Επισκέπτης
ολα τα φασιστακια που μας ζαλιζουν τα παπαρια νυχθημερον..ποιός είπε αυτό ρε μακάκα?????????????????
ολα τα φασιστακια που μας ζαλιζουν τα παπαρια νυχθημερον..ποιός είπε αυτό ρε μακάκα?????????????????
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!Λογω στρατιωτικης παιδειας ειχαν ενα κολλημα με την ΤΙΜΗ και την εννοια ΠΑΤΡΙΔΑ.Εννοιες που οσο κινησε προς τ ΑΡΙΣΤΕΡΑπάντως για να λέμε τα σύκα - συκα και την σκάφη - σκάφη ελάχιστοι από τους πραξικοπιματίες γίνανε πλούσιοι... οι περισσότεροι από αυτούς πεθάνανε είτε φτωχοί είτε ζούνε φτωχοί.. λαμόγια γύρω τους υπήρχανε (όπως και σήμερα υπάρχουνε) που κονομήσανε (οπως και κονομάνε)
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!Λογω στρατιωτικης παιδειας ειχαν ενα κολλημα με την ΤΙΜΗ και την εννοια ΠΑΤΡΙΔΑ.Εννοιες που οσο κινησε προς τ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
του αστικου-δημοκρατικου φασματος ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΑΓΗ
ολα τα φασιστακια που μας ζαλιζουν τα παπαρια νυχθημερον..
ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ τι εννοεις ΛΑΜΟΓΙΕΣ οτι φτιαχτηκε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ η τα διυλιστηρια?Εισαι καλα?Αυτα ειναι βαρια βιομηχανια εφαγε λαος ψωμι.Εγω σου ανεφερα τοσα σκανδαλα επι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιες ΛΑΜΟΓΙΕΣ?Τους στρατιωτικους μη ξεχνας οι δημοκρατες τους δικασαν μονο για το οτι εκλεψαν την "ελευθερια" του πολιτη οχι την ΤΣΕΠΗ του ουτε τον ΠΛΟΥΤΟ της χωρας.Εαν ειχε γινει το παραμικρο δεν θα χαναν την ευκαιρια να εισαι σιγουρος.Το ερωτημα ειναι ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
Και σε τελευταια αναλυση τι προτιμας να σου κλεψουν την "ελευθερια"η την τσεπη και τον ΠΛΟΥΤΟ της ΧΩΡΑΣ?
για το ξεπουλημα της κυπρου ποιοι ευθυνονται???ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!Λογω στρατιωτικης παιδειας ειχαν ενα κολλημα με την ΤΙΜΗ και την εννοια ΠΑΤΡΙΔΑ.Εννοιες που οσο κινησε προς τ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
μαλιστα κυριε..να τους απαντάς με επιχειρήματα και όχι με ανακρίβειες... κύριο χαρακτηριστικο του ορθού πολιτικού λόγου (κατά τους αρχαίους ημών προγόνους) είναι η ακρίβεια και η αξιοπιστία των λεγομένων...
Πες τα γιατι μαλιασε η γλωσα μου.....
ΣΩΣΤΟΣ
μαλιστα κυριε..
Οι κουμουνιστές...για το ξεπουλημα της κυπρου ποιοι ευθυνονται???
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!Λογω στρατιωτικης παιδειας ειχαν ενα κολλημα με την ΤΙΜΗ και την εννοια ΠΑΤΡΙΔΑ.Εννοιες που οσο κινησε προς τ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!Λογω στρατιωτικης παιδειας ειχαν ενα κολλημα με την ΤΙΜΗ
ασε μεγάλε γιατί αν αρχίσω και κεί ιστορική αναδρομή θα βγάλουν κάλο τα δάχτυλα μου από το πληκτρολόγιο...
Πες τα γιατι μαλιασε η γλωσα μου.....
ΣΩΣΤΟΣ
και τώρα και μπες με το άλλο nick και δώσε απόλυτο respect
Και κανανε και σοβαρα εργα ΧΩΡΙΣ να δανειζονται και να καταχρεωνουν την ΕΛΛΑΔΑ
ΑΥΤΑ..
Μωρη μπαμια τζερτζελιαρα νομιζεις οτι κανουμε τις δουλειες σου..
ποίες δουλειές μου ρε καραγκιόζη? νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν εσένα?
άντε μπες με το άλλο νικ και δώσε απόλυτο respect
Aντε μωρή λούγκρα