Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είναι σαν το ερώτημα που έθεταν κάποιοι δημοσκόποι όταν κάηκε η Πελοπόννησος, πώς κρίνουν οι πολίτες τη ''στάση'' της κυβέρνησης στις πυρκαγιές και πώς κρίνουν τη ''στάση'' της αντιπολίτευσης.  :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια......

Η θέση που παίρνει μια παράταξη και δη αξιωματική για ένα μεγάλο ζήτημα έχει πάντα ενδιαφέρον- είναι ενδεικτική προθέσεων, ικανοτήτων και τρόπου σκέψης, όταν κληθούν να κυβερνήσουν και φυσικά κρίνονται για αυτήν, εκτός εάν ισχυρίζεσαι ότι η αντιπολίτευση στην ελλάδα έχει το ακαταλόγιστο...
Επαναλαμβάνω το αυτονόητο ότι την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας έχει η κυβέρνηση...

Αλλά ξέχασα, η ουσία είναι μία:το Γκιόργκο δεν κάνει για πρωθυπουργός!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο, δεν έχεις παρά να τον ψηφίσεις...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Η θέση που παίρνει μια παράταξη και δη αξιωματική για ένα μεγάλο ζήτημα έχει πάντα ενδιαφέρον- είναι ενδεικτική προθέσεων, ικανοτήτων και τρόπου σκέψης, όταν κληθούν να κυβερνήσουν και φυσικά κρίνονται για αυτήν, εκτός εάν ισχυρίζεσαι ότι η αντιπολίτευση στην ελλάδα έχει το ακαταλόγιστο...
Επαναλαμβάνω το αυτονόητο ότι την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας έχει η κυβέρνηση...

Αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο, δεν έχεις παρά να τον ψηφίσεις...
Συμφωνούμε στο ότι την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση, η εκάστοτε κυβέρνηση. Αυτό το οποίο προσπαθώ να πω ότι υπάρχει τάση να πειστούν οι πολίτες ότι είναι το ίδιο και ο ένας και ο άλλος, λες και υπάρχει μία ιδιότυπη ''συγκυβέρνηση'' και πως οι πράξεις του ενός έχουν την ίδια απολύτως αξία με τη ''στάση'', τη ''γνώμη'' και τις ''απόψεις'' του άλλου.
Και όσον αφορά τον κ. Παπανδρέου, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. εάν εκλεγεί πρωθυπουργός και κάνει τα καλά του παρόντος, εγώ πρώτος θα τον κράξω, θυμίσου την ημέρα.

Επισκέπτης
Συμφωνούμε στο ότι την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση, η εκάστοτε κυβέρνηση. Αυτό το οποίο προσπαθώ να πω ότι υπάρχει τάση να πειστούν οι πολίτες ότι είναι το ίδιο και ο ένας και ο άλλος, λες και υπάρχει μία ιδιότυπη ''συγκυβέρνηση'' και πως οι πράξεις του ενός έχουν την ίδια απολύτως αξία με τη ''στάση'', τη ''γνώμη'' και τις ''απόψεις'' του άλλου.
Και όσον αφορά τον κ. Παπανδρέου, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. εάν εκλεγεί πρωθυπουργός και κάνει τα καλά του παρόντος, εγώ πρώτος θα τον κράξω, θυμίσου την ημέρα.
φιλε lion δεν χρειαζεται να μπαινεις σε αντιπαραθεση που ακομα και τωρα στηριζουν τον ανικανοτερο πολιτικο-πρωθυπουργο που εχει περασει τουλαχιστον μεταπολιτευτικα!!! οταν του λες γεγονοτα και σου λεει ο γιωργος δεν κανει χωρις καν να εχει δοκιμαστει τη να πεις :headbang: καθε μερα και μια νεα γκελα της κυβερνησης και φταιει ο γιωργος και το πασοκ. 5 χρονια διακυβερνησης και ακομα το πασοκ φταιει :helpplea:ασε λοιπον να συνεχισουν το εργο που εχουν ξεκινησει σεμνα και ταπεινα οπως λεει και κωστακης και ταμειο στο τελος της τετραετιας :helpplea:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω παντως εχω μια απορια....

Γιατι η περισσοτερη νεολαια ψηφιζει οτι η μαμα και ο μπαμπας???
αν ηταν να δωσω την ψηφο μου π.χ στην Ν.Δ θα την εδινα μονο και μονο για να βοηθησω τους γονεις μου π.χ! (αν το χανε αναγκη)
εμενα αυτη την στιγμη δεν μου κανει κανενα απο τα 2 μεγαλα κοματα......
θα προτιμουσα να ψηφησω τους οικολογους γιατι ξερω οτι δεν θα βγουν.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
φιλε lion δεν χρειαζεται να μπαινεις σε αντιπαραθεση που ακομα και τωρα στηριζουν τον ανικανοτερο πολιτικο-πρωθυπουργο που εχει περασει τουλαχιστον μεταπολιτευτικα!!! οταν του λες γεγονοτα και σου λεει ο γιωργος δεν κανει χωρις καν να εχει δοκιμαστει τη να πεις :headbang: καθε μερα και μια νεα γκελα της κυβερνησης και φταιει ο γιωργος και το πασοκ. 5 χρονια διακυβερνησης και ακομα το πασοκ φταιει :helpplea:ασε λοιπον να συνεχισουν το εργο που εχουν ξεκινησει σεμνα και ταπεινα οπως λεει και κωστακης και ταμειο στο τελος της τετραετιας :helpplea:
Φίλε bodos το βασικό πρόβλημα της παρούσης κυβέρνησης είναι ότι ουσιαστικά εξελέγη όχι με πρόθεση να κυβερνήσει αλλά να αντιπολιτευτεί την προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί κυβερνάνε πλέον και δεν ασκούν μόνον ανέξοδη αντιπολίτευση. Από εκεί και έπειται, φυσικά και πρέπει να εξαντλήσουν την τετραετία. Όταν πας να δεις μία κωμωδία στο θέατρο, φυσικά και θες να την απολαύσεις μέχρι τέλους!!!!!!

Επισκέπτης
Φίλε bodos το βασικό πρόβλημα της παρούσης κυβέρνησης είναι ότι ουσιαστικά εξελέγη όχι με πρόθεση να κυβερνήσει αλλά να αντιπολιτευτεί την προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί κυβερνάνε πλέον και δεν ασκούν μόνον ανέξοδη αντιπολίτευση. Από εκεί και έπειται, φυσικά και πρέπει να εξαντλήσουν την τετραετία. Όταν πας να δεις μία κωμωδία στο θέατρο, φυσικά και θες να την απολαύσεις μέχρι τέλους!!!!!!
στα λογια μου ερχεσαι. μην προσπαθεις να πεισεις καποιους για τα αυτανοητα ;) πρωτη φορα στα χρονικα βλεπουμε κυβερνηση να κανει αντιπολιτευση :headbang:πλεον δεν εχουν την ευθυξια να παρουν μια πολιτικη ευθυνη για αυτα που συμβαινουν και εχει γινει η ελλαδα ρεζιλι διεθνως.τη μεγαλυτερη πλακα παντως την εχει ο αντωναρος ο βεγγος της κωμωδιας :2funny: :2funny: :2funny: τον βλεπω και πραγματικα τον λυπαμαι με αυτα που του λενε να λεει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω παντως εχω μια απορια....

Γιατι η περισσοτερη νεολαια ψηφιζει οτι η μαμα και ο μπαμπας???
αν ηταν να δωσω την ψηφο μου π.χ στην Ν.Δ θα την εδινα μονο και μονο για να βοηθησω τους γονεις μου π.χ! (αν το χανε αναγκη)
εμενα αυτη την στιγμη δεν μου κανει κανενα απο τα 2 μεγαλα κοματα......
θα προτιμουσα να ψηφησω τους οικολογους γιατι ξερω οτι δεν θα βγουν.....

ό,τι και να ψηφίσεις ούτε η ελλάδα ούτε οι γονείς σου θα βγουν από το χάλι που βρίσκεται η χώρα την παρούσα φάση.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για να μην ξεχναμε τι μπορει να ξαναπάθουμε

Συνημμένα

• boulgarakis2.jpg
    boulgarakis2.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και ο Ξενιος διας με το αναψυκτήριο που τόσο παρεξηγήθηκε.

Συνημμένα

• 855930_b.jpg
    855930_b.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εσύ ξέχασες τον απόφοιτο του εργαστηρίου δημοσιογραφίας

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

...αρκεί να μην πληρώνεις με την ώρα παρακολούθησης !
Κάτι σαν τα διόδια της Αutostrada , ένα πράμα ! 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και ένας απο τους 4 αγαπημένους μου εν ενεργεία

εξαιρετικά επιτυχημένος (το ζουμε όλοι μας καθημερινά). Οσοι τον λένε ψωνάρα ειναι απλά αχάριστοι για την ποιότητα ζωης που χάρις σε αυτόν απολαμβάνουμε

Ξεκινησε αεράτα με το βασικό μέτοχο, συνέχισε χαρακτηρίζοντας "χαμηλόβαθμο υπάλληλο" τον άνθρωπο που έφερε αντίρρηση στο μεγαλούργημά του και πηρε τελικά τον πουλο απο Βρυξέλλες κατευθείαν. Αγαστος συνεργάτης του ο τιτάνας της νομικής ρουσό

Συνημμένα

• pavlopoulos.jpg
    pavlopoulos.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 22

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εμένα πάλι μου αρέσουν οι δικτατορίες του προλεταριάτου...Και όχι τίποτα κυβερνήσεις του βουνού (ζαχαριάδης και τα μυαλά στα κάγκελα) αλλά δοκιμασμένες συνταγές...
Χόνεκερ, Ζιφκοφ, Χότζα, Κάστρο, Γιαρουζέλσκι, Πολ Ποτ, [size=10pt][glow=red,2,300]Τσαουσέσκου[/glow][/size]..

Και τώρα που το Κώμα (ένα είναι το Κώμα) απεκατέστησε και το Σταλιν, ποιος μας πιάνει...

:rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/dimitra/STATHMISMENI-PROTHESI-PSIFO.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/news.php?id=30572[/URL]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τί ειναι το ''στααθμισμένη'' ? καινουριο φρουτο ? μεταλλαγμενο κι ετσ' ????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να δω τους Οικολόγους να παίρνουν 8,3% σε κανονικές εκλογές...
Αν τα 2 κόμματα της αριστεράς δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το 5%-6% με τέτοιες συνθήκες γάμα τα!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/dimitra/STATHMISMENI-PROTHESI-PSIFO.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/news.php?id=30572[/URL]
[/quote]

Αν και αυτό δεν είναι ακριβώς δημοσκόπηση, έχει μια ενδιαφέρουσα παράμετρο που αποτυπώνεται και στις κανονικές δημοσκοπήσεις: Ότι υπάρχει ενδεχόμενο, ο τσύριζα εκεί που πηγαινε για 3ο κόμμα να βγει 5ο!
Ο Λάος πάει αρκετά καλά τηρουμένων των αναλογιών και του γεγονότος ότι εκπροσωπεί έναν στιγματισμένο πολιτικό χώρο (της Δεξιάς) χωρίς προσβάσεις σε ΜΜΕ και αν η φθορά της νδ συνεχιστεί (η οποία, για να μη χάσει το μεσαίο χώρο, άρχισε να χάνει το δεξιό) τότε δεν αποκλείται να ξεπεράσει τον τσύριζα, ο οποίος εκτός από τις άστοχες επιλογές της επικρατούσας συνιστώσας (οι οποίες ξύπνησαν "συντηρητικά αντανακλαστικά στην κοινωνία), "πληρώνει" και την προοπτική εξουσίας του πασοκ η οποια κάνει αρκετούς δυσαρεστημένους να "ξεχάσουν" τις όποιες ενστάσεις τους..
Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εξομάλυνση στις σχέσεις σημίτη - γκιοργκο έγινε υπό την πίεση των παλαι ποτε διαπλεκομένων, οι οποίοι πλέον στηρίζουν γιωργάκη χωρίς επιφυλάξεις και υποσημειώσεις (αν και ο δολ κρατάει ακόμη κάποια προσχήματα, ίσως διότι είχε εκτεθεί υπερβολικά στην εκλογή προέδρου υπέρ Μπένυ)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom