Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
στηριζουμε δουβαλιδη
   στην ολυμπιαδα τωρα που αποκλειστικε η παπαχρηστου :2funny:   χααα αααχχχαααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    τι χρυσαυγουλα σας πειραζει που ειναι ο μισος απο αφρικη?  αφου φοραει το εθνοσημο στο στηθος :uglystupid:       ελα παμε χρυσαυγουλα ολοι μαζι  :dancing:  δουβαλιδης :dancing: δουβαλιδης :dancing:  αχα  αχααααχααα :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny:

Τύπε έχεις δώσει ρέστα.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
261933_10150235826125098_156862755097_7584609_2512195_n.jpg
Γλουπ.....
:new_shocked:
Καλημερα σας...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:grin:

Συνημμένα

• VoulaFacebook.png
    VoulaFacebook.png
    244,3 KB · Εμφανίσεις: 24

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ... ΕΠΙΔΗΜΙΑ
Νέο ρατσιστικό tweet, αποβλήθηκε αθλητής

Μετά το περιστατικό με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ένας ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε εξ’ αιτίας ρατσιστικού σχολίου του στο Twitter.

Ο λόγος για τον 23χρονο Ελβετό, Μικέλ Μοργκανέλα, ο οποίος μετά τον παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Νότια Κορέα χαρακτήρισε τους Νοτιοκορεάτες καθυστερημένους και ηλίθιους.

:birdman: :birdman:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως για να μην πάει χαμένη καί ή προπόνηση που έκανε για τους Ολυμπιακούς αγώνες θα μπορούσε να ασχοληθεί , που τέτοιο μωρό σίγουρα καί μπορεί καί θα ασχολείται , με το άλμα είς πέος !! την τεχνική σίγουρα την κατέχει !

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:huh: :boobies: :boobies: :dancing: :dancing: :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Svetlana Shkolina 26 ετών πιο ξανθιά και 1,87μ

Συνημμένα

• 2011-SvetlanaShkolina.jpg
    2011-SvetlanaShkolina.jpg
    167,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • high_jump_gal_640.jpg
    high_jump_gal_640.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 48

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
1.Θα παντρευτει ομορφαντρα παντως :2funny:
2.Ως αθλητρια μεχρι τωρα ειναι για τα μπαζα
29η στους προκριματικους το 2009
16η στους προκριματικους το 2011
29 ιουνιου 2012
11η ουτε 14μετρα δεν πηδηξε
Μεταλλιο παντως δεν εχασε ισως στην καλυτερη να εβγαινε γυρω στην 8η θεση

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πάμε πάλι μπας και το καταλάβεις!
Είσαι Έλληνας κλέβεις και σε πιάνουν. Καταδικάζεσαι δυο χρόνια με αναστολή λόγω λευκού ποινικού μητρώου και πας σπίτι σου. Ξανακλέβεις και σε πιάνουν. Καταδικάζεσαι πάλι σε δυό χρόνια, αλλά τώρα δεν ισχύει το λευκό ποινικό μητρώο. Οπότε πας μέσα για 2+2=4 χρόνια.
Όμως αν είσαι αλλοδαπός δηλώνεις άλλο όνομα. Εύκολο είναι! Δεν είσαι πουθενά "καταχωρημένος". Είσαι "λαθραίος" είπαμε. Και τα δακτυλικά σου αποτυπώματα που βρίσκονται στην ασφάλεια ΔΕΝ βρίσκονται στην εισαγγελεία και δυστυχώς κανένας δεν θα μπει στον κόπο να τα διασταυρώσει με τον φόρτο δουλειάς που έχουν, (εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, φόνο π.χ.) και απλά θα σε στείλουν στο δικαστήριο (για να ξεμπερδεύουν με σένα) οπότε ο συνήγορός σου εύκολα θα σου βρει νέο "λευκό" ποινικό μητρώο. ΑΥΤΟ γίνεται! Το ξέρω.

Τώρα πως ΔΕΝ θα έπρεπε να γίνεται και πως αυτό οφείλεται στο ότο το κράτος είναι μπάχαλο, θα συμφωνήσουμε...

Υ.Γ. ΔΕΝ ήμουν ποτέ μου υπερκαταναλωτής, παρ' ότι στην ζωή μου έχω εργασθεί και σκληρά (κατά περιόδους, όχι πλέον) και αποδοτικά (αυτό ισχύει ακόμα, ίσως ιδίως, τώρα που έχω ήδη 32 συντάξιμα χρόνια και συνεχίζω να δουλεύω).
Ενδεχομένως μάλιστα ακριβώς γι αυτό τώρα με την κρίση μου δίνεται η ευκαιρία να αγοράσω καγιενάρες, σκαφάρες και βιλλάρες, επειδή έχω προνοήσει να έχω ρευστότητα και οι βλάκες πρώην κάτοχοί τους τα σκοτώνουν όσο-όσο. Και πάλι όμως δεν το κάνω. Όχι γιατί τους λυπάμαι (ας πρόσεχαν!), αλλά είμαι πλέον αρκετά μεγάλος για να άλλάξω τον απλό μεσοαστικό τρόπο ζωής μου.
Οπότε τα περί υπερκαταναλωτισμού αλλού! Λάθος πόρτα χτύπησες.

Τι θα έλεγες να δίναμε σε αυτόν τον γαμιόλη λαθρομετανάστη και στον κάθε "λαθρό" ταξιδιωτικά έγγραφα για να πάει όπου θέλει εντός της Ε.Ε? Δεν θα ήταν καλύτερο από το να μας σκοτίζει τα αρχίδια, να κλέβει τις δουλειές των τίμιων Ελλήνων που θέλουν να εργαστούν ως πλύστρες στα φανάρια και ως βαποράκια στα άπειρα πάρκα της Αθήνας? Πιστεύω ότι πιο πολλοί θα την έκλαναν έτσι παρά με απελάσεις μέσω αεροπλάνων ανά 60 άτομα. Σου ακούγεται πολύ παράλογο ντόκτορ?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

O τυπος που τα γραφει ειναι απλα Θ-Ε-Ο-Σ
Κατι τετοιους επρεπε να βγαζουν τα Μεσα για σατυρα
Οχι τους Λαζοπουλους και τους Κανακηδες  :jerking:

Btw, παρτε εδω:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
newego_LARGE_t_1101_54092072.JPG

Η Γυναικα ειναι απλα θεα!!! :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Μπορεί να είναι ρατσίστρια και χρυσαυγίτισα και άρα ανεγκέφαλη,αλλά στο κρεβάτι πρέπει να είναι φωτιά !
Κάνει μπαμ ότι είναι από αυτά τα χαζοπουτανάκια που τα βγάζουν όλα στη φόρα !! Αυτή θα τη γαμάς και απ'τον κώλο με ένα καλημέρα και ένα κοπλιμέντο !!

Γιατί δεν παρατάει το στίβο να το ρίξει στα γυμνά και στις τσόντες? Περισσότερα θα βγάζει...
Έτσι κι'αλλιώς σαν αθλήτρια είναι μετριότητα χωρίς τις ντόπες του Πομάσκι..

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αυτη δε χωρισε τον αρραβωνιαρη της και την φυστικωνει ο Κασιδιαρης τωρα?

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
έτσι μας ειπε την κυριακή το πρωτο θεμα

Stories

Νέο!

Stories