Επισκέπτης
Βρε ασε τους γονεις μου στην ησυχια τους.... και το ποιος θα κανει ποιον μια χαψια
οταν θα ερθει η ωρα θα το καταλαβεις. Μην φοβασαι και γαυγιζεις προωρα.
Ρε μαλάκα μόρτη, με κάνεις κι απορώ με τον εαυτό μου ώρες ώρες..
Βρε ασε τους γονεις μου στην ησυχια τους.... και το ποιος θα κανει ποιον μια χαψια
οταν θα ερθει η ωρα θα το καταλαβεις. Μην φοβασαι και γαυγιζεις προωρα.
KAI λεω "κοιτα γαργαρα το κανε ο νατσος" χαχαχαχα....Καλος ητανε και χτες,ειδικα στο μπλοκ φορτωσε πολυ,το 3ο σετ αυτος το πηρε,ο ντος σαντος σηκωσε πολυ βαρος στην επιθεση...στο χα πει και για το ματς στη βοχα,ειναι καλη ομαδα ο ΠΑΟΚ φετος-οχι τσιρκολικι οπως αλλες χρονιες!Πολύ εργαλείο ο Ντος Σάντος..
Ο πρώην μαλλιάς απ'όταν κουρεύτηκε "έπεσε"..
Ρε μαλάκα μόρτη, με κάνεις κι απορώ με τον εαυτό μου ώρες ώρες..
φιλε δεν φταιει ο μεγαλο γιατρος που θα περιθαλψει τις πλαστικες της βαρδινογιαννη που φτιαχνει και νοσοκομια απο ανθρωπια και αλληλεγγυη, ουτε ο μεγαλο δικηγορος αυτος θα σε βγαλει απο την φυλακη οταν παρανομησεις και θα τον χρειαζεσαι και συ και ο καθε λατσης καλη ωρα του ανθρωπου που χρωσταει φορους και ευτυχως γεμιζουν τα ταμεια με χρεη που καποτε θα πληρωθουν και θα φαει ο κοσμακης μια φετα ψωμακι, αγιο να ναι το χερι του που ανοιγει μαγαζια βγαζει δις και παιρνει και ο καθε αχρηστος του συνασπισμου και του κκε 400 ευρω που δεν θα πρεπε να παιρνει βρε αδελφε στο κατω κατω .
εσυ πες μου ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ....Μπορεις να μου πεις αυτη τη στιγμη ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος αν ο εργοδοτης σου ειναι δημοσιο ή ιδιωτης?
Και αν ναι.... σε ασφαλιζει? Δεν μπορουμε να κανουμε αυθαιρετες συζητησεις... ο καθενας μπορει να βγει και να κανει κυρηγμα... ενω απο πισω μπορει να σε κοροιδευει.
εσυ πες μου ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ....
KAI λεω "κοιτα γαργαρα το κανε ο νατσος" χαχαχαχα....Καλος ητανε και χτες,ειδικα στο μπλοκ φορτωσε πολυ,το 3ο σετ αυτος το πηρε,ο ντος σαντος σηκωσε πολυ βαρος στην επιθεση...στο χα πει και για το ματς στη βοχα,ειναι καλη ομαδα ο ΠΑΟΚ φετος-οχι τσιρκολικι οπως αλλες χρονιες!
αλλα μην κλαιγεστε ρε μλκες... 2 παρα σπιτι σας ειστε. Ελεος
Και τι σε πειράζει ρε?
Εσύ είσαι όλη μέρα σπίτι. Άντε και κανα μολ γι' αλλαγή..
Ναι γιατι αυτοι που ειναι? τις μισες μερες.... λουφαρία ολε.
Ζητανε απο τον διπλανο να τους καλυψει.... και η πλακα? να το 1200αρι το μηνα.
Εγω μπορει να καθομαι σπιτι αλλα δεν παιρνω λεφτα.... + οτι δεν κλαιγομαι σαν αηδιας
Δε γαμιέται??
Και δουλειά να πιάσεις λεφτά δε θα παίρνεις.
Κάτσε σπίτι σου λέω..
Mπολντη φανταρος εισαι?
Κωλοφαρδος και σε καλη υπηρεσια δεν γινεται...και εδω καθαρισε μαμα και μπαμπας...Ναι αλλα ειμαι κολοφαρδος και ειμαι σε καλη υπηρεσια
Κωλοφαρδος και σε καλη υπηρεσια δεν γινεται...και εδω καθαρισε μαμα και μπαμπας...
Oταν ΘΑ πατε?Μα εσυ δεν ησουνα που ελεγες οτι...γιατι καθομαι και σκεφτομαι οτι οταν θα παμε εμεις στην ιδιωτικη να ζητησουμε δουλεια...
Βρε εγω εχω δουλεψει απο τα 18... σε αρκετες δουλειες και ανασφαλιστος
Λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα δηλαδη...Εγω οταν δουλευα σερβιτορος και 14 ωρες την ημερα δουλεια σε μεγαλα catering
Τοσο χοντρο μεσο δηλαδη?Ας ειναι καλα το συγγενολοι και τα τηλεφωνηματα βεβαια...Μπα. Δεν καθαρισε κανενας μπαμπας. Δεν ειμαστε παιδια του Λατση να μας βαζουν στο ΓΕΣ μέσα
ή στο Πενταγωνο.... απλα υπηρξα τυχερος.
Επισης και παιδι του μπαμπα να ημουν αν δεν εκανα δεν θα με κρατουσαν τοσους μήνες.
Ετσι εξηγηται,ειχα καταλαβει οτι κατι ληγμενο παιρνεις αλλα δεν ηξερα τιΝαι αλλα ειμαι κολοφαρδος και ειμαι σε καλη υπηρεσια
δεν ειμαι πεζικο.
Μαιο τελειωνω επειδη δεν εχω κανει καποιο πλανο