
Οι εκπρόσωποι της ιδιοκτήτριας εταιρείας έπεσαν στα «μαλακά». Ο πρόεδρός της, όσο και ο εκπρόσωπός της καταδικάστηκαν σε εξαγοράσιμη ποινή 6 μηνών ο καθένας! Τότε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης είχε πει ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο! Το τι έγινε το ξέρετε… Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους. Να την χαίρονται!
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
LUPO...
τι θα πάρει η νουδου στις 4 του οκτώβρη?
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
στις 4 του οκτωβρη 2010 η ΝΔ θα ειναι ξανα κυβερνηση
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Για το lupo

Χώνεψε το
 

Συνημμένα

  • 450px-Perrier_-_750_ml.JPG
    450px-Perrier_-_750_ml.JPG
    32 KB · Εμφανίσεις: 5

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom