Ασφαλώς και δεν με πείθει ο bob σφουγκαράκης που έχουν για πρόεδρο, αλλά ήδη βλέπω φαινόμενα έπαρσης και αλαζονείας από στελέχη του ΠΑΣΟΚ.....
νομίζω ότι τα 2 μεγάλα κόμματα έχουν κάνει τον κύκλο τους και πια δεν τους σώζει ούτε αλλαγή ηγετών ούτε τίποτα... προσωπικά αμφιβάλλω για το πόσο εύκολα θα ξανασχηματιστεί κυβέρνηση από ένα κόμμα... και οι κυβερνήσεις συνασπισμών δεν πάνε και πολύ μακρυά συνήθως... ακόμα και τον βενιζέλο να είχαν στο ΠΑΣΟΚ θα είχαν λίγο μεγαλύτερη ανοχή από τον κόσμο αλλά όχι μεγάλη διαφορά.... υπό αυτές τις συνθήκες όσο και να χτυπιούνται οι συνδυκαλιστές τους πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει... βέβαια αυτό είναι προσωπική μου άποψη.... ακόμα και στους φίλους μόυ όταν το λέω πολλο΄΄ι διαφωνούν αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κατάσταση θα ηρεμήσει αν φτιαχτούν νέα κόμματα με κάποια άφθαρτα στελέχη που τώρα είναι έξω από το παιχνίδι και κάποια αξιόλογα στελέχη της τωρινής πολιτικής σκηνής... μέχρι τότε πιστεύω ότι θα συνεχίσει να προηγείται ο κανένας... αλλά όπως σου είπα είναι προσωπική άποψη...