apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Σωστή ερώτηση...
Όπως και αναρχοκομμουνιστής θα πρόσθετα
και σοσιαλοδημοκρατης
Σωστή ερώτηση...
Όπως και αναρχοκομμουνιστής θα πρόσθετα
περιουσια δημιουργησαν και οι πασοκοι που κατακλεψαν την ελλαδααυτος που εχει τα δυο ελατωματα και βασιλικος και χουντικους ταυτοχρονα θυμησου το 67 καποιους πως περναγαν καλα και πως δημιουργησαν περιουσια ;
αυτος που εχει τα δυο ελατωματα και βασιλικος και χουντικους ταυτοχρονα θυμησου το 67 καποιους πως περναγαν καλα και πως δημιουργησαν περιουσια ;
Ποπό , αυτοί οι όροι πώς μου τη δίνουν...και σοσιαλοδημοκρατης
δεν θα διαφωνησω η διαφορα ειναι οτι αυτοι δεν σκοτωσαν για να παρουν περιουσιες ουτε σακατεψαν το κοσμο!!!περιουσια δημιουργησαν και οι πασοκοι που κατακλεψαν την ελλαδα
αρα το πασοκ ειναι βασιλοχουντικο κομμα
γιατι ξερεις ποσοι μπορει να αυτοκτονησαν λογω οικονομικης καταστροφης η ποσοι μπορει να μπηκαν φυλακη?το εμμεσο εγκλημα ειναι εξισου εγκλημαδεν θα διαφωνησω η διαφορα ειναι οτι αυτοι δεν σκοτωσαν για να παρουν περιουσιες ουτε σακατεψαν το κοσμο!!!
....μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;
έχω μία απορία και θα ήθελα βοήθεια. έχω μία "επιχείρηση" που η ευημερία της είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο της ζωής μου. επιλέγω να την διευθύνουν κάποιοι(ΠΑΣΟΚ) και στην πορεία ανανακαλύπτω ότι με κλέβουν και είναι ανίκανοι. τους αντικαθιστώ με άλλους (ΝΔ) που και αυτοί με την σειρά τους αποδεικνύονται όμοιοι με τους προηγούμένους. γιατίγια να άλλαξω και αυτούς πρέπει να φέρω τους προηγούμενους; μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;
γιατι ξερεις ποσοι μπορει να αυτοκτονησαν λογω οικονομικης καταστροφης η ποσοι μπορει να μπηκαν φυλακη?το εμμεσο εγκλημα ειναι εξισου εγκλημα
μα δεν σου λεει κανενας να τους αλλαξεις συνεχισε με αυτους που ειναι τωρα ειναι πολυ ικανοτεροι απο τους προηγουμενους και θα σε βοηθησουν σιγουρα την ''επιχειρηση'' να την κανουν καλυτερη απο τους προηγουμενους. παμε γερα μεχρι τελουςέχω μία απορία και θα ήθελα βοήθεια. έχω μία "επιχείρηση" που η ευημερία της είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο της ζωής μου. επιλέγω να την διευθύνουν κάποιοι(ΠΑΣΟΚ) και στην πορεία ανανακαλύπτω ότι με κλέβουν και είναι ανίκανοι. τους αντικαθιστώ με άλλους (ΝΔ) που και αυτοί με την σειρά τους αποδεικνύονται όμοιοι με τους προηγούμένους. γιατίγια να άλλαξω και αυτούς πρέπει να φέρω τους προηγούμενους; μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;
δειγμα νεοελληναμα δεν σου λεει κανενας να τους αλλαξεις συνεχισε με αυτους που ειναι τωρα ειναι πολυ ικανοτεροι απο τους προηγουμενους και θα σε βοηθησουν σιγουρα την ''επιχειρηση'' να την κανουν καλυτερη απο τους προηγουμενους. παμε γερα μεχρι τελους
αν εσυ τα βαζεις στην ιδια μοιρα ας ερθει παλι η χουντα η και ο βασιλιας δεν μπορω να σου πω κατι. αποψεις ειναι.αλλα αν για σενα ειναι το ιδιο το να βασανιζεις και να εκτελεις κοσμο επειδη τυχαινει να πιστευουν κατι αλλο απο αυτο που θες εσυ μα επιβαλεις και ειναι το ιδιο με μια οικονομικη καταστροφη που ενδεχομενως καποιοι να οδηγηθηκαν σε αυτοκτονια τοτε τη να σου πω;γιατι ξερεις ποσοι μπορει να αυτοκτονησαν λογω οικονομικης καταστροφης η ποσοι μπορει να μπηκαν φυλακη?το εμμεσο εγκλημα ειναι εξισου εγκλημα
Εεεεπ, αδιάβαστος!τυπε μου μονο η ντορα μπορει να παταξει την κλεψια
...γιατίγια να άλλαξω και αυτούς πρέπει να φέρω τους προηγούμενους; μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;
οτι πεις εσυ ζητω η χουντα!!!!!δειγμα νεοελληνα
οτι πεις βοδο
ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣοτι πεις εσυ ζητω η χουντα!!!!!
μαζι με ΚΟΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ