Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δήλωση του βασιλακό (άκα σωλήνας), μέλους της ΕΟΕ που ψήφισε την αποβολή της Παπαχρήστου:

Το NBA είναι... μαϊμούδες που πηδάνε, υποστηρίζει ο Γ. Βασιλακόπουλος

αυτός τουλάχιστον τούς είπε μαιμούδες. Η άλλη τους αποκάλεσε κάτι ???

Επισκέπτης
κουραγιο βουλα σε τεσσερα χρονια θα εχει και παλι ολυμπιακους αγωνες  :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
οι βραζιλιανοι ειναι τρεντυ μαυροι θα τους γουσταρει...

Είναι και της μόδας

OIKONOMAKOU_RODRIGO-MESA-261x300.jpg

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Τώρα έρχεται η σειρά σας. Μη ξαναπείτε ανέκδοτα για μαύρους, Πόντιους, Αλβανούς, μωαμεθανούς, μουσουλμάνους γιατί κινδυνεύετε με χρηματική ποινή, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Δε ντρέπεστε Ρατσιστές έ Ρατσιστές. Αντίθετα πρέπει να χειροκροτείτε οποιονδήποτε αθλητή οποιασδήποτε εθνικότητας και χρώματος που μετά από επιτυχία κάνει τη γνωστή  χειρονομία στην εξέδρα «έτσι σας γαμάω» γιατί εμείς είμαστε ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί. Και συν της άλλης προστατεύουμε όλους τους υπόλοιπους άσχετα αν μας κλέβουν, βιάζουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας ή μας σκοτώνουν για 10 ευρώ. Γιατί εμείς έχουμε μια κληρονομιά του φιλόξενου λαού που σέβεται και προστατεύει τους επισκέπτες του και δεν είμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!

Επισκέπτης
Μαλάκες
κι εγώ λέω τέτοια ανέκδοτα !!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΑ ;;;;;;;;

Αλλά πάλι φαντάζομαι δύσκολα θα μου πει κανείς κάτι τέτοιο
όταν πάω στο σκοπευτήριο με το s.pose και το βαλιτσάκι με τα φυσίγγια .....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μαλάκες
κι εγώ λέω τέτοια ανέκδοτα !!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΑ ;;;;;;;;

Αλλά πάλι φαντάζομαι δύσκολα θα μου πει κανείς κάτι τέτοιο
όταν πάω στο σκοπευτήριο με το s.pose και το βαλιτσάκι με τα φυσίγγια .....
εσενα σε χεζε(ι)ετε η ελλαδα ολη ρε

Επισκέπτης
Tὸ θέμα εἶναι νὰ εὕρουν γενετησίαν διέξοδον ὡρισμένοι ἐκ τῶν ἀναρτώντων ἐδῶ, ἡ Παπαχρήστου δὲν ἔχει τοιαύτης φύσεως πρόβλημα.

Και οι αναρχοκομμουνισταί του φόρουμ δεν έχουν πρόβλημα.
Και προστατεύουν και τας ελληνίδας από βιασμούς.
Προσφέρουν τις δροσερές σούφρες τους στους μαυριδερούς κωλομπαράδες
και ξεκαβλώνουν.

Διότι είναι γνωστό ότι οι αναρχοκομμουνισταί
δεν είναι ούτε ρατσισταί
ούτε ομοφοβικοί ..........

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για ουσία που χορηγείται σε άλογα! αυτα τιμουν τους Ολυμπιακους Αγωνες μαλλον
Να μην το τιμωρησουν το παιδι ρε ξερεις ποσο αγωνα εχει κανει τοσα χρονια? (1' μεχρι να βαρεσει την ενεση) ξερεις τι ιδρωτα εχει ριξει?να του κοψουν το ονειρο μιας ζωης για μια παλιοενεση?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η παπαχρήστου τιμωρήθικε τόσο σκληρά αφού ζήτησε καί συγνώμη.
στό κάτω κατω ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΟ έτσι ακριβώς είναι τά πράματα στην ελλάδα...
άς πάει κάποιος κατά μήκος της πατησίων,κυψέλη και αχαρνών και θα ξεχάσει οτι βρισκετε στην ελλάδα αλλά οτι βρίσκετε σε χώρα της αφρικής....
άλλωστε όλα αυτά τα ζώα που κυκλοφορουν κυψέλη κλπ ξέρουμε τί δουλεια κάνουν...
πρέζα πουλάνε και με την βοήθεια τού πανεπιστημιακού ασύλου πού τόσο πολυ υποστηρίζουν όλα τα κόμματα τής αριστεράς.....
στην καλύτερη περίπτωση εχουν φερει σε απελπιστική θέση με απολύσεις προσωπικού κλπ ολα σχεδόν τα καταστήματα λιανικής δερμάτινα κλπ μέ τίς φτηνομαιμούδες πού πουλάνε....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τώρα έρχεται η σειρά σας. Μη ξαναπείτε ανέκδοτα για μαύρους, Πόντιους, Αλβανούς, μωαμεθανούς, μουσουλμάνους γιατί κινδυνεύετε με χρηματική ποινή, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Δε ντρέπεστε Ρατσιστές έ Ρατσιστές. Αντίθετα πρέπει να χειροκροτείτε οποιονδήποτε αθλητή οποιασδήποτε εθνικότητας και χρώματος που μετά από επιτυχία κάνει τη γνωστή  χειρονομία στην εξέδρα «έτσι σας γαμάω» γιατί εμείς είμαστε ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί. Και συν της άλλης προστατεύουμε όλους τους υπόλοιπους άσχετα αν μας κλέβουν, βιάζουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας ή μας σκοτώνουν για 10 ευρώ. Γιατί εμείς έχουμε μια κληρονομιά του φιλόξενου λαού που σέβεται και προστατεύει τους επισκέπτες του και δεν είμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!

Ωραιος!!!!!  :rockon: :rockon:
Καλα ενταξει βεβαια δεν ειναι ολοι οι ξενοι πουστρακια που μας βιαζουν τις γυναικες αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω!

Να πω και κατι αλλο?
Απο ποτε το facebook και το twitter κ αυτες οι μαλακιες αποτελουν επισημα "στοιχεια" για καποιον, πανω στα οποια μπορουν να βασιστουν τετοιες αποφασεις?
Αν αυτη ελεγε οτι μπηκε και το εγραψε ο μικρος αδερφος μου ή αμα ελεγε οτι μου εκλεψε τον κωδικο ο μαλακας ο πρωην μου και εγραφε μαλακιες τι θα γινοταν?
Το κοριτσακι 22χρ μπηκε κ εγραψε ενα αστειο και τωρα πηρε το μπουλο!!! Κριμα που οι μαλακες του συριζα δε μπορουν να το καταλαβουν αυτο  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom