Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

Επισκέπτης
καταρχήν αυτό που έγινε με τη συγκεκριμένη αθλήτρια είναι καθαρά πολιτική απόφαση.στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες δηλώσεις που δεν τιμωρήθηκαν το ίδιο παραδειγματικά.η κοπέλα  ηταν άτυχη γιατί έπεσε σε πολίτικες αντιπαραθέσεις που αυτη τη στιγμή δεν θέλει κανείς να ρίξει λάδι στη φωτιά αφού προέχουν αλλα θέματα.με λίγα λογία οι γραμμή της αριστεράς πέρασε.για μένα όποιος δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει πως νιώθει ένα κορίτσι η να το πω γενικά ένας αθλητής που δεν του δίνουν το δικαίωμα να λάβει ίμερος στη μεγαλύτερη διοργάνωση για μια τους δήλωση σε διαδικτυακό χώρο.αυτά πραγματικά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.να μην πω στο κόπο να αναφερθώ τι έχουν γραφτεί από διάσημους αθλητές στο διαδίκτυο που κατηγορούν εμετικά ο ένας τον άλλο.απλά εδώ υπάρχει μια διαφορά η βουλιτσα δεν έχει τους χορηγούς άλλων μεγάλων ονομάτων  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δεν χρειαζεται να συμφωνεις με την αριστερα για να υπαρχει ελευθερια λογου απλα να εισαι στοιχειωδος δημοκρατικος πολιτης.

Η Λογοκρισία είναι συμβατή με την Δημοκρατία ;  

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν χρειαζεται να συμφωνεις με την αριστερα για να υπαρχει ελευθερια λογου απλα να εισαι στοιχειωδος δημοκρατικος πολιτης.οι ελληνες παντα ηταν γι αυτο και δεν ανεχτηκαν ποτε το φασισμο σαν συστημα και γι αυτο ποτε δεν ειχαν ερεισμα οι φασιστικες αποψεις
απλα να σου θυμισω οτι ο μεταξας ηταν 5 χρονια στην εξουσια και δεν επεσε ποτε, αν ειχες δικιο εστω και στο ελαχιστο η χουντα δεν θα εμενε 7 χρονια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Eίσαι αηδιασμένος από ένα σύστημα εξουσίας που χρησιμοποιεί Κούβελους για τις δουλειες του, και μέσα σε αυτές τις δουλειες (του συστήματος με το οποίο είσαι αηδιασμένος και χρησιμοποιεί Κούβελους θυμίζω) θες να προσθέσεις και την απηνή δίωξη άμεση και έμμεση της Χ.Α?

Εγω πιστευω οτι πρεπει η ΧΑ να κηρυχθει παρανομη και να διωκεται οποιοσδηποτε ειναι μελος της.
Αν γινει αυτο, μετα θα ειμαι υπερ της πληρους ελευθεριας λογου. Δηλαδη, ακομα και να βγαινει μια αθλητρια και να μιλαει ρατσιστικα/ να δηλωνει φαν του Κασιδιαρη. No problem
Την πλαγια διωξη την βλεπω μονο σαν προσωρινο υποκαταστατο- μεχρι να γινει η ευθεια διωξη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απλα να σου θυμισω οτι ο μεταξας ηταν 5 χρονια στην εξουσια και δεν επεσε ποτε, αν ειχες δικιο εστω και στο ελαχιστο η χουντα δεν θα εμενε 7 χρονια

επεσε ομως και για χρονια ηταν στο περιθωριο οι φασιστικες αποψεις γραφικες δηλαδη

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καταρχήν αυτό που έγινε με τη συγκεκριμένη αθλήτρια είναι καθαρά πολιτική απόφαση.στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες δηλώσεις που δεν τιμωρήθηκαν το ίδιο παραδειγματικά.η κοπέλα  ηταν άτυχη γιατί έπεσε σε πολίτικες αντιπαραθέσεις που αυτη τη στιγμή δεν θέλει κανείς να ρίξει λάδι στη φωτιά αφού προέχουν αλλα θέματα.με λίγα λογία οι γραμμή της αριστεράς πέρασε.για μένα όποιος δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει πως νιώθει ένα κορίτσι η να το πω γενικά ένας αθλητής που δεν του δίνουν το δικαίωμα να λάβει ίμερος στη μεγαλύτερη διοργάνωση για μια τους δήλωση σε διαδικτυακό χώρο.αυτά πραγματικά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.να μην πω στο κόπο να αναφερθώ τι έχουν γραφτεί από διάσημους αθλητές στο διαδίκτυο που κατηγορούν εμετικά ο ένας τον άλλο.απλά εδώ υπάρχει μια διαφορά η βουλιτσα δεν έχει τους χορηγούς άλλων μεγάλων ονομάτων  ;)
αν καποιος νομιζει οτι ΄΄χορηγοι΄΄ δεν επαιξαν τον ρολο τους στην αποφαση κουβελου-καπραλου τοτε δεν εχει καμια σχεση με το θεμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τελικα σε αυτην την χωρα επικρατει η τρομπα
με τι μαλακιες ασχολουνται στην εοε
αντε να αποκλεισουν και τωρα οσους λενε ανεκδοτα με ποντιους,ξανθιες και αλβανους

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγω πιστευω οτι πρεπει η ΧΑ να κηρυχθει παρανομη και να διωκεται οποιοσδηποτε ειναι μελος της.
Αν γινει αυτο, μετα θα ειμαι υπερ της πληρους ελευθεριας λογου. Δηλαδη, ακομα και να βγαινει μια αθλητρια και να μιλαει ρατσιστικα/ να δηλωνει φαν του Κασιδιαρη. No problem
Την πλαγια διωξη την βλεπω μονο σαν προσωρινο υποκαταστατο- μεχρι να γινει η ευθεια διωξη

Δλδ αν αυριο η Χ.Α έχει πχ ένα μύρριο μέλη να τους διώξουμε όλους δεν τρέχει τπτ. Χαλαρά...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα σε αυτην την χωρα επικρατει η τρομπα
με τι μαλακιες ασχολουνται στην εοε
αντε να αποκλεισουν και τωρα οσους λενε ανεκδοτα με ποντιους,ξανθιες και αλβανους

γαμω την αλβανια τους τυπε. και ας μη με παρουν ολυμπιαδα.

Επισκέπτης
αν καποιος νομιζει οτι ΄΄χορηγοι΄΄ δεν επαιξαν τον ρολο τους στην αποφαση κουβελου-καπραλου τοτε δεν εχει καμια σχεση με το θεμα
μακάρι να έπαιζαν ρόλο οι χορηγοί γιατί τότε η βουλιτσα θα ηταν κανονικά στους αγώνες  ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επεσε ομως και για χρονια ηταν στο περιθωριο οι φασιστικες αποψεις γραφικες δηλαδη
οταν το κ.κ.ε και το εσωτερικου μετεπειτα συν, εμπαιναν στην βουλη και επαιρναν σεβαστα ποσοστα οι γραφικοι και οι φασιστες δεν ηταν ποτε στο στο περιθωριο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μακάρι να έπαιζαν ρόλο οι χορηγοί γιατί τότε η βουλιτσα θα ηταν κανονικά στους αγώνες  ;)
οσο  οι αθλητες μας δεν μετεχουν στα μιτινγκ και στα γκαλα που τους ζητανε οι χορηγοι θα ειναι παντα στο στοχαστρο, οποιος και αν ειναι ο χορηγος, τον κεντερη με την θανου ποιος λες να τους εκαψε;; τοσα χρονια τους προστατευε ο χορηγος και ξαφνικα σηκωσε τα χερια ψηλα;;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δλδ αν αυριο η Χ.Α έχει πχ ένα μύρριο μέλη να τους διώξουμε όλους δεν τρέχει τπτ. Χαλαρά...

Με την αστυνομια, το στρατο, το ΝΑΤΟ...
Ολα τα μεσα.
Αν ομως μαζεψει η ΧΑ 3,5 εκατομμυρια υπογραφες (πανω απο το 50% του εκλογικου πληθυσμου) οτι την θελουν, τοτε ας καταλυσουμε τη Δημοκρατια να τελειωνουμε. Θα σημαινει απλα οτι απετυχε το πολιτευμα
Εγω θα φυγω και απο τη χωρα

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
νομιζω οτι εχεις προβλημα αντιληψης, να το κοιταξεις αυτο.....

...το να τιμωρεις καποιον για τις δηλωσεις του και μαλιστα με τον τροπο που εγιναν και οχι για τις πραξεις του, δειχνει το μεγεθος της ανοησιας σου, το μεγεθος της δουλικοτητας και το μεγεθος της ανυπαρξιας σου να υπερασπιστεις  τον ρολο και την θεση σου, εδω ποτε δεν τιμωρηθηκαν απο την εοε  οι αθλητες που πιαστηκαν ντοπε αλλα οταν τους τιμωρουσε η δοε ερχοντουσαν μετα και εκαναν τους τιμητες τωρα εδρασαν σε τηλεοπτικο χρονο, αλλα ειπαμε τοσα ξερεις τοσα λες!

ξερεις να διαβαζεις;;

Πρώτον δε τη τιμώρησα εγώ αλλά η ΕΟΕ.

Δεύτερον "το μεγεθος της ανοησιας σου, το μεγεθος της δουλικοτητας και το μεγεθος της ανυπαρξιας σου να υπερασπιστεις  τον ρολο και την θεση σου" είναι τελείως δικιά σου υποκειμενική αποψη η οποία δεν αποτελέι επιχείρημα απάντησης στα λεγόμενα μου....το μόνο που κάνεις τόση ώρα είναι να γράφεις υβριστικούς χαρακτηρισμούς και από ουσία μηδέν...

Τρίτον "εδω ποτε δεν τιμωρηθηκαν απο την εοε  οι αθλητες που πιαστηκαν ντοπε"   συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν είμαι επι του θέματος...Εγω είπα την άποψη μου για την απόφαση της ΕΟΕ η οποία κατανοώ ότι είναι πολύ "βαριά" αλλά σωστη κατά τη ταπεινή μου γνώμη πάντα....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θα σημαινει απλα οτι απετυχε το πολιτευμα

To πολίτευμα αποτυχημένο είναι έτσι και αλλιώς. Αλλιως δεν θα παρακαλάγατε για δανεικά, από τους χορηγούς των Κομμάτων που ψηφίζατε τόσα χρόνια.
Χρεοκοπημένοι πλήρως, ηθικά, πολιτικά, οικονομικά είσαστε αλλά σας αρέσει να ζείτε στο Μάτριξ σας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πρώτον δε τη τιμώρησα εγώ αλλά η ΕΟΕ.

Δεύτερον "το μεγεθος της ανοησιας σου, το μεγεθος της δουλικοτητας και το μεγεθος της ανυπαρξιας σου να υπερασπιστεις  τον ρολο και την θεση σου" είναι τελείως δικιά σου υποκειμενική αποψη η οποία δεν αποτελέι επιχείρημα απάντησης στα λεγόμενα μου....το μόνο που κάνεις τόση ώρα είναι να γράφεις υβριστικούς χαρακτηρισμούς και από ουσία μηδέν...

Τρίτον "εδω ποτε δεν τιμωρηθηκαν απο την εοε  οι αθλητες που πιαστηκαν ντοπε"   συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν είμαι επι του θέματος...Εγω είπα την άποψη μου για την απόφαση της ΕΟΕ η οποία κατανοώ ότι είναι πολύ "βαριά" αλλά σωστη κατά τη ταπεινή μου γνώμη πάντα....
πορνοπαπε εσυ;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom