1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το δικό σου ήταν- το αφήνεις επίτηδες ανοιχτό όταν φεύγεις για να χρεώνεις το κόμμα, προδότη!
πεμπτοφαλαγγίτης παρακαλώ...
Το δικό σου ήταν- το αφήνεις επίτηδες ανοιχτό όταν φεύγεις για να χρεώνεις το κόμμα, προδότη!
τα νούμερα αυτά είναι του Αλογοσκούφη;
τι σχέση έχει το ύψος του προυπολογισμού με τους τόκους των δανείων ρε άσχετε?
σε αυτό εδώ το ποστ θα απαντήσεις εξυπνάκια Enforcer?
και τα πετσοκοβει αναλογοςΝαι. Παραλαμβάνει τα DVD με τους γαμίκουλες του κόμματος!
να σου απαντησω εγω που εχω στο παρελθον ψηφισει ΝΔ(πρωτη και τελευταια φορα 2004)οτι εαν μετα απο 5,5 χρονια διακυβερνησης το επιτευγμα σας ειναι η μειωση εστω και εικονικη της ανεργιας τοτε μην απορεις γιατι ενας χαζουλης θα γινει πρωθυπουργος.σε αυτό εδώ το ποστ θα απαντήσεις εξυπνάκια Enforcer?
ΠΑΡΩΝ.....
ααα ξέχασα είσαι αδελφός κλώνος του Εnforcer....όχι της Eurostat είναι!
Που είναι η υπόλοιπη λίστα?
φαίνεται η πολιτική καλλιέργεια
απάντησε σε αυτά και έρχεται και η υπόλοιπη!
ωραία γκόμενα η Γιούροστατ;
τα στατιστικά τα παίρνει μόνη της;
ποιός της τα δίνει;
αληθευει οτι η ΔΑΚΕ στην ΕΣΥΕ βγαζει 80%η ΕΣΥΕ,αλλά η Eurostat ελέγχει την αξιοπιστία τους...και για τα στατιστικά επί ημερών ΝΔ δεν είχε να πει τίποτα σε αντίθεση με τα στατιστικά επί ΠΑΣΟΚ!
τι σχέση έχει το ύψος του προυπολογισμού με τους τόκους των δανείων ρε άσχετε?
ΔΑΚΕ 60,5%αληθευει οτι η ΔΑΚΕ στην ΕΣΥΕ βγαζει 80%
Δανιήλ, εντελώς φιλικα, κάτσε πίσω αναπαυτικά και απόλαυσε την ήττα...
Και εμένα με τρομοκρατεί ο ερχομός του γιωργάκη, με πιάνουν κράμπες στο στομάχι όταν φαντάζομαι τη μάργκαρετ να πανηγυρίζει, τρέμω για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και με πιάνει αμοκ όταν σκέφτομαι ότι η ...λούκα κατσέλη θα ασχολείται με τα οικονομικά
ΑΛΛΑ........
Με τόσες μαλακίες που έκανε ο κωστάκης, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά...
Στην τελική, ελ. επαγγελματίας είμαι, 12ωρα δούλευα επί σημίτη, 12ωρα και επί κωστάκη...
Κανείς τους δεν μου χάρισε τίποτα και δεν περιμένω τίποτα από κανέναν...
μ αρέσουν τα νέτα και τα αντρικά λόγια.....