Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειρήνη Κοκκιναρίου: Αυτή είναι η αθλήτρια που βρέθηκε ντοπαρισμένη

Θετική σε έλεγχο «εξελιγμένου ντόπινγκ» βρέθηκε Ελληνίδα πρωταθλήτρια των 3χλμ σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΙΑΑF.

Πρόκειται για την Ειρήνη Κοκκιναρίου, η οποία ήδη τιμωρήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με δύο χρόνια αποκλεισμού.

Η αθλήτρια βρίσκονταν στη λιστα της IAAF που ανέφερε τους ντοπαρισμένους από την επανεξέταση των δειγμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νταεγού το 2011.

Όπως υποστήριξε η Παγκόσμια Ομοσπονδία επρόκειτο για «εξελιγμένο ντόπινγκ».

Γαμάμε... :rockon: :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
311660_10151050970554795_368468357_n.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
«Πήραμε αυτή την απόφαση για να αποτρέψουμε την επικοινωνιακή δυσφήμιση της χώρας», δήλωσε στον Real Fm και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Ο κ. Καπράλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Βούλα Παπαχρήστου δεν κλήθηκε αρχικά σε απολογία ενώ ξεκαθάρισε πως η Ελληνίδα αθλήτρια δεν έχει δικαίωμα έφεσης.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΩ ΡΕΕΕΕΕΕ ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙ .
Περα απο ενα ωραιο κωλαρακι δεν χασαμε τιποτα αλλο,εχουμε σοβαροτερα να ασχοληθουμε...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Tης Αγιας Παρασκευης σημερα.Χρονια πολλα ρε Βουλαρα.Γραψε στο μουνι σου τους αληταραδες της Ολυμπιακης επιτροπης.
Στις επομενες εκλογες θα εισαι μεσα στη βουλη,πρωτη σε σταυρους.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Tης Αγιας Παρασκευης σημερα.Χρονια πολλα ρε Βουλαρα.Γραψε στο μουνι σου τους αληταραδες της Ολυμπιακης επιτροπης.
Στις επομενες εκλογες θα εισαι μεσα στη βουλη,πρωτη σε σταυρους.
ναι με την μορφωση που εχει...οτι πρεπει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ενω αυτοι που ειναι μορφωμενοι και ειναι βολευτες, ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
στα αρχιδια μου τι μου το λες?το συμπερασμα σου ειναι λοιπον να βαλουμε αλλη μια αμορφωτη,φαρμακωμενη να μας κυβερνηση?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
στα αρχιδια μου τι μου το λες?το συμπερασμα σου ειναι λοιπον να βαλουμε αλλη μια αμορφωτη,φαρμακωμενη να μας κυβερνηση?
Που το ξερεις οτι ειναι αμορφωτη?  Εγω ξερω οτι σχεδον ολοι οι αθλητες ειναι στα πανεπιστημια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
"Ζητώ συγνωμη αν άθελα μου προσεβαλα ανθρώπους!δεν εχω καμία αναμηξει με τα πολιτικά!!!ειμαι Αθλήτρια και μονο!!"
Αυτο ειναι μονο ενα απο τα tweet της.Θες και αλλα?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
"Ζητώ συγνωμη αν άθελα μου προσεβαλα ανθρώπους!δεν εχω καμία αναμηξει με τα πολιτικά!!!ειμαι Αθλήτρια και μονο!!"
Αυτο ειναι μονο ενα απο τα tweet της.Θες και αλλα?
Ε, και τι λεει αυτο?Δεν εχω λεει. Δεν λεει οτι δεν ΘΑ εχω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ε, και τι λεει αυτο?Δεν εχω λεει. Δεν λεει οτι δεν ΘΑ εχω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πιασες γατε.Δεν περιγραφω αλλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα πω ενα αστειακι που ακουσα (αν οι αντmιν το θεωρησουν ρατσιστικο παρακαλω να με διαγραψουν.
Ξερετε ποιος θα ειναι σπονσορας της παπαχρηστου στην βραζιλια πια?.....

ΤΟ AUTAN

Συνημμένα

• AutanFamily_blue.jpg
    AutanFamily_blue.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 42

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Πωπω ρε παιδιά τι μουνί είναι αυτή η Παπαχρήστου  :bigdick: …από χθες έχω συγκαεί από την πολύ μαλακία… κάνει και ζέστη και είμαι και χοντρός…έχω τελειώσει ένα ολόκληρο ρολό κωλόχαρτο… :cum: :cum: :cum: :cum:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν την ξερω την κοπελα αλλά αναρωτιεμαι. Ολοι αυτοι που την κατακρινουν ετσι εύκολα και της λενε πηγενε σπιτι σου , δεν θα αγωνιστεις, ξερουν τι εχει κανει στην ζωη της απο τα παιδικα της χρονια ως τωρα για να φτασει εκει? Με μοναδικο κριτηριο την παρακολουθηση της προσωπικης της σελίδας. Οι <<κύριοι>> πολιτικοί που έκαναν και δηλωσεις , εχουν πει ΤΑ ΑΙΣΧΗ. Μην μηλίσουμε και για όσα έχουν κάνει.
Αν δεν σου αρεσει το αστειο που αναδημοσιευσε σε προσωπικο της χωρο , μην την κανεις παρεα. Δεν εχουν το δικαιωμα να της στερουν ενα στοχο που εχει παλεψει και ισως επειδη στον αθλητισμος ειναι πολλοι παραμετροι που παιζουν ρολο , να μην εχει ξανα την ευκαιρια να τον πραγματοποιησει.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
δηλαδη αν στο καφενειο κανω ενα σχολιο  τετοιου ειδους κινδυνευω  να αποκλειστω απο οποιαδηποτε ομαδα αθλητικη η επαγγελματικη κλπ; Η αριστερα εφσαρμοζει πλεον επικινδυνες φασιστικες μεθοδους αν κρινουμε απο την αμεση αντιδραση της σε μια καθαρη 'μαλακια" ανεκδοτο απο τα χιλιαδες που ακουγονται

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δήλωση του βασιλακό (άκα σωλήνας), μέλους της ΕΟΕ που ψήφισε την αποβολή της Παπαχρήστου:

Το NBA είναι... μαϊμούδες που πηδάνε, υποστηρίζει ο Γ. Βασιλακόπουλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom