Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606
στο facebook σελιδα υποστηριξης. Ο κοσμος θεωρει την αποφαση υπερβολικη. Ζητουν παρεμβαση Σαμαρα
ΑΜΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ να μας πει και καμια συνταγη για κανα πιτσονι,περιμενω κοσμο το Σ.Κ ,να κανω καλη εντυπωση!!!

quazar

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ελα, παρηγοριά θες άρρωστε? Πωπω τι πάθατε αριστεράτζεεες!!παντού μας βλέπετε μπροστά σας και πίσω σας, μιας και σας πάμε γαμιώντας! Κλασμένη την εχουμε τη μπουχέσα την Ευρώπη, εχθρός μας ειναι και μαλακιστήρια της νεας ταξης. Στα αρχίδια μας οι Ολυμπιακοί αγώνες, εμεις κανουμε αγωνες στο δρόμο και γαμαμε ξένους και άπλυτους. Τελειώσε η εποχήσας ορκ! ήρθαμε και σας γαμούμε!
Τί να γαμήσεις μωρή τραβέλω με μουστάκι;
Πάνε φάε κανα κοψίδι και γάμα καμιά κατσίκα για ξεχαρμάνιασμα. Μπαστουνόβλαχε. Μαϊμού. Που θες και βουλή με φουστανέλα.
Και αν θες χαρτζιλίκι, πάρε με τηλ. Έχω ένα λουνα παρκ. Θα σε βάλω πίσω από ένα τοίχο με μια τρύπα να σου πετάν τα πιτσιρίκια τούρτες.
Μιλάμε για καλό χαρτζιλίκι. Γιατί τώρα που ο παππούλης, σας ζητάει τα λεφτά της αποζημίωσης, μάλλον θα χει πέσει πείνα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η δημοκρατια δεν ειναι μονο ψηφος
Εχει Συνταγμα και συγκεκριμενους κανονες
Δεν ξερω αν εχει παρει τιποτα το αφτι σου

Εσένα έχει πάρει κάτι ? Οπως πχ ότι οι Ελληνες είναι όλοι ίσοι απέναντι στους Νόμους?
Την αλήθεια την ξέρούν όλοι. Απλά είσαι επιλεκτικά ευαίσθητος

487370_4344577093598_79036483_n.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τότε ας με τιμωρήσουν να γλιτώσω  :grin: πάντως πέρα απο την πλάκα αυτό που έγινε και η απόφαση είναι μεγάλη κωμωδία
θα επεμβει ο σαμαρας και θα αλλαξει την αποφαση τυπε :grin:

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
θελετε να σας πω εγω το χειροτερο ρατσιστικο συνθημα των αριστερων φασιστοειδων?
φονιαδες των λαων αμερικανοι αν δεν ειναι αυτο ρατσιστικο τοτε τι ειναι?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εσένα έχει πάρει κάτι ? Οπως πχ ότι οι Ελληνες είναι όλοι ίσοι απέναντι στους Νόμους?
Την αλήθεια την ξέρούν όλοι. Απλά είσαι επιλεκτικά ευαίσθητος

487370_4344577093598_79036483_n.jpg

Τελοσπαντων, εμενα δεν με νοιαζει η συγκεκριμενη αθλητρια
ΓΕΝΙΚΑ πιστευω οτι πρεπει να ειναι εκτος νομου μια εγκληματικη οργανωση
Αυτο σου φαινεται δυσνοητο?  :uglystupid:
Οι Ελληνες εγκληματιες ειναι ισοι με τους Ελληνες νομοταγεις? Τι εννοεις πως ειναι ολοι ισοι?  :think:

Τελοσπαντων, για την τυπισσα το ξανασκεφτηκα
Λεω κατηγορηματικα πως ΔΕΝ επρεπε να αποκλειστει
Τελεία και Παύλα
Και το αιτιολογω ως εξης: Αυτο το πραγμα ειναι η δουλεια της. Ετσι οπως δεν δικαιουται κανεις να με απολυσει απο τη δουλεια μου επειδη ειμαι φασιστας ή ρατσιστης, κατα το ιδιο σκεπτικο, ο παμπλουτος και διεφθαρμενος Κουβελος δεν δικαιουται να κοψει το ψωμι μιας ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ, επειδη οι αποψεις της ειναι εκτος καποιων οριων
Αυτη ειναι η τελικη μου ετυμηγορια

Επισκέπτης
Πρόκειται περὶ τυπικῆς ὑποταγῆς εἰς τὰ κελεύσματα τῆς ἄκρας ἀριστερᾶς. Ἡ δνις Παπαχρήστου θὰ γνωρίσῃ τὴν μήνιν ὑποκειμένων ὡς οἱ ἰδικοὶ μας κ.κ. πορνόπαπος, ὑπερμῦς καὶ δορυφόροι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
όχι ρε τύπε αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία..θα χρωστάω χάρη στον πιτσαδορο..εσυ θα το άντεχες αυτό;  :grin:
ναι ρε τυπε για να γινει μπουγιο στα καναλια και στο σαιτ :grin:

wolfsad

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Κριτικές
16
Like
14
Πόντοι
10
Πωπωπωπω τι πάθανε τα Χρυσαύγουλα!
Τον πούλο!
Όλη η Ευρώπη σας μουτζώνει! Τρόμπες!
Καθήστε τώρα μπροστά στις οθόνες σας και  :jerking: μέχρι τελικής πτώσης.
Όξω από την Ολυμπιάδα, σε λίγο όξω από τη Βουλή, όξω από τις γειτονιές. Φασιστάκια τελειώνετε!
Θα σας μείνει μόνο το Ιντερνετ να  :jerking:
Τα ιδια λεγατε αριστεροαδερφες και τον ΜΑιο και τον Ιουνιο αλλα ειδατε οτι ειμαστε ακομα στο 7% . Στις επομενες εκλογες θα βγει και ο τσουπρας . Και τοτε στην αξιωματικη αντιπολιτευση δεν θα εχετε ουτε σαμαρα ουτε μπενιζελο αλλα Μιχαλολιακο . Και σε πεντ' εξι εβδομαδες οταν ο τσουπρας σας θα εχει κανει μαγκες τους σκοπιανους και τους αλβανους , οταν θα εχει διαλυσει την αστυνομια και το στρατο , οταν θα εχει προκαλεσει τον Ατιλλα 3 και το πασχα δεν θα εχουμε ανσταση για να μη θιξουμε το θρησκευτικο αισθημα των ισλαμιστων, ινδουιστων , βουδιστων , βουντιστων , αβοριγινων , τοτε θα ερθουμε με τιμες και δοξες να καθαρισουμε την ελλαδα .
Να θυμασαι οτι δεν θα ερθουμε με τη βια . Θα μας εχετε φερει εσεις με την αδιαφορια σας για την καθημερινοτητα του Ελληνα πολιτη . Θα μας εχει φερει η λατρεια σας για τον διεθνισμο και την καταργηση καθε στοιχειου ελληνικοτητας . Και να ξερεις οτι οταν ερθουμε ο κοσμος θα μας χειροκροταει ορθιος .

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
θελετε να σας πω εγω το χειροτερο ρατσιστικο συνθημα των αριστερων φασιστοειδων?
φονιαδες των λαων αμερικανοι αν δεν ειναι αυτο ρατσιστικο τοτε τι ειναι?

Απλα ηλιθιο... Τουλαχιστον απο το '74- '75 και μετα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ηταν παρα ενα αστειο.
Δεν συγχωρουν οι υπερασπιστες των ανθρωπινων δικαιωματων  :jerking: της ΔΗΜΑΡ.
Αλωστε πρεπει να δικαιολογουν και την υπαρξη τους.

Ενα ομορφο κοριτσι που δινει τα νειατα της στο ταρταν σε μια εποχη που δεν γινονται υπολοχαγοι πατουλιδες, σακοραφες κλπ
Μπραβο ρε ξεφτιλες, κολαουζοι των site των ευαγγελατων και λοιπων λαμογιων. Βρηκατε τον ενοχο :jerking:
ρε συ αυτός ο κούβελος που την απέκλεισε δεν είναι ο αντρας της πλύστρας της ζίμενς με το 1 μύριο που πέταξε αξαφνα;

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Τί να γαμήσεις μωρή τραβέλω με μουστάκι;
Πάνε φάε κανα κοψίδι και γάμα καμιά κατσίκα για ξεχαρμάνιασμα. Μπαστουνόβλαχε. Μαϊμού. Που θες και βουλή με φουστανέλα.
Και αν θες χαρτζιλίκι, πάρε με τηλ. Έχω ένα λουνα παρκ. Θα σε βάλω πίσω από ένα τοίχο με μια τρύπα να σου πετάν τα πιτσιρίκια τούρτες.
Μιλάμε για καλό χαρτζιλίκι. Γιατί τώρα που ο παππούλης, σας ζητάει τα λεφτά της αποζημίωσης, μάλλον θα χει πέσει πείνα.

Ετσι μωρη ψυχωτικιά γεροντοκόρη, λύσαξε μωρη άρρωστη μαστούρω, δε ξέρεςει απο που να πιαστείς. Να σου πω, απο το ματζαφλάρι νέγρου να πιαστείς, που τους αγαπάς, να σε σκίσει, χαχαχαχαχαχα.
Σας εχουμε κανει γιογιο μαλακες και αρρωστήσατε! τα καλύτερα έρχονται, κρατηθείτε! Δε μασάμε ουτε απο Νατο ουτε απο ΗΠΑ ουτε απο καν'ενα, που θα μας κανετε συμμαχία τωρα αριστεροι ελλάδος με ηπα και νατο, παπάρες, οπως λέτε κι εσεις οπορτουνιστές, χαχαχαχα

quazar

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τα ιδια λεγατε αριστεροαδερφες και τον ΜΑιο και τον Ιουνιο αλλα ειδατε οτι ειμαστε ακομα στο 7% . Στις επομενες εκλογες θα βγει και ο τσουπρας . Και τοτε στην αξιωματικη αντιπολιτευση δεν θα εχετε ουτε σαμαρα ουτε μπενιζελο αλλα Μιχαλολιακο . Και σε πεντ' εξι εβδομαδες οταν ο τσουπρας σας θα εχει κανει μαγκες τους σκοπιανους και τους αλβανους , οταν θα εχει διαλυσει την αστυνομια και το στρατο , οταν θα εχει προκαλεσει τον Ατιλλα 3 και το πασχα δεν θα εχουμε ανσταση για να μη θιξουμε το θρησκευτικο αισθημα των ισλαμιστων, ινδουιστων , βουδιστων , βουντιστων , αβοριγινων , τοτε θα ερθουμε με τιμες και δοξες να καθαρισουμε την ελλαδα .
Να θυμασαι οτι δεν θα ερθουμε με τη βια . Θα μας εχετε φερει εσεις με την αδιαφορια σας για την καθημερινοτητα του Ελληνα πολιτη . Θα μας εχει φερει η λατρεια σας για τον διεθνισμο και την καταργηση καθε στοιχειου ελληνικοτητας . Και να ξερεις οτι οταν ερθουμε ο κοσμος θα μας χειροκροταει ορθιος .
Κάτσε πίσω ρε μαλακισμένο που θα μιλήσεις κι εσύ. Έμαθες και το 7%.
Ποιο 7% ρε κλαπάρχιδο; Αφού δεν ψηφίζεις ακόμα!
Άνοιξε κανα βιβλίο να ξεστραβωθείς μη μείνεις πάλι στην ίδια τάξη. Βλαμμένο!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Ετσι μωρη ψυχωτικιά γεροντοκόρη, λύσαξε μωρη άρρωστη μαστούρω, δε ξέρεςει απο που να πιαστείς. Να σου πω, απο το ματζαφλάρι νέγρου να πιαστείς, που τους αγαπάς, να σε σκίσει, χαχαχαχαχαχα.
Σας εχουμε κανει γιογιο μαλακες και αρρωστήσατε! τα καλύτερα έρχονται, κρατηθείτε! Δε μασάμε ουτε απο Νατο ουτε απο ΗΠΑ ουτε απο καν'ενα, που θα μας κανετε συμμαχία τωρα αριστεροι ελλάδος με ηπα και νατο, παπάρες, οπως λέτε κι εσεις οπορτουνιστές, χαχαχαχα
που χαθηκες παιχταρα μου :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς ατιγμήν ανησύχησα.
και δε μου λες ρε τόμυ.....
έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα.
εγώ πχ δεν είμαι ρατσιστής.
και κάνω συγκέντρωση.
στο σπίτι μου λοιπον φέρνω μαύρους ασπρους και όποιον θέλω γιατί δεν είμαι ρατσιστής
κάποια στιγμή ένας ασπρος μου στέλνει sms με το ανέκδοτο της βούλας.
ωπ λέω ρατσιστής εν όψει
και απαντάω με sms
"όξω πούστη απ την παράγκα"
με ρωτάνε που ειναι ο τύπος και λεω τον εδιωξα γιατί ειναι ρατσιστής.

κοινώς πολεμάμε τον ρατσισμό με ρατσισμό.

ας μελετήσουν τα ανήθικα ζώα πώς αντιμετώπισε ο Τζεσε οουενς τον χίτλερ
δεν εχω να πω τίποτα αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom