Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ωραιος!!!!!  :rockon: :rockon:
Καλα ενταξει βεβαια δεν ειναι ολοι οι ξενοι πουστρακια που μας βιαζουν τις γυναικες αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω!

Να πω και κατι αλλο?
Απο ποτε το facebook και το twitter κ αυτες οι μαλακιες αποτελουν επισημα "στοιχεια" για καποιον, πανω στα οποια μπορουν να βασιστουν τετοιες αποφασεις?
Αν αυτη ελεγε οτι μπηκε και το εγραψε ο μικρος αδερφος μου ή αμα ελεγε οτι μου εκλεψε τον κωδικο ο μαλακας ο πρωην μου και εγραφε μαλακιες τι θα γινοταν?
Το κοριτσακι 22χρ μπηκε κ εγραψε ενα αστειο και τωρα πηρε το μπουλο!!! Κριμα που οι μαλακες του συριζα δε μπορουν να το καταλαβουν αυτο  :headbang:

γιατί έχεις την εντύπωση ότι μπορούν να καταλάβουν οτιδήποτε άλλο  :think: :think: :think: :think: :think:

ΥΓ σήμερα το πρωί άκουγα στην τηλεόραση την διδα Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ... για πολύ ΤΣΑ και ΛΟ η κιουρία... ααα ναι και πολιτεύεται αυτοδύναμα χωρίς οικογενιακό όνομα και παράδοση...

Επισκέπτης
Να μην το τιμωρησουν το παιδι ρε ξερεις ποσο αγωνα εχει κανει τοσα χρονια? (1' μεχρι να βαρεσει την ενεση) ξερεις τι ιδρωτα εχει ριξει?να του κοψουν το ονειρο μιας ζωης για μια παλιοενεση?
ουσια που δινουν στα αλογα λεει  :2funny: αυτος αν αρχισει την βουλαρα στα γρηγορα μαμιοντας θα την παει μεχρι το λονδινο  :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
"Ζητώ συγνωμη αν άθελα μου προσεβαλα ανθρώπους!δεν εχω καμία αναμηξει με τα πολιτικά!!!ειμαι Αθλήτρια και μονο!!"
Αυτο ειναι μονο ενα απο τα tweet της.Θες και αλλα?
ουτε και με το σχολειο πρεπει να ειχε πολυ αναμηξει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ψιτ μαγκες η ΔΗΜΑΡ το εκανε θεμα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οι συγκυβερνητες

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Βούλα μη σκοτώνεις τα κουνούπια!
Άλλοι σου πίνουν το αίμα...

Πέρα από την πλάκα πάντως προκαλεί εντύπωση αλγεινή η αποπομπή της αθλήτριας (της ΑΕΚ φυσικά) από την ολυμπιακή αποστολή εξαιτίας του άκομψου ή έστω και ανάρμοστου σχολίου της, το οποίο ανήρτησε στο τουίτερ.
Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις λένε...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ουσια που δινουν στα αλογα λεει

Φοβάμαι ότι με τη "λογική" που επικρατεί θα ξεσηκωθούν οι φιλοζωικές οργανώσεις ότι ο τύπος στέρησε τα φάρμακα από τα καημένα τα ζώα. Κατά τα άλλα καλώς βέβαια αποκλείστηκε αυτός.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Φοβάμαι ότι με τη "λογική" που επικρατεί θα ξεσηκωθούν οι φιλοζωικές οργανώσεις ότι ο τύπος στέρησε τα φάρμακα από τα καημένα τα ζώα. Κατά τα άλλα καλώς βέβαια αποκλείστηκε αυτός.
ναι αλλα την μαλακια την ειπες πρωτα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ξερω ρε εσενα θα σε προτιμουσα στην ολυμπιαδα απο την ψωλου
:2funny: παντως φιλε αμα πηγαινα ολυμπιαδα ας ερχοτανε και η ψωλου μαζι,δεν ειμαι ρατσιστης.... :grin: ειναι δυνατη πισωκουνα!

Επισκέπτης
ψιτ μαγκες η ΔΗΜΑΡ το εκανε θεμα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οι συγκυβερνητες
Ναι,αλλα ποσο να τα βαλεις με την ΔΗΜΑΡ,ειδικα αμα στηριζεις Αντωνακη?Συγκυβερνηση ειναι...Η παλι με τον Κουβελο,που ηταν και νο1 υπευθυνος εφοσον υπεγραψε τη φαση?

Γινονται τετοια πραματα?Τσαμπουκας των δεκσων/ακροδεκσων για τα ματια της βλαμμενης με το Μητσοτακεικο?Σε παρακαλω...

Οποτε το βιολι βιολακι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πραγματικά όποιος πιστεύει ότι υπήρχε άλλη επιλογή εκτός του αποκλεισμού της μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του (είτε είναι υπερβολική απόφαση είτε όχι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom