Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
το να αποπροσανατολισουν τον κοσμο σιγουρα οχι για να δυναμωσουν την καταστολη αλλα γιατι ολο και κατι θα εχουμε τπτ εκτακτα μετρα τπτ προανακριτικες κτλ
να ενα που εχω προχειρο στο μυαλο ηταν οι δολοφονιες των δυο εισαγγελεων πριν τη δικη παπαντρεου εκει που ηταν να τον βαλουν μεσα 4-3 το ειδικο δικαστηριο υπερ του καταστροφεα της χωρας

πρακτικά τα ιδια πράγματα λέμε

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
πρακτικά τα ιδια πράγματα λέμε
απλως τρομοκρατια χωρις μυστικες υπηρεσιες δεν υπαρχει ειναι νομος αυτο
απο την μικροτερη οργανωση στον κοσμο μεχρι την αλ καιντα παντου εμπλεκονται μυστικες υπηρεσιες που φυσικα τους κανουν κουμαντο και τους πιανουν οτι ωρα θελουν

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
χώρια που ο "συνδικαλιστής" πατουλης είχε κάνει αυτό εδώ

με αποτέλεσμα τώρα να έχει κλείσει όλους τους δρόμους από την οδό βυρωνος μέχρι και την οδό ανδρεα παπανδρεου με κατεύθυνση άνοδο και κάθοδο απο και προς το mall

γαργάρα έχει γίνει αυτό το σκάνδαλο από τους δημοσιοκαφρους των καναλιών και blogs ......είναι πολλά τα λευτα αρη

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εντάξει τώρα, το αποκήρυξε ίσως και να μην είναι η σωστή λέξη.
Πιο σωστά αυτονομήθηκε επειδή ζητούσε πιο πειστικές δράσεις..

αρα ποιος ήταν τότε ο ρολος του Τσουτσουβή και ποιος του ΕΛΑ ;
με βαση αυτα που ακολουθησαν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Μαρουσιώτες μαγαζάτορες την βάλαν ρε μαλάκες :cheesy: :cheesy:

Πέρνα καμιά μέρα απο Μαρούσι, να δείς πόσα μαγαζιά δουλέυουν :grin: :grin: 
.

Μαρούσι , Χαλάνδρι , Ν Ιωνία αλλα και Κηφισιά βαράνε μυγες τα μαγαζια

http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/url?source=imglanding&ct=img&q=http://images.clipartof.com/small/1052797-Royalty-Free-Vector-Clip-Art-Illustration-Of-A-Toon-Guy-Chasing-A-Fly-With-A-Rolled-Up-Paper.jpg&sa=X&ei=ciX8ULKXJsWA4gTMloGoDg&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNHPeRI2zu3jOnFi5_vSTuxc4DxydQ[/img[/URL]]

και στο mall γινεται πανικός .

μαλλόν καποιος πούλησε προστασία .

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Troueno,αυτό που λές ειπώθηκε αρκετά σήμερα από κάποιους.Για τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές (όποιες είναι),είπαν πολλοί!

Θέλω να εκφράσω μία απορία....Τα δύο τηλεφωνήματα έγιναν περίπου 50 λεπτά πρίν την έκρηξη!Στην ανακοίνωση του Mall λένε,ότι εκενώθηκε το κέντρο,μέσα σε έξι λεπτά!!!Αφού έγινε έτσι,όπως λένε,πώς και γιατί να έχουμε δύο τραυματίες???Μου ακούγεται περίεργο αυτό!   :think:

Κάπου διάβασα ότι το λάθος ανήκει στην εταιρία ΛΑΜΔΑ (νομίζω) που εργάζονται οι δύο security!Αλλά και πάλι δεν μου ακούγεται λογικό,να μην έδωσαν εντολή απομάκρυνσης από το σημείο!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
.

Μαρούσι , Χαλάνδρι , Ν Ιωνία αλλα και Κηφισιά βαράνε μυγες τα μαγαζια

http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/url?source=imglanding&ct=img&q=http://images.clipartof.com/small/1052797-Royalty-Free-Vector-Clip-Art-Illustration-Of-A-Toon-Guy-Chasing-A-Fly-With-A-Rolled-Up-Paper.jpg&sa=X&ei=ciX8ULKXJsWA4gTMloGoDg&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNHPeRI2zu3jOnFi5_vSTuxc4DxydQ[/img[/URL]]

και στο mall γινεται πανικός .

μαλλόν καποιος πούλησε προστασία .
[/quote]Παντου βαρανε μυγες τα μαγαζια φιλε

Πλεον πετυχαν αυτο που δεν πετυχαιναν την δεκαετεια του 90 με τα εμπορικα κεντρα !!!!!!

Συνδιασαν διασκεδαση ψυχαγωγια και ψωνια σε ενα μερος με θεματικα παρκα κτλ κτλ κτλ
και ιδου ο θανατος του εμπορακου....

Γνωστος μου μου ειπε οτι ενω αυτος δεν δουλεψε καλα στο κεντρο της αθηνας, στα εμπορικα κεντρα αττικα, μωλλ, κτλ κτλ γινοταν πατα με να σε πατω και ολοι φορτωμενοι ψωνια !!!!!

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.018
Πόντοι
36.988
Παντου βαρανε μυγες τα μαγαζια φιλε

Πλεον πετυχαν αυτο που δεν πετυχαιναν την δεκαετεια του 90 με τα εμπορικα κεντρα !!!!!!

Συνδιασαν διασκεδαση ψυχαγωγια και ψωνια σε ενα μερος με θεματικα παρκα κτλ κτλ κτλ

Γνωστος μου μου ειπε οτι ενω αυτος δεν δουλεψε καλα στο κεντρο της αθηνας, στα εμπορικα κεντρα αττικα, μωλλ, κτλ κτλ γινοταν πατα με να σε πατω και ολοι φορτωμενοι ψωνια !!!!!

Έτσι είναι,πάνε όλοι παρκάρουνε το αμάξι στο πάρκινγκ κάνουν τα ψώνια τους,τρώνε,κάνουν βόλτες με τα παιδιά τους και φεύγουνε.Που να τα κάνεις αυτά στο κέντρο της Αθήνας η στα περιφερειακά καταστήματα.Πας σε ένα εμπορικό κέντρο τα κάνεις όλα και τελειώνεις!Βεβαια με αυτό που έγινε στο mall τώρα θα πέσει κατακόρυφα η δουλειά για πολύ μεγάλο διάστημα.... 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

άδειες τις δίνουν για να δείξουν οτι ο κόσμος ψωνίζει. Πάντως στο Village στο Ρέντη, τα μαγαζιά ήταν/είναι πανάκριβα, απορώ ποιός ψωνίζει απο εδώ...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Παντου βαρανε μυγες τα μαγαζια φιλε

Ποιος ψωνίζει ρε φίλε; Αυτοί που δεν έχουν ούτε για το πετρέλαιο; Βόλτες κάνουν και κοιτάνε από εδώ και από εκεί. Σαν τα μπουρδέλα είναι πλέον τα καταστήματα. Περιμένουν καμιά δεκαριά στο σαλονάκι και μετά την πασαρέλα περνάει ένας και αν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για μαγαζια ρουχων δεν ξερω αλλα για τιποτα ΣΤΕΡΓΙΟΥ , MAX PERRY , σουβλατζιδικα ολα τιγκα ειναι...με τους δημοσιους δουλευουν αυτα  :P

αυτοι που παιρνουν 1000-1200 το μηνα και ειναι προυχοντες καθε μεσημερι με το γλυκακι τους  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΡΟΣΟΧΗ στου ΣΤΕΡΓΙΟΥ μιας και το εφερε η κουβεντα..... μπορει να σου δωσουν τσαμπα και καλα κατι μπαγιατικο. Ηταν τις προαλλες ειχα παει λεω βαλτε μου ενα πεινιρλι... κυριακη ηταν λεει θα σας βαλω και αλλο ενα αλλα δεν θα σας το χρεωσω λεω οπα ενα λεπτο γιατι και το αλλο? Λεει ε δεν τα κραταμε πανω απο μια ωρα χαχαχα ακου τι ειπε η πονηρη... λεω ειναι μπαγιατικα σορρυ δεν θα παρω.

Λεει οπως θελετε , λεω βγαλε μου και το αλλο και βαλε μου 2 τυροπιτακια (επιτηδες δεν πηρα περισσοτερα να δω αμα και αυτα ηταν μπαγιατικα)... λεει οκ παντως δεν ηταν μπαγιατικα... λεω κοιτα το 2,50 ευρω να μου το δινεις τσαμπα κατι βρωμαει... και το βουλωσε  :2funny: :2funny:

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.018
Πόντοι
36.988
Για μαγαζια ρουχων δεν ξερω αλλα για τιποτα ΣΤΕΡΓΙΟΥ , MAX PERRY , σουβλατζιδικα ολα τιγκα ειναι...με τους δημοσιους δουλευουν αυτα  :P

αυτοι που παιρνουν 1000-1200 το μηνα και ειναι προυχοντες καθε μεσημερι με το γλυκακι τους  :2funny: :2funny:

Συμφωνώ για Στεργίου και Max Perry,σουβλατζίδικα να προσθέσω όμως ότι και στα zara με τα ρούχα γίνεται χαμός καθημερινά...Οπότε κάποιοι ψωνίζουν ακόμη....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμφωνώ για Στεργίου και Max Perry,σουβλατζίδικα να προσθέσω όμως ότι και στα zara με τα ρούχα γίνεται χαμός καθημερινά...Οπότε κάποιοι ψωνίζουν ακόμη....

Ο ελληνας αμα δεν σταματησει να ακουει τι του λεει ο Λαζοπουλος και ο Χιος και δεν ανοιξει
τα ματια του αν δει τι συμβαινει γυρω του ουτε κριτικη αντιληψη θα αποκτησει ποτε και μια ζωη θα παιδευεται βγαζοντας τους ιδιους και τους ιδιους μαλακες πολιτικους. Και μετα θα κλαιγεται για να ξεσπάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom