Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε συ οτι με βολευει λεω......αλλα δεν λεω ψεμματα !!!
οχι τελειοι δεν ηταν οι αρχαιοι αθηναιοι αυτο ειναι βεβαιο...και ισως εναν ρατσισμο μπορουμε να τους καταλογισουμε με τα σημερινα δεδομενα....αλλα ηταν μπροστα απο αλλους της εποχης τους...και οι συγκρισεις πρεπει να γινονται και ετσι...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
οχι τελειοι δεν ηταν οι αρχαιοι αθηναιοι αυτο ειναι βεβαιο...και ισως εναν ρατσισμο μπορουμε να τους καταλογισουμε με τα σημερινα δεδομενα....αλλα ηταν μπροστα απο αλλους της εποχης τους...και οι συγκρισεις πρεπει να γινονται και ετσι...

ΔΩΡΑΚΙ για σενα...

Οι σύγχρονες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες επίσης αποκλείουν άτομα: ξένους κατοίκους (νόμιμους και μη), άτομα κάτω από μία ηλικία και σε κάποιες περιπτώσεις φυλακισμένους. Οι κοινοβουλευτικές δημοκρατίες έχουν και άλλους περιορισμούς: το δικαίωμα της ψήφου ασκείται μία φορά κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια και οι εκλογείς απλώς διαλέγουν τους αντιπροσώπους τους, οι οποίοι, και όχι οι πολίτες οι ίδιοι, ασκούν την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία και παίρνουν πολιτικές αποφάσεις στο όνομα των πολιτών –με την εξαίρεση των περιστασιακών δημοψηφισμάτων.

Που δεν γινονται ποτε στην ελλαδα....χεχεχεχεχε

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Προτείνω να γίνει μια ψηφοφορία για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες. Δηλαδή να διαλέγουμε μεταξύ πιθανών συνδυασμών για συμμαχία. Έτσι π.χ. θα βγάζαμε και ένα συμπέρασμα για την αποδοχή μιας συνεργασίας ΝΔ ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ΛΑΟΣ ή ακόμα Πάντζα Γλέζου και να εξετάσουμε την πιθανότητα να προταθεί για πρόεδρος προσωπικότητα της Δεξιάς (εγώ δεν θέλω το βρυκόλακα αλλά παίζει δυνατά ο Σουφλιάς) για να έχουμε καλύτερη εικόνα...Δεν είναι μικρό πράγμα να ξέρεις ποιός θα μας :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: απο τις 5-10

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Προτείνω να γίνει μια ψηφοφορία για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες. Δηλαδή να διαλέγουμε μεταξύ πιθανών συνδυασμών για συμμαχία. Έτσι π.χ. θα βγάζαμε και ένα συμπέρασμα για την αποδοχή μιας συνεργασίας ΝΔ ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ΛΑΟΣ ή ακόμα Πάντζα Γλέζου και να εξετάσουμε την πιθανότητα να προταθεί για πρόεδρος προσωπικότητα της Δεξιάς (εγώ δεν θέλω το βρυκόλακα αλλά παίζει δυνατά ο Σουφλιάς) για να έχουμε καλύτερη εικόνα...Δεν είναι μικρό πράγμα να ξέρεις ποιός θα μας :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: απο τις 5-10

Ανοιξε Θρεντ θα εχει ενδιαφερον.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
....rafman τι να το κάνεις το δημοψήφισμα, όταν η πλειοψηφία πιστεύει ότι οι εκλογές κάνουν καλό στην οικονομία.... :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω σου λεω ειμαι υπερ της συμμετοχικης δημοκρατιας και στην εποχη του ιντερνετ δεν υπαρχει διακαιλογια απο την μη εφαρμογη της ακομη και σε καθημερινη βαση πολλω δε μαλλον για τοπικης φυσεως ζητηματα, σε δημους λογου χαρη...δεν τρεφω αυταπατες οτι η αστικη δημοκρατια ειναι και αληθινη δημοκρατια....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
....rafman τι να το κάνεις το δημοψήφισμα, όταν η πλειοψηφία πιστεύει ότι οι εκλογές κάνουν καλό στην οικονομία.... :headbang: :headbang: :headbang:

Αγαπητε stekas72

Ερωτημα: πιστευεις οτι μπορει να αντιστρεψει το κλιμα ο Καραμανλης με την Εκκαθαριση που κανει.

Ποια ειναι η αποψη σου ?

Πως το βλεπεις με τα δικα σου ματια ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μπορει σου απανταω εγω....

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ρε συ Λεονορο το θεμα ειναι τελικα ποιος θα ασχοληθει με τα προβληματα του κοσμακη...εσι δεν ειναι ?
Στην τελικη ειτε ψηφισουμε ενα κομα μικρο (διαμαρτυρομενοι).... την παπαρα παλι θα την φαμε... Σωστα ?

Γιατι το Μενου εχει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή και ΝΔΣΟΚ...

Το ΚΚΕ π.χ ταζει λαγους με πετραχειλια γιατι ξερει οτι δεν θα βγει ΠΟΤΕ για να τα εφαρμοσει....χεχεχεχεχεχεχε
και βγαινει και τα βαζει με ολους ακομη και με το ΣΥΡΙΖΑ  :priest: :priest: :priest:

Εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ απλα ψηφιζει....και μονο αυτο.
και θα συνεχιζει να ψηφιζει... αλλα δεν θα εχει το πανω χερι... :uglystupid:

Οσο παραξενο και αν σου ακουγεται αυτο δεν εχω προθεση να σε κοροιδεψω.......

Ειμαστε ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ.... γιατι στην Δημοκρατια μας κανει κουμαντο η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ........ :s&m_3:

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Το πρόβλημα της Ελλάδας για την κατάντια της δεν είναι η Δημοκρατία αγαπητέ αλλά η αναξιοκρατία. Η αληθινή πολιτική, σύμφωνα με τον Σωκράτη, προϋποθέτει ένα μέτρο ή κριτήριο που να θεμελιώνει τη διάκριση ανάμεσα στο δίκαιο και το άδικο, το αγαθό και το κακό, το εξιέπαινο και το αξιοκατάκριτο. Οι διαφωνίες μεταξύ των πολιτών οφείλονται στο γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ένα τέτοιο μέτρο. Το μέτρο αυτό θα έπρεπε να έχει την ίδια βεβαιότητα και σαφήνεια που έχουν οι μονάδες μήκους ή βάρους και οι ποσοτικές μετρήσεις, για τις οποίες δεν υπάρχουν διαφωνίες. Το δίκαιο που επιδιώκει να πραγματοποιήσει ο πολιτικός ο οποίος ασκεί την αληθινή πολιτική τέχνη θεμελιώνεται στη "γεωμετρική ισότητα". Η ισότητα αυτή, που ο Αριστοτέλης ονομάζει "ισότητα κατ΄ αξίαν", σημαίνει ότι για όλους τους πολίτες, ίσως και για όλους τους ανθρώπους, πρέπει να ισχύει η ίδια σχέση ανάμεσα στην προσφορά και την αμοιβή του καθενός, που μπορεί να σημαίνει απλό έπαινο ή, για τη βλάβη και την ποινή, που μπορεί να είναι, απλός ψόγος. Οποιος προσφέρει περισσότερα και σημαντικότερα, πρέπει να απολαμβάνει περισσότερα. Οποιος έχει σημαντικότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις, πρέπει να έχει μεγαλύτερα δικαιώματα. Την άποψη αυτή για τη "γεωμετρική ισότητα" επικαλούνται ρητά ή έμμεσα, συχνά προσχηματικά, οι αριστοκρατικές και ολιγαρχικές πολιτείες. Σήμερα, στην τρέχουσα δημοσιογραφική γλώσσα, ονομάζεται "αξιοκρατία". Τώρα εσύ από ποιόν περιμένεις να κυβερνήσει; Από τον κάθε άχρηστο που δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή του και ο δρόμος του για την εξουσία ήταν στρωμένος με τα γράμματα του μπαμπά ή του θείου;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Το πρόβλημα της Ελλάδας για την κατάντια της δεν είναι η Δημοκρατία αγαπητέ αλλά η αναξιοκρατία. Η αληθινή πολιτική, σύμφωνα με τον Σωκράτη, προϋποθέτει ένα μέτρο ή κριτήριο που να θεμελιώνει τη διάκριση ανάμεσα στο δίκαιο και το άδικο, το αγαθό και το κακό, το εξιέπαινο και το αξιοκατάκριτο. Οι διαφωνίες μεταξύ των πολιτών οφείλονται στο γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ένα τέτοιο μέτρο. Το μέτρο αυτό θα έπρεπε να έχει την ίδια βεβαιότητα και σαφήνεια που έχουν οι μονάδες μήκους ή βάρους και οι ποσοτικές μετρήσεις, για τις οποίες δεν υπάρχουν διαφωνίες. Το δίκαιο που επιδιώκει να πραγματοποιήσει ο πολιτικός ο οποίος ασκεί την αληθινή πολιτική τέχνη θεμελιώνεται στη "γεωμετρική ισότητα". Η ισότητα αυτή, που ο Αριστοτέλης ονομάζει "ισότητα κατ΄ αξίαν", σημαίνει ότι για όλους τους πολίτες, ίσως και για όλους τους ανθρώπους, πρέπει να ισχύει η ίδια σχέση ανάμεσα στην προσφορά και την αμοιβή του καθενός, που μπορεί να σημαίνει απλό έπαινο ή, για τη βλάβη και την ποινή, που μπορεί να είναι, απλός ψόγος. Οποιος προσφέρει περισσότερα και σημαντικότερα, πρέπει να απολαμβάνει περισσότερα. Οποιος έχει σημαντικότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις, πρέπει να έχει μεγαλύτερα δικαιώματα. Την άποψη αυτή για τη "γεωμετρική ισότητα" επικαλούνται ρητά ή έμμεσα, συχνά προσχηματικά, οι αριστοκρατικές και ολιγαρχικές πολιτείες. Σήμερα, στην τρέχουσα δημοσιογραφική γλώσσα, ονομάζεται "αξιοκρατία". Τώρα εσύ από ποιόν περιμένεις να κυβερνήσει; Από τον κάθε άχρηστο που δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή του και ο δρόμος του για την εξουσία ήταν στρωμένος με τα γράμματα του μπαμπά ή του θείου;

Ναι φιλε μου καλα τα λες.... αλλα μεσα απο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" διαδικασιες προεκυψε και ο Γιωργακης
και ο Κωστακης...

Και το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
και το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ
και η καταχρεωση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ
και η Αναξιοκρατια
και η (ΑΔΙΚΗ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΟΠΟΤΕ ?  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δημοκρατικες ναι αλλα απο τα εγγεγραμμενα των κομματων μελη....εσυ κι εγω ψηφισαμε;οχι αλλα και εδω εχουμε και εμεις ευθυνη γιατι δεν συμμετεχουμε στα κομματα και στις διαδικασιες τους αφου τα θεωρουμε ξεπερασμενα και ανηθικα....αρα αυτους θα φαμε στην μαπα μας αρεσει δεν μας αρεσει... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τώρα εσύ από ποιόν περιμένεις να κυβερνήσει; Από τον κάθε άχρηστο που δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή του και ο δρόμος του για την εξουσία ήταν στρωμένος με τα γράμματα του μπαμπά ή του θείου;
+1000000000000

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δημοκρατικες ναι αλλα απο τα εγγεγραμμενα των κομματων μελη....εσυ κι εγω ψηφισαμε;οχι αλλα και εδω εχουμε και εμεις ευθυνη γιατι δεν συμμετεχουμε στα κομματα και στις διαδικασιες τους αφου τα θεωρουμε ξεπερασμενα και ανηθικα....αρα αυτους θα φαμε στην μαπα μας αρεσει δεν μας αρεσει... :headbang:

Παλι στα λογια μου ερχεσαι ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ [size=20pt]ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?[/size] :uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/uploads/avadistastavros/0909GINAIKESPEZODROMIO600X324.jpg[/img[/URL]]

[i][URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=61702&cid=4[/i[/URL]]

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ναι φιλε μου καλα τα λες.... αλλα μεσα απο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" διαδικασιες προεκυψε και ο Γιωργακης
και ο Κωστακης...

Και το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
και το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ
και η καταχρεωση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ
και η Αναξιοκρατια
και η (ΑΔΙΚΗ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΟΠΟΤΕ ?  :grin:
Το πρόβλημα όμως είναι ότι έφτασαν Δημοκρατικά μεν εκεί που έφτασαν αναξιοκρατικά δε.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Το πρόβλημα όμως είναι ότι έφτασαν Δημοκρατικά μεν εκεί που έφτασαν αναξιοκρατικά δε.

Ωραια και οταν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την "ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ" με νομοσχεδια - συστηματα
σε σημειο ΧΟΥΝΤΑΣ

Τοτε συνεχιζει να ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή εγω ειμαι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
σου ειπα πριν....οχι

Αρα συμφωνουμε ημαστε ολοι οπαδοι μιας "ΧΟΥΝΤΑΣ - ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ" και νομιζουμε οτι συμμετεχουμε σε Δημοκρατικες διαδικασιες....

Τοτε γιατι τσακωνομαστε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρα συμφωνουμε ημαστε ολοι οπαδοι μιας "ΧΟΥΝΤΑΣ - ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ" και νομιζουμε οτι συμμετεχουμε σε Δημοκρατικες διαδικασιες....

Τοτε γιατι τσακωνομαστε ?
οπαδοι δεν ειμαστε,παθητικοι θεατες ισως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom