Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

Επισκέπτης
οσο  οι αθλητες μας δεν μετεχουν στα μιτινγκ και στα γκαλα που τους ζητανε οι χορηγοι θα ειναι παντα στο στοχαστρο, οποιος και αν ειναι ο χορηγος, τον κεντερη με την θανου ποιος λες να τους εκαψε;; τοσα χρονια τους προστατευε ο χορηγος και ξαφνικα σηκωσε τα χερια ψηλα;;
μη μου ανοίγεις θέματα για κεντερη - θανου.εκει και ο πιο αδαείς ξέρει τι έγινε.με λίγα λόγια ο χημικός μας τζεκος είχε βρει κοκτέιλ που είχε κάνει τους αμερικανους να τρέχουν και να μην φτάνουν.αυτό έπρεπε να σταματήσει και έγινε με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο.όλοι ήξεραν τι θα γινόταν αλλα κανείς δεν έκανε κάτι να το σταματήσει  ;)οι μισοί υποστήριξαν τους αθλητές και τον τσεκο και οι άλλοι μισοί την ΕΟΑ.οσο για τη βουλιτσα αυτη η κακομοίρα οι χορηγοί της δεν εκαναν δώρα στο κουβελο-μπακογιανη και γιαυτό την έφαγε το σκοτάδι.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξέρω εάν έπεσε σύρμα κατά του ρατσισμού από ΔΟΕ ή αλλού.

Πάντως εκεί θα πήγαινε για να αγωνιστεί. Δεν θα έδινε εξετάσεις στο πόσο Politically Correct είναι.

Όχι ότι δεν είναι μαλακία το σχόλιο σαν σχόλιο και σαν έμπνευση και σαν αστείο. Μια μαλακία και μισή είναι και πρέπει να αποφεύγονται τέτοια σχόλια διότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί.

Αλλά τί σχέση έχει αυτό με τις επιδόσεις της; Ουδεμία! ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ θα τη στέλναμε εκεί και το κάνει πολύ καλά.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μη μου ανοίγεις θέματα για κεντερη - θανου.εκει και ο πιο αδαείς ξέρει τι έγινε.με λίγα λόγια ο χημικός μας τζεκος είχε βρει κοκτέιλ που είχε κάνει τους αμερικανους να τρέχουν και να μην φτάνουν.αυτό έπρεπε να σταματήσει και έγινε με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο.όλοι ήξεραν τι θα γινόταν αλλα κανείς δεν έκανε κάτι να το σταματήσει  ;)οι μισοί υποστήριξαν τους αθλητές και τον τσεκο και οι άλλοι μισοί την ΕΟΑ.οσο για τη βουλιτσα αυτη η κακομοίρα οι χορηγοί της δεν εκαναν δώρα στο κουβελο-μπακογιανη και γιαυτό την έφαγε το σκοτάδι.
το ιδιο λεμε με αλλα λογια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
To πολίτευμα αποτυχημένο είναι έτσι και αλλιώς. Αλλιως δεν θα παρακαλάγατε για δανεικά, από τους χορηγούς των Κομμάτων που ψηφίζατε τόσα χρόνια.
Χρεοκοπημένοι πλήρως, ηθικά, πολιτικά, οικονομικά είσαστε αλλά σας αρέσει να ζείτε στο Μάτριξ σας.

Καλυτερα στο Ματριξ παρα σε κρεματορια

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εν κατακλείδι . Η θα κρατάς κλειστό το στόμα σου ή ότι λες θα φροντίζεις να μην χρησιμοποιηθεί ποτέ  εναντίον σου .
Ας πρόσεχε ....

Προσωπικά θεωρώ την δήλωση της απλά ηλίθια, αλλά μέχρι εκεί.

Η ερώτηση κρίσεως είναι η εξής: ποιος ακριβώς την απέκλεισε και για ποιο λόγο;
Υποθέτω δεν είναι ο μπαρμπαφώτης ο σοβαρός (που θα έλεγε και ο Άλεξ), ασχέτως αν την έχει δει ο γενικός γαμάω (οι πούτσες έρχονται από Σεπτέμβρη).
Για να δούμε ποιος πουλάει εκδουλεύσεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με την αστυνομια, το στρατο, το ΝΑΤΟ...
Ολα τα μεσα.
Αν ομως μαζεψει η ΧΑ 3,5 εκατομμυρια υπογραφες (πανω απο το 50% του εκλογικου πληθυσμου) οτι την θελουν, τοτε ας καταλυσουμε τη Δημοκρατια να τελειωνουμε. Θα σημαινει απλα οτι απετυχε το πολιτευμα
Εγω θα φυγω και απο τη χωρα
τυπε το μοναδικο πολιτευμα που μπορει να πετυχει ειναι η μοναρχια :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Aς πούμε ότι διώκεσαι. Φυσιολογικό. Τους κατέστρεψε την χώρα.
Στην Ελλάδα ακόμη ζει και βασιλευει ο Πασοκισμός και οι ιδεολογικοί συγγενείς του. Ακλόνητοι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εξυπνο ραφινάτο χιούμορ.
Μπράβο Βουλάρα!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Aς πούμε ότι διώκεσαι. Φυσιολογικό. Τους κατέστρεψε την χώρα.
Στην Ελλάδα ακόμη ζει και βασιλευει ο Πασοκισμός και οι ιδεολογικοί συγγενείς του. Ακλόνητοι.

Φυσικά. Γιατί εσύ πιστεύεις ότι η νδ είναι διαφορετική;

Επισκέπτης
το ιδιο λεμε με αλλα λογια
εγώ το ξέρω αλλα εδω μάλλον πρέπει να τα λες πιο σταράτα για να καταλάβουν κάποιοι τι έγινε.αρχίδια δικαιολογία ηταν το ρατσιστικό αυτό έχει γίνει όχι μόνο με ομοφυλόφιλους αλλα και ευθείες επιθέσεις αλλα και υπονοούμενα αλλα δεν ίδρωνε κανενός το αυτί αφού είχαν χορηγούς που δεν τολμούσε κανείς να αγγίξει τους αθλητές τους.πάρτε το χαμπάρι κουμάντο στον αθλητισμό κάνουν αυτοί που πληρώνουν...δηλαδή οι χορηγοί.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Α! Ντροπή, μην τα απαξιείς έτσι, εσύ που τα ετοιμάζεις για άλλους τώρα

Εγω τα βραδια καθομαι σπιτι μου, ή παω καμια μπουρδελοτσαρκα
Δεν σφαζω ανθρωπους μεσα στους δρομους
Γκεγκε?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μια δήλωση μεταμέλειας συνοδευόμενη από ενα πρόστιμο θα αρκούσε ... δεν χρειαζοταν η ανθρωποθυσία .
Πρέπει να υπάρχει παρασκήνιο ...

Επισκέπτης
Γκεγκε?
όταν λες δεν σφάζω ανθρώπους μιλάς μόνο για τη Χ.Α η μιλάς και για τους μετανάστες που σφάζουν η πυροβολούν ανθρώπους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ; ;)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Κρίμα είναι να χαραμίζεται τέτοιο κωμικό ταλέντο στους στίβους, να υπογράψει δήλωση μετανοίας και μετά να πιάσει δουλειά στο τιμ του Λαζόπουλου, να του γράφει αστεία για την εκπομπή

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γκεγκε?

Εσύ όχι μόνο το ΝΑΤΟ ζητάς να επέμβει για να σώσει την Ελλάδα από τους κακους ναζί. Κατα τα άλλα όντως δεν αμφιβάλλω είσαι πολύ πράος πολίτης δημοκράτης και καλός άνθρωπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom