Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πόσοι αλλοδαποί που κλέβουν πηγαίνουν φυλακή; Πάλι ΚΑΝΕΝΑΣ! Λόγω "λευκού ποινικού μητρώου", το οποίο βεβαίως μετά από οσεσδήποτε συλλήψεις λευκό παραμένει, αφού τα πλήρη στοιχεία του ΛΑΘΡΟμετανάστη παραμένουν ψευδή, σκοπίμως ασαφή και ευκόλως μεταβαλλόμενα. τι μαλακιες λες ρε μαστορα?αφου συλληφθουν τους παιρνουν δακτυλικα αποτυπωματα,την επομενη και ο παπας ιωαννης παυλος να πουν οτι ειναι- ποιος τους ρωταει?
τεσπα σε μια χωρα που αν δηλωσεις γιατρος ,ανοιξεις ιατρειο και σε τσιμπησουνε το προστιμο ειναι 600ε και 2χρονια με αναστολη,εσενα σου φταινε οι λαθρο!
ΕΤΣΙ ειναι οι λαθρο και τα αναρχοκουμμουνια φταινε για την παρακμη σας νεοκαπιταλες....ξεπεσμενοι πρωην μανιωδεις ΥΠΕΡ-καταναλωτες...

Πάμε πάλι μπας και το καταλάβεις!
Είσαι Έλληνας κλέβεις και σε πιάνουν. Καταδικάζεσαι δυο χρόνια με αναστολή λόγω λευκού ποινικού μητρώου και πας σπίτι σου. Ξανακλέβεις και σε πιάνουν. Καταδικάζεσαι πάλι σε δυό χρόνια, αλλά τώρα δεν ισχύει το λευκό ποινικό μητρώο. Οπότε πας μέσα για 2+2=4 χρόνια.
Όμως αν είσαι αλλοδαπός δηλώνεις άλλο όνομα. Εύκολο είναι! Δεν είσαι πουθενά "καταχωρημένος". Είσαι "λαθραίος" είπαμε. Και τα δακτυλικά σου αποτυπώματα που βρίσκονται στην ασφάλεια ΔΕΝ βρίσκονται στην εισαγγελεία και δυστυχώς κανένας δεν θα μπει στον κόπο να τα διασταυρώσει με τον φόρτο δουλειάς που έχουν, (εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, φόνο π.χ.) και απλά θα σε στείλουν στο δικαστήριο (για να ξεμπερδεύουν με σένα) οπότε ο συνήγορός σου εύκολα θα σου βρει νέο "λευκό" ποινικό μητρώο. ΑΥΤΟ γίνεται! Το ξέρω.

Τώρα πως ΔΕΝ θα έπρεπε να γίνεται και πως αυτό οφείλεται στο ότο το κράτος είναι μπάχαλο, θα συμφωνήσουμε...

Υ.Γ. ΔΕΝ ήμουν ποτέ μου υπερκαταναλωτής, παρ' ότι στην ζωή μου έχω εργασθεί και σκληρά (κατά περιόδους, όχι πλέον) και αποδοτικά (αυτό ισχύει ακόμα, ίσως ιδίως, τώρα που έχω ήδη 32 συντάξιμα χρόνια και συνεχίζω να δουλεύω).
Ενδεχομένως μάλιστα ακριβώς γι αυτό τώρα με την κρίση μου δίνεται η ευκαιρία να αγοράσω καγιενάρες, σκαφάρες και βιλλάρες, επειδή έχω προνοήσει να έχω ρευστότητα και οι βλάκες πρώην κάτοχοί τους τα σκοτώνουν όσο-όσο. Και πάλι όμως δεν το κάνω. Όχι γιατί τους λυπάμαι (ας πρόσεχαν!), αλλά είμαι πλέον αρκετά μεγάλος για να άλλάξω τον απλό μεσοαστικό τρόπο ζωής μου.
Οπότε τα περί υπερκαταναλωτισμού αλλού! Λάθος πόρτα χτύπησες.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
λεει κατα λεξη
αυτοι οι υπαλληλοι ειναι που κρατανε αυτα τα απο(το αλλαζει)αυτο που πρεπει κτλ...
λογικα αυτα τα αποβρασματα ηθελε να πει αλλα δν το ειπε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πολυ το συζηταμε.... ενω το θεμα ειναι παρα πολυ απλο.

Θα επρεπε ορισμενοι να το εχετε καταλαβει ηδη.... τοσο απλο ειναι.

Η τυπισσα αποκλειστηκε επειδη ηταν χρυσαυγιτισσα.... στοχοποιηθηκε
πιο ευκολα απο καθε αλλον με αυτο που εγραψε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η τυπισσα αποκλειστηκε επειδη ηταν χρυσαυγιτισσα.... στοχοποιηθηκε
πιο ευκολα απο καθε αλλον με αυτο που εγραψε.

ναι αλλα αν δεν το ειχε γραψει δεν θα της κανανε τιποτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι αλλα αν δεν το ειχε γραψει δεν θα της κανανε τιποτα

Κοιτα χρειαζοντουσαν μια αφορμη
και απλα τους την έδωσε... ή καλυτερα
τους ξύπνησε... και αρχισαν να την ψάχνουν.

Εγω πιστευω οτι επειδη ηταν χρυσαυγιτισσα την αποκλεισανε...
σιγα το ρατσιστικο σχολιο... οι ξένοι κάνουν χειροτερα σχολια
αν διαβάζεις καθημερινα .

Επισκέπτης
Εν τω μεταξυ περιμενα κατι πιο γενικο,πιο λιγδικο,σε φαση το πηγαινω κατα 'κει αλλα το γυρναω στο αργο κι ετσι.

Αλλλα αυτα ειναι χοντρο παιχνιδι για τα βοδια τα χρυσαυγουλα,πως δεν του ξεφυγε και εντελως δηλαδη το αποβρασματα...Στανταρ καποια στιγμη θα την κανουν τη μαλακια τους παντως,που θα παει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εν τω μεταξυ περιμενα κατι πιο γενικο,πιο λιγδικο,σε φαση το πηγαινω κατα 'κει αλλα το γυρναω στο αργο κι ετσι.

Αλλλα αυτα ειναι χοντρο παιχνιδι για τα βοδια τα χρυσαυγουλα,πως δεν του ξεφυγε και εντελως δηλαδη το αποβρασματα...Στανταρ καποια στιγμη θα την κανουν τη μαλακια τους παντως,που θα παει.

Αυτο περιμενετε. Για αυτο και τους στηνετε παγιδες καθημερινα  :P
θελετε να εκμεταλευτειτε τον παρορμητισμο τους... ετσι και με την αθλητρια
ποου αποκλειστηκε τελικα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε παιδια καποιος που ειναι σιγουρος για το τι εγινε με τη κελερ γιατι λογω δουλειας δε το παρακολουθησα αρκετα και εχω μπερδευτει, μπορει να μας πει!  ευχαριστω :grin:  Υ.Γ  δε θελω αποψεις απο χρυσαυγουλα :birdman:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πεστα ρε φιλε :thumbsup:   εγω που δεν ειμαι αριστερος δεξιος κεντρωος και εντος εκτος και επι ταυτα και δε με ενδιαφερει και να αυτοπροσδιοριστω κι ολας, (πειτε με αντιρατσιστη αν θελετε)   οταν ολα ηταν καλα με τα δανεια και τη φουσκα αναπτυξη οι ξενοι δε μας πειραζαν καθολου και φιλλιπινεζες οι πιο πλουσιοι στα σπιτια αλλα και οι λιγοτερο πλουσιοι καθε βδομαδα αλβανιδα βουγαρα ρουμανα για καθαριοτητα πλυσιμο σιδερωμα,  αλβανοι βουλγαροι πακιστανοι στα χωραφια, μπαγκλαντεσιανοι σε βιοτεχνιες,  τοτε ησουνα και in αν ελεγες ερχετε η "δουλαρα" :jerking: 2 φορες τη βδομαδα στο σπιτι και καθαριζει :uglystupid:   τωρα  που σφιξαν οι κωλοι και ο ανεργος πτυχιουχος :jerking: που και πριν 5 χρονια επινε φραπε και τωρα το ιδιο κανει (απλως τωρα κοπηκε η συνταξη του γερου και της γριας) και εχει κοψει βραδινες εξοδους ταξιδια και εκδρομες,  του φταινε οι μεταναστες γιατι ενω ζουσε με το ονειρο να διοριστει στο δημοσιο, τωρα πλεον το ονειρο τελειωσε, και απλα πινει φραπε :uglystupid:  οι αλλοδαποι θα του παιρναν τη δουλεια στο δημοσιο, η μια αντιστοιχη δουλεια στελεχους στον ιδιωτικο? :uglystupid:   με τιποτα!  βρηκαμε τωρα τους αλλοδαπους μας κλεβουν τις δουλειες :jerking:  γιαυτο ψηφιζουμε χρυσα (τηγανητα) αυγα

:2funny:

Εντάξει είναι λίγο απλουστευμένη η ανάλυση σου, αλλά έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πεστα ρε φιλε :thumbsup:   εγω που δεν ειμαι αριστερος δεξιος κεντρωος και εντος εκτος και επι ταυτα και δε με ενδιαφερει και να αυτοπροσδιοριστω κι ολας, (πειτε με αντιρατσιστη αν θελετε)   οταν ολα ηταν καλα με τα δανεια και τη φουσκα αναπτυξη οι ξενοι δε μας πειραζαν καθολου και φιλλιπινεζες οι πιο πλουσιοι στα σπιτια αλλα και οι λιγοτερο πλουσιοι καθε βδομαδα αλβανιδα βουγαρα ρουμανα για καθαριοτητα πλυσιμο σιδερωμα,  αλβανοι βουλγαροι πακιστανοι στα χωραφια, μπαγκλαντεσιανοι σε βιοτεχνιες,  τοτε ησουνα και in αν ελεγες ερχετε η "δουλαρα" :jerking: 2 φορες τη βδομαδα στο σπιτι και καθαριζει :uglystupid:   τωρα  που σφιξαν οι κωλοι και ο ανεργος πτυχιουχος :jerking: που και πριν 5 χρονια επινε φραπε και τωρα το ιδιο κανει (απλως τωρα κοπηκε η συνταξη του γερου και της γριας) και εχει κοψει βραδινες εξοδους ταξιδια και εκδρομες,  του φταινε οι μεταναστες γιατι ενω ζουσε με το ονειρο να διοριστει στο δημοσιο, τωρα πλεον το ονειρο τελειωσε, και απλα πινει φραπε :uglystupid:  οι αλλοδαποι θα του παιρναν τη δουλεια στο δημοσιο, η μια αντιστοιχη δουλεια στελεχους στον ιδιωτικο? :uglystupid:   με τιποτα!  βρηκαμε τωρα τους αλλοδαπους μας κλεβουν τις δουλειες :jerking:  γιαυτο ψηφιζουμε χρυσα (τηγανητα) αυγα

Κοιτα επειδη το δημοσιο πλεον κοπηκε για ολους σας
και συνεχιζεις να πινεις καφε αντι να πας να βρεις καμια δουλεια
δεν σημαινει πως οι μεταναστες πρεπει να μεινουνε. Αλλα οι μισοι
στην Ελλαδα ειστε αριστεριστες και κομμουνια και ψηφιζετε μια ζωη ατακες
οπως "Λεφτα υπάρχουν..." για αυτο σας δουλευει και ο Τσιπρας ψιλο γαζακι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κλασσικο του Ελληνα να κραζει αυτα που κανει ο ιδιος σε αλλους
και καλα... για να μην τον παρουνε χαμπαρι  :P

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
στηριζουμε δουβαλιδη
  στην ολυμπιαδα τωρα που αποκλειστικε η παπαχρηστου :2funny:  χααα αααχχχαααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    τι χρυσαυγουλα σας πειραζει που ειναι ο μισος απο αφρικη?  αφου φοραει το εθνοσημο στο στηθος :uglystupid:      ελα παμε χρυσαυγουλα ολοι μαζι  :dancing:  δουβαλιδης :dancing: δουβαλιδης :dancing:  αχα  αχααααχααα :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
αυτοί που κρατάνε αυτά τα πουσταριά.
O ΛΑΓΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ....Πηγε να πει αυτα τα ποστα....ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΟΣΤΑ"....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ -ΚΑΤΑΛΑΒΕ...μιλαμε τους σωφρωνιστικους τους εχουνε οντως γαμησει,τους πληρωνουν σκουπιδια για συνθηκες ζιμπαμπουε....ΚΑΙ να θες να εισαι τιμιος ειναι σχεδον αδυνατον...οποτε κανουμε τη φυλακη "ποστα" και ολα καλα....και εννοειται οτι ο λαγος ξερει τα ποστα!ειναι τυχαιο λετε που περνανε μεσα τα παντα ????ελλειψεις παντου και μαυρα λεφτα πολλα,εγκληματικος συνδυασμος που παραγει "ποστα"!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
-ειναι αυτοι που κρατανε αυτα τα ποο....λεει οχι αυτα τα που...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δημιουργησατε ψευτικο προφιλ στη κελερ στο τουιτερ (που ουτε καν ειχε λογαριασμο :uglystupid:) και βγαλατε τη χολη σας, και καλα για να υπερασπιστητε την παπαχρηστου :uglystupid:  να πει ο κοσμος κοιτα ρε συ, και οι γερμανοι κανουν ρατσιστικα σχολια για τους ελληνες :uglystupid:   καλα ρε μαλακες βρηκατε τη σημαιοφορο της γερμανικης αποστολης γι αυτο :jerking:  δεν βρισκατε εναν αλλο γερμανο/ιδα αθλητη ετσι για ξεκαρφωμα :uglystupid:   ειστε και ηλιθιοι εκτος απο ανανδροι και θρασυδειλοι :birdman:

Λες να το έφτιαξαν χρυσαυγίτες;  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κοιτα επειδη το δημοσιο πλεον κοπηκε για ολους σας
και συνεχιζεις να πινεις καφε αντι να πας να βρεις καμια δουλεια
δεν σημαινει πως οι μεταναστες πρεπει να μεινουνε. Αλλα οι μισοι
στην Ελλαδα ειστε αριστεριστες και κομμουνια και ψηφιζετε μια ζωη ατακες
οπως "Λεφτα υπάρχουν..." για αυτο σας δουλευει και ο Τσιπρας ψιλο γαζακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom