Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτος που εχει τα δυο ελατωματα και βασιλικος και χουντικους ταυτοχρονα θυμησου το 67 καποιους πως περναγαν καλα και πως δημιουργησαν περιουσια ;
περιουσια δημιουργησαν και οι πασοκοι που κατακλεψαν την ελλαδα
αρα το πασοκ ειναι βασιλοχουντικο κομμα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αυτος που εχει τα δυο ελατωματα και βασιλικος και χουντικους ταυτοχρονα θυμησου το 67 καποιους πως περναγαν καλα και πως δημιουργησαν περιουσια ;

Ρε τι μαθαίνει κανείς σε αυτό το Site...Βασιλικός και Χουντικός μαζί δλδ.

Για δώσε και κανένα παράδειγμα Αναρχικού και Κομμουνιστή please.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
και σοσιαλοδημοκρατης
Ποπό , αυτοί οι όροι πώς μου τη δίνουν...
συντηριτισμός, ριζοσπαστικός νεοφιλελευθερισμός, προοδευτισμός, μεσαίος χώρος, φιλελευθερισμός, σοσιαλδημοκρατία.
Ανάθεμα και αν ξέρουν και οι ίδιοι που τους χρησιμοποιούν τί σημαίνουν...

Επισκέπτης
περιουσια δημιουργησαν και οι πασοκοι που κατακλεψαν την ελλαδα
αρα το πασοκ ειναι βασιλοχουντικο κομμα
δεν θα διαφωνησω η διαφορα ειναι οτι αυτοι δεν σκοτωσαν για να παρουν περιουσιες ουτε σακατεψαν το κοσμο!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
έχω μία απορία και θα ήθελα βοήθεια. έχω μία "επιχείρηση" που η ευημερία της είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο της ζωής μου. επιλέγω να την διευθύνουν κάποιοι(ΠΑΣΟΚ) και  στην πορεία ανανακαλύπτω ότι με κλέβουν και είναι ανίκανοι. τους αντικαθιστώ με άλλους (ΝΔ) που και αυτοί με την σειρά τους αποδεικνύονται όμοιοι με τους προηγούμένους. γιατί για να άλλαξω και αυτούς πρέπει να φέρω τους προηγούμενους; μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν θα διαφωνησω η διαφορα ειναι οτι αυτοι δεν σκοτωσαν για να παρουν περιουσιες ουτε σακατεψαν το κοσμο!!!
γιατι ξερεις ποσοι μπορει να αυτοκτονησαν λογω οικονομικης καταστροφης η ποσοι μπορει να μπηκαν φυλακη?το εμμεσο εγκλημα ειναι εξισου εγκλημα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχω μία απορία και θα ήθελα βοήθεια. έχω μία "επιχείρηση" που η ευημερία της είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο της ζωής μου. επιλέγω να την διευθύνουν κάποιοι(ΠΑΣΟΚ) και  στην πορεία ανανακαλύπτω ότι με κλέβουν και είναι ανίκανοι. τους αντικαθιστώ με άλλους (ΝΔ) που και αυτοί με την σειρά τους αποδεικνύονται όμοιοι με τους προηγούμένους. γιατίγια να άλλαξω και αυτούς πρέπει να φέρω τους προηγούμενους; μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;

τυπε μου μονο η ντορα μπορει να παταξει την κλεψια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι ξερεις ποσοι μπορει να αυτοκτονησαν λογω οικονομικης καταστροφης η ποσοι μπορει να μπηκαν φυλακη?το εμμεσο εγκλημα ειναι εξισου εγκλημα

ρε παιδια το πασοκ δεν εκανε σοσιαλισμο?

Επισκέπτης
έχω μία απορία και θα ήθελα βοήθεια. έχω μία "επιχείρηση" που η ευημερία της είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο της ζωής μου. επιλέγω να την διευθύνουν κάποιοι(ΠΑΣΟΚ) και  στην πορεία ανανακαλύπτω ότι με κλέβουν και είναι ανίκανοι. τους αντικαθιστώ με άλλους (ΝΔ) που και αυτοί με την σειρά τους αποδεικνύονται όμοιοι με τους προηγούμένους. γιατίγια να άλλαξω και αυτούς πρέπει να φέρω τους προηγούμενους; μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;
μα δεν σου λεει κανενας να τους αλλαξεις συνεχισε με αυτους που ειναι τωρα ειναι πολυ ικανοτεροι απο τους προηγουμενους και θα σε βοηθησουν σιγουρα την ''επιχειρηση'' να την κανουν καλυτερη απο τους προηγουμενους. παμε γερα μεχρι τελους

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μα δεν σου λεει κανενας να τους αλλαξεις συνεχισε με αυτους που ειναι τωρα ειναι πολυ ικανοτεροι απο τους προηγουμενους και θα σε βοηθησουν σιγουρα την ''επιχειρηση'' να την κανουν καλυτερη απο τους προηγουμενους. παμε γερα μεχρι τελους
δειγμα νεοελληνα  :jerking: :jerking: :jerking:
οτι πεις βοδο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
μου αρεση που μιλαμε κ σοβαρα για ολα αυτα τα

[size=20pt]ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.........[/size]

Επισκέπτης
αν εσυ τα βαζεις στην ιδια μοιρα ας ερθει παλι η χουντα η και ο βασιλιας δεν μπορω να σου πω κατι. αποψεις ειναι.αλλα αν για σενα ειναι το ιδιο το να βασανιζεις και να εκτελεις  κοσμο επειδη τυχαινει να πιστευουν κατι αλλο απο αυτο που θες εσυ μα επιβαλεις και ειναι το ιδιο με μια οικονομικη καταστροφη που ενδεχομενως καποιοι να οδηγηθηκαν σε αυτοκτονια τοτε τη να σου πω;

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
...γιατίγια να άλλαξω και αυτούς πρέπει να φέρω τους προηγούμενους; μήπως πιστεύουν ότι είμαι χαζός;

Δεν εισαι χαζος.

Προτιμας αυτους που ξερεις οτι θα σε κλεβουν μονο (ΠΑΣΟΚ , ΝΔ),
παρα αυτους που θα σε καταστρεψουν εντελως (ΚΚΕ , ΣΥΝ , ΛΑΟΣ).

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καραμαλαρας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom