Επισκέπτης
- Βόμβες που μπαίνουν σε σημεία που απειλούν-τρομάζουν το ευρύ κοινό, είναι δουλειά του παρακράτους.
Κλασικό παράδειγμα τα ΜΜΜ, τα Mall και τα ρέστα.
Και ο Αξαρλιάν από τέτοια ρουκέτα πήγε ;;;
Από ... παρακρατική ;;;
- Βόμβες που μπαίνουν σε σημεία που απειλούν-τρομάζουν το ευρύ κοινό, είναι δουλειά του παρακράτους.
Κλασικό παράδειγμα τα ΜΜΜ, τα Mall και τα ρέστα.
αυτο μαλακοκαυλη,πηγαινε πες το στους δυο φυλακες που τραυματιστηκαν,να σε γαμανε μεχρι του χρονου.αλλα τετοιο πουστακι που εισαι,αυτο ακριβως θελεις
κριμα να την πληρωνουν ατομα που δεν φταινε ειδικα για 500 ευρω τον μηνα ξεφτυλικι
Αυτό δεν είναι εφικτό για οικονομοτεχνικούς λόγους.
Θες καμιά 100.000 οχτάωρα υψηλής εκπαίδευσης σκοπευτών, για να καλυψουν στοιχειδώς μόνο την Αθήνα σε 24 ωρη βάση για κάνα χρόνο.
Ακόμη κι ένας γραφικός σαν κι εσένα δε μπορεί να γράφει τέτοιες μαλακίες.
τουλαχιστον 1 μηνα νεκρα στο mall
σωστος εδω ο λαδακης θα συμφωνησωΜε τη βόμβα αυτή αποπροσανοτολίζεται ο κόσμος και
φοβάται για " τρομοκράτες " και κλεινεται στο καβούκι του,
αντι να συσπειρωθεί και να πολεμήσει για να πέσει το διεφθαρμένο
πολιτικό σύστημα .Διαβάστε πόσα χρωστούν τα κόμματα που κυβερνούν
που ...θα μας " σώσουν " από την χρεωκοπία ,ενώ έχουν τα ίδια
χρεωκοπήσει !
σωστος εδω ο λαδακης θα συμφωνησω
παιχτη επρεπε να ρωτησεις αν τα παρεις μαζι σου στην υπογα για να τα φας στο αμαξι κανουν καλυτερες τιμες;ΠΡΟΣΟΧΗ στου ΣΤΕΡΓΙΟΥ μιας και το εφερε η κουβεντα..... μπορει να σου δωσουν τσαμπα και καλα κατι μπαγιατικο. Ηταν τις προαλλες ειχα παει λεω βαλτε μου ενα πεινιρλι... κυριακη ηταν λεει θα σας βαλω και αλλο ενα αλλα δεν θα σας το χρεωσω λεω οπα ενα λεπτο γιατι και το αλλο? Λεει ε δεν τα κραταμε πανω απο μια ωρα χαχαχα ακου τι ειπε η πονηρη... λεω ειναι μπαγιατικα σορρυ δεν θα παρω.
Λεει οπως θελετε , λεω βγαλε μου και το αλλο και βαλε μου 2 τυροπιτακια (επιτηδες δεν πηρα περισσοτερα να δω αμα και αυτα ηταν μπαγιατικα)... λεει οκ παντως δεν ηταν μπαγιατικα... λεω κοιτα το 2,50 ευρω να μου το δινεις τσαμπα κατι βρωμαει... και το βουλωσε
παιχτη επρεπε να ρωτησεις αν τα παρεις μαζι σου στην υπογα για να τα φας στο αμαξι κανουν καλυτερες τιμες;
εισαι τυποςΚαλα μεταξυ μας 2,5 ευρω το πεινιρλι με το τυρι φιλαδελφεια μεσα
ειναι απατη σκετη. Παει το παιρνει ο ελληναρας και μετα κλαιγεται απεξω για την κριση
το μηλαρακι τον χαλαει τον λορδο καταλαβες
Αυτα δεν γουσταρω στην ρατσα μας....
Πάντως όλοι κλαίγεστε για τα οικονομικά αλλά τα σαββατόβραδα μόνο εγώ είμαι στο μπου.
Για μαγαζια ρουχων δεν ξερω αλλα για τιποτα ΣΤΕΡΓΙΟΥ , MAX PERRY , σουβλατζιδικα ολα τιγκα ειναι...με τους δημοσιους δουλευουν αυτα
αυτοι που παιρνουν 1000-1200 το μηνα και ειναι προυχοντες καθε μεσημερι με το γλυκακι τους
Ρε τυπε εσυ δεν πηγες για να παρεις πενιρλι;Καλα μεταξυ μας 2,5 ευρω το πεινιρλι με το τυρι φιλαδελφεια μεσα
ειναι απατη σκετη. Παει το παιρνει ο ελληναρας και μετα κλαιγεται απεξω για την κριση
το μηλαρακι τον χαλαει τον λορδο καταλαβες
Αυτα δεν γουσταρω στην ρατσα μας....
Πάντως όλοι κλαίγεστε για τα οικονομικά αλλά τα σαββατόβραδα μόνο εγώ είμαι στο μπου.
Το κινημα στο Συνταγμα διαλυθηκε.
ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΎΤΟΥΣ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ;;;;;;;;;
Πηρε ο αλλος αυτοκινητο μονο για μια Κυριακη
και δεχεται να πληρωνει καθε μηνα εξοδα του αυτοκινητου?
Μαζι με τελη και αλλες μαλακιες που εχουν
ρε αχαχουχα μας δουλευεις? σου φαινομαι για μαστερ21?