Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βρε ασε τους γονεις μου στην ησυχια τους.... και το ποιος θα κανει ποιον μια χαψια
οταν θα ερθει η ωρα θα το καταλαβεις. Μην φοβασαι και γαυγιζεις προωρα.

Ρε μαλάκα μόρτη, με κάνεις κι απορώ με τον εαυτό μου ώρες ώρες..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Πολύ εργαλείο ο Ντος Σάντος..
Ο πρώην μαλλιάς απ'όταν κουρεύτηκε "έπεσε"..
KAI λεω "κοιτα γαργαρα το κανε ο νατσος" χαχαχαχα....Καλος ητανε και χτες,ειδικα στο μπλοκ φορτωσε πολυ,το 3ο σετ αυτος το πηρε,ο ντος σαντος σηκωσε πολυ βαρος στην επιθεση...στο χα πει και για το ματς στη βοχα,ειναι καλη ομαδα ο ΠΑΟΚ φετος-οχι τσιρκολικι οπως αλλες χρονιες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μαλάκα μόρτη, με κάνεις κι απορώ με τον εαυτό μου ώρες ώρες..

Μπορεις να μου πεις αυτη τη στιγμη ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος αν ο εργοδοτης σου ειναι δημοσιο ή ιδιωτης?

Και αν ναι.... σε ασφαλιζει? Δεν μπορουμε να κανουμε αυθαιρετες συζητησεις... ο καθενας μπορει να βγει και να κανει κυρηγμα... ενω απο πισω μπορει να σε κοροιδευει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε δεν φταιει ο μεγαλο γιατρος που θα περιθαλψει τις πλαστικες της βαρδινογιαννη που φτιαχνει και νοσοκομια απο ανθρωπια και αλληλεγγυη, ουτε ο μεγαλο δικηγορος αυτος θα σε βγαλει απο την φυλακη οταν παρανομησεις και θα τον χρειαζεσαι και συ και ο καθε λατσης καλη ωρα του ανθρωπου που χρωσταει φορους και ευτυχως γεμιζουν τα ταμεια με χρεη που καποτε θα πληρωθουν και θα φαει ο κοσμακης μια φετα ψωμακι, αγιο να ναι το χερι του που ανοιγει μαγαζια βγαζει δις και παιρνει και ο καθε αχρηστος του συνασπισμου και του κκε 400 ευρω που δεν θα πρεπε να παιρνει βρε αδελφε στο κατω κατω .

Γιατι μονο ο Λατσης χρωσταει φορους? απλα επειδη περνανε πολυ περισσοτερα λεφτα απο τα χερια του ολο το φταιξιμο πεφτει πανω του.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Μπορεις να μου πεις αυτη τη στιγμη ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος αν ο εργοδοτης σου ειναι δημοσιο ή ιδιωτης?

Και αν ναι.... σε ασφαλιζει? Δεν μπορουμε να κανουμε αυθαιρετες συζητησεις... ο καθενας μπορει να βγει και να κανει κυρηγμα... ενω απο πισω μπορει να σε κοροιδευει.
εσυ πες μου ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ....

Επισκέπτης
KAI λεω "κοιτα γαργαρα το κανε ο νατσος" χαχαχαχα....Καλος ητανε και χτες,ειδικα στο μπλοκ φορτωσε πολυ,το 3ο σετ αυτος το πηρε,ο ντος σαντος σηκωσε πολυ βαρος στην επιθεση...στο χα πει και για το ματς στη βοχα,ειναι καλη ομαδα ο ΠΑΟΚ φετος-οχι τσιρκολικι οπως αλλες χρονιες!

Καλό ματσάκι ήταν. Κρίθηκαν και τα 3 σετ στις λεπτομέρειες. Από σας ήσαν εξαιρετικοί Ντος Σάντος και Πλίκας.
Πιστεύω πως η τετράδα του f4 έχει κριθεί κατά 75%. Άρης κι Εθνικός θα σφαγούν μ,έχρι το τέλος..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα μοιραστω κατι μαζι σας παντως παιδια.... επειδη ειστε φιλαρακια μου και κανουμε καλη κουβεντα  :P

οποτε ακουω δημοσιους να κλαιγονται περα απο την πλακα μου ερχεται να τους σκασω κροσε ή ανοιχτη παλαμη στα μάτια . Αληθεια το λεω αυτο.... γιατι καθομαι και σκεφτομαι οτι οταν θα παμε εμεις στην ιδιωτικη να ζητησουμε δουλεια... θα μας περασει απο κοσκινο ο αλλος και πως θα γραψεις αυτο? και γιατι το τρεχεις ετσι? και ειναι αποδοτικος αυτος ο τροπος? κτλπ κτλπ...

παλιοτερα ειχα γραψει οτι οι δημοσιοι δεν φοροδιαφευγουν και αυτο ειναι αληθεια πληρωνουν τους φορους αλλα μην κλαιγεστε ρε μλκες... 2 παρα σπιτι σας ειστε. Ελεος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τι σε πειράζει ρε?
Εσύ είσαι όλη μέρα σπίτι. Άντε και κανα μολ γι' αλλαγή..

Ναι γιατι αυτοι που ειναι? τις μισες μερες.... λουφαρία ολε.
Ζητανε απο τον διπλανο να τους καλυψει.... και η πλακα? να το 1200αρι το μηνα.

Εγω μπορει να καθομαι σπιτι αλλα δεν παιρνω λεφτα.... + οτι δεν κλαιγομαι σαν αηδιας

Επισκέπτης
Ναι γιατι αυτοι που ειναι? τις μισες μερες.... λουφαρία ολε.
Ζητανε απο τον διπλανο να τους καλυψει.... και η πλακα? να το 1200αρι το μηνα.

Εγω μπορει να καθομαι σπιτι αλλα δεν παιρνω λεφτα.... + οτι δεν κλαιγομαι σαν αηδιας

Δε γαμιέται??
Και δουλειά να πιάσεις λεφτά δε θα παίρνεις.
Κάτσε σπίτι σου λέω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mπολντη φανταρος εισαι?

Ναι αλλα ειμαι κολοφαρδος και ειμαι σε καλη υπηρεσια
δεν ειμαι πεζικο.

Μαιο τελειωνω επειδη δεν εχω κανει καποιο πλανο

χωρις καποια γνωριμια να κατσει και κάποια τυχη με κοβω ανεργο για 5-6 μηνες
εκτος και αν παω για σερβιτοριλικια και δουλειες του ποδαριου τετοιες εχει οπως ελεγα και παλιοτερα

μου μενουν 3 μηνες να σκεφτω να ανοιξω κατι δικο μου εστω για αρχη... αλλα αμα δεν το κρατησω θα χασω την επιδοτηση καταλαβες? ξεκινανε αλλα μετα

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μπολντη σε στηριζουμε ολοι οι δεκσοι μην κωλωνεις πουθενα ξεμπροστιασε τους :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κωλοφαρδος και σε καλη υπηρεσια δεν γινεται...και εδω καθαρισε μαμα και μπαμπας...

Μπα. Δεν καθαρισε κανενας μπαμπας. Δεν ειμαστε παιδια του Λατση να μας βαζουν στο ΓΕΣ μέσα
ή στο Πενταγωνο.... απλα υπηρξα τυχερος.

Επισης και παιδι του μπαμπα να ημουν αν δεν εκανα δεν θα με κρατουσαν τοσους μήνες.

Επισκέπτης
γιατι καθομαι και σκεφτομαι οτι οταν θα παμε εμεις στην ιδιωτικη να ζητησουμε δουλεια...
Oταν ΘΑ πατε?Μα εσυ δεν ησουνα που ελεγες οτι...
Βρε εγω εχω δουλεψει απο τα 18... σε αρκετες δουλειες και ανασφαλιστος
Εγω οταν δουλευα σερβιτορος και 14 ωρες την ημερα δουλεια σε μεγαλα catering
Λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα δηλαδη...
Μπα. Δεν καθαρισε κανενας μπαμπας. Δεν ειμαστε παιδια του Λατση να μας βαζουν στο ΓΕΣ μέσα
ή στο Πενταγωνο.... απλα υπηρξα τυχερος.

Επισης και παιδι του μπαμπα να ημουν αν δεν εκανα δεν θα με κρατουσαν τοσους μήνες.
Τοσο χοντρο μεσο δηλαδη?Ας ειναι καλα το συγγενολοι και τα τηλεφωνηματα βεβαια...

Επισκέπτης
Ναι αλλα ειμαι κολοφαρδος και ειμαι σε καλη υπηρεσια
δεν ειμαι πεζικο.

Μαιο τελειωνω επειδη δεν εχω κανει καποιο πλανο
Ετσι εξηγηται,ειχα καταλαβει οτι κατι ληγμενο παιρνεις αλλα δεν ηξερα τι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom