Επισκέπτης
όντως χώρισε...τώρα με τον Κασιδιάρη δεν ξέρω αν αληθεύει...αν είναι αλήθεια θα πρέπει πάντως να περιμένει στην ουρά για να γαμήσει!
αυτη δε χωρισε τον αρραβωνιαρη της και την φυστικωνει ο Κασιδιαρης τωρα?
Κελλυ, φιφες κανεις;έτσι μας ειπε την κυριακή το πρωτο θεμα
τι ειναι οι φιφες καλο μου?Κελλυ, φιφες κανεις;
Η ιδεολογία της χρυσής αυγής επιτρέπει το sex πριν το γάμο ? Υπάρχει εδώ κανένας χρυσαυγίτης να μας διαφωτίσει ?
οι χρυσαυγίτες δεν είναι χριστιανοί για να έχουν τέτοια ταμπούΗ ιδεολογία της χρυσής αυγής επιτρέπει το sex πριν το γάμο ? Υπάρχει εδώ κανένας χρυσαυγίτης να μας διαφωτίσει ?
οι χρυσαυγίτες δεν είναι χριστιανοί για να έχουν τέτοια ταμπού
απλά νομίζω ότι καταπιέζουν λίγο την libido τους ώστε να την απελευθερώνουν
στα Pokemon και τις αριστερές ερωμένες τους
τσοντολαγνε η λαγνεια σου θα σε τυφλωσειΗ ιδεολογία της χρυσής αυγής επιτρέπει το sex πριν το γάμο ? Υπάρχει εδώ κανένας χρυσαυγίτης να μας διαφωτίσει ?
Θα σου πω αυριο, οταν θα ανεβουμε Λυκαβηττο να σου δειξω το λοφο του Αρδηττου...τι ειναι οι φιφες καλο μου?
Ξερεις τι εννοουμε οταν λεμε ποκεμον?κατσε ρε γιατρέ, γιατί το λες τωρα αυτό?
θες να πεις οτι βλεπουν σεξουαλικα τα ποκεμον? μην τα παραλεμε!
χαίρετε κατάρχήν,κατσε ρε γιατρέ, γιατί το λες τωρα αυτό?
θες να πεις οτι βλεπουν σεξουαλικα τα ποκεμον? μην τα παραλεμε!
όχι χριστιανοί ρε σύ , ακριβώς το αντίθετο νομίζωΔεν είναι φανατικοί χριστιανοί οι χρυσαυγίτες ? Δεν ξέρουμε και τι γνώμη είχε ο Χίτλερ επί του θέματος...ΦΙΦΑ ενοείτε την παγκόσμια ομοσπονδία ποδόσφαίρου ?
Ξερεις τι εννοουμε οταν λεμε ποκεμον?
χαίρετε κατάρχήν,
όταν καταπιέζει κάποιος την Libido μπορεί να την απελευθερώσει πχ με τη μορφή "ξύλου"
προσωπικά τους σέβομαι , γιατί στο κέντρο έχουν κάνει δουλίτσα με τους ναρκομανείς , τους λαθρο, και διαφόρους άλλους περίεργους
Δωδεκαθεϊστές,χριστιανοί κ σατανιστές:όχι χριστιανοί ρε σύ , ακριβώς το αντίθετο νομίζω
τσοντολαγνε η λαγνεια σου θα σε τυφλωσει
σατανιστες ειναι τυπεοι χρυσαυγίτες δεν είναι χριστιανοί για να έχουν τέτοια ταμπού
τα εισαγωγικά τα έβαλα επειδή ήταν μεταφορά , δεν τους δίνουν ξύλο οξιάς...ξερω βρε!
χαιρετε! οποία παράληψις! με συγχωρείς!
το ξύλο γιατί το έβαλες σε εισαγωγικα? :Ρ
εγώ προσωπικά τους αγαπω!
:-*
Δωδεκαθεϊστές,χριστιανοί κ σατανιστές:
Ψάξε το καλύτερα.
Λογικά άθεους δεν δέχονται..γιατί άθεος=αριστερός.
και μείς οι εθνικογαμιστές , αν ήμασταν της χριστιανοσύνης , μάλλον ομόθρησκοί τους θα μασταν ;)σατανιστες ειναι τυπε