Επισκέπτης
να βαλουνε το κωστακη λες καλυτερα?
μηπως και προσφερει λες απο εκει καλυτερα?
καλα τι ειναι και ο προεδρος της Δημοκρατιας?
Ενα αχρηστο καδρο τελειως.Κατι σαν την βασιλισσα στην Αγγλια
να βαλουνε το κωστακη λες καλυτερα?
μηπως και προσφερει λες απο εκει καλυτερα?
εχεις δικιο ρε φιλε.καποιος πρεπει να κανει και το καδρο ομως.αλλα αυτο το καδρο περνει και 1000000 ευρω το χρονο.να το κανω εγω αν ειναι.καλα τι ειναι και ο προεδρος της Δημοκρατιας?
εχεις δικιο ρε φιλε.καποιος πρεπει να κανει και το καδρο ομως.αλλα αυτο το καδρο περνει και 1000000 ευρω το χρονο.να το κανω εγω αν ειναι.
ακομα και κακος να ειναι μια τετραετια δεν θα την κανει?? στα παπαρια του. αυτο θελει.
εσυ λες οτι μπορει να φυγει και στα 2 χρονια? πως?
καλα τι ειναι και ο προεδρος της Δημοκρατιας?
καλυτερα με το καδρο φιλε,παρα με κανενα νταβατζοβασιλια να πληρωνουμε τις καποτες τις δικες του,και τους γαμιαδες τις βασιλισσας.εγω λεω αυτο το κωλοαχρηστο καδρο να το πιασουμε να το πεταξουμε στην φωτια που τρωει τοσα λεφτα το χαραμοφαικο.
Αν πτωχευσει η χωρα θα πεσει. Ειμαστε στα προθυρα της χρεωκοπιας μη το ξεχνας αυτο.
Αν παρει υπερβολικα αντιλαικα μετρα θα τον ριξουν οι δικοι του.
τυπε εγω θα σε ψηφιζα παντωςεχεις δικιο ρε φιλε.καποιος πρεπει να κανει και το καδρο ομως.αλλα αυτο το καδρο περνει και 1000000 ευρω το χρονο.να το κανω εγω αν ειναι.
καλυτερα με το καδρο φιλε,παρα με κανενα νταβατζοβασιλια να πληρωνουμε τις καποτες τις δικες του,και τους γαμιαδες τις βασιλισσας.
μονο ο φιλδες και φιλδοι εμπνεει σεβασμο τυπεΕνα συμβολο ειναι. Πρεπει να ειναι ενα ατομο που εμπνεει σεβασμο.
ναι ειναι και αυτο...ο βασιλιας μας βγαινει και πιο ακριβο κωλοκαδρο παναθεμα τον
πρεπει να γινει προεδρος ο τσαβες ρε καμια 5ετια στην ελλαδα και να δειτε τι καλα που θα ειναι μετα.και πρωθυπουργος ο κανταφι.θα καθαρισουν ολοι την σαβουρα οι μαγκες.
να γινους τις ΝΔ 150 λες?οποιος μαλακας βαλει την 200στη ψηφο στο Πασοκ
να χει τα αρχιδια να το δηλωσει εδω.
ελεος πια.
ακου εκει 199 πασοκ. η μαλακια δεν κοβεται μετα απο 20 χρονια.
οι ελληνες δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους.
ρε φιλε τι μαλακιες λες τωρα.να γινουν 190 της νδ για να εχουμε ντερμπι.
και δεν θελω να χει αυτοδυναμια κανενας πουστης απο τους 2.
θελει συνεργασια πασοκ συριζα γιαυτο το λεει τυπερε φιλε τι μαλακιες λες τωρα.
μηπως νομιζεις οτι εισαι σε εκλογικο κεντρο?