Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ενω εσυ ο αριστερος δεν εισαι πονηρος και θες το καλο του τοπου.

Χειροτερα υποκειμενα απο τους αριστερους δεν υπαρχουν για μενα..... ολοι ειναι υποκριτες
και κοροιδευουν. Ενας αριστερος παλια την ελεγε στα παιδακια που ηταν δαπ και καλα αλλα ο μισθος του το μηνα ηταν 3000
Πες ευχαριστω στη μανα και τον πατερα που σε θρεφουνε και ασε τα πολλα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν μου ξαναμπεις για τον παοκ θα μαλωσουμε ασχημα. -

Δεν μιλάω ΠΟΤΕ για τον Π.Α.Ο.Κ διότι τον αγαπώ.

Βρες μου μια κουβέντα εναντίον του. Στους αλήτες που ΕΓΩ κατακρίνω και ΕΣΥ υποστηρίζεις και που τόσο κακό έχουν κάνει στην ομάδα σου τα χώνω.

Τελος εάν νομίζεις ότι Π.Α.Ο.Κ = Ιβάν Σαββίδης ή Μπατατούδης ή οποιοδήποτε πρόσωπο είσαι γελασμένη.

Επισκέπτης
Εντάξει, ήλθε ο Ιβάν Σαββίδης τώρα και θα κάνει αυτός επενδύσεις

Αν θες να μιλήσουμε σε εντελώς καπιταλιστικό επίπεδο, επενδυτής που να τα χώσει για να τα πάρει, αλλά να ποτιστεί κι η γλάστρα (αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει) δεν πρόκειται να πατήσει το ποδάρι του εδώ.
Κι όχι επειδή τον διώχνουμε εμείς όπως ισχυρίζεται ο φίλος σου. Το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα είναι για γέλια. Τέτοια ρευστότητα στα φορολογικά,εργασιακά,μεταφορικά κι ότι άλλο μπορείς να συμπληρώσεις, δεν έχει ούτε το απιονισμένο νερό.
Τους μεγάλους παίχτες τους διώχνουν ήδη όλοι αυτοί που υποτίθεται πως θα τους έφερναν.
Πάμε τώρα στο αγαπημένο μας θέμα. Τι ακριβώς θα προσφέρουν οι επενδύσεις τύπου mall??
Aπαξίωση ολόκληρων αστικών κέντρων, ερήμωση και κατακόρυφη επιπλέον πτώση της εμπορικής αξίας των ακινήτων.
Ακίνητα που θα μπορούν τότε να τσιμπήσουν όσοι έχουν μαζέψει το χαρτί. Κι αν δεν έχει μαζέψει το χαρτί ο τύπος που έστησε τη μαγαζάρα με μονοπωλιακούς όρους, τότε ποιος??
Α και κάτι άλλο..
Ότι είναι φτηνό στην αρχή για να σε μαζέψει σαν πελατάκο, μετά θα το χρυσοπληρώσεις..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες ευχαριστω στη μανα και τον πατερα που σε θρεφουνε και ασε τα πολλα...

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

γιατι ψεματα λεω? κολλημενος εισαι. Δες την υπογραφη σου

Επισκέπτης
Kαι ξαναλεω κανεις λαθος. Προσφερει εργασια σε τοσα ατομα ενας μεγαλος επιχειρηματιας ακομη και αν κλεβει και φοροδιαφευγει... καταρχην ολοι φοροδιαφευγουν εδω αυτη τη στιγμη. Το ΤΙΠΟΤΑ το προσφερουν κατι ελευθεροι επαγγελματιες , μεγαλογιατροι / μεγαλοδικηγοροι που εχουν βγαλει τις καταθεσεις στο εξωτερικο και δεν εχουν πληρωσει φορους και δωσει δουλεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Κοιτα το να επιτιθεσαι στους επιχειρηματιες ειναι τακτικη του ΣΥΡΙΖΑ... που ελεγε οτι θελει να φορολογησει τις επιχειρησεις 75% ... φιλε αν φυγουν οι επιχειρησεις να σε δω μετα τι θα κανεις. Εχεις τα αρχιδια να παραγεις μονος σου? ποιος θα παραγει? ο νεος που καθεται στην καφετερια και παραπονιεται που δεν μπαινει στο δημοσιο? αυτος θα παει να καλλιεργησει το χωραφι για να παράξει κατι μεγαλυτερο απο το 1/4 που παραγεις τωρα συμφωνα με αυτα που καταναλωνεις  :2funny: :2funny:

Τρικυμία..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
πορνοπαπος και supermouse

οι πιο κολλημενοι χρηστες του μπου αυτη τη περιοδο μακραν......

δωσε αριστερισμους και παρε ψυχες...  :2funny: :2funny:

μαγκας ειναι ο επιχειρηματιας φιλε.... ο καπιταλισμος ειναι παγκοσμιο συστημα

ελεος με την προπαγανδα σας επιτελους ελεος....
-ΠΑΡΕ ασπιρινη ,ρεταρεις!

Επισκέπτης
Kαι ξαναλεω κανεις λαθος. Προσφερει εργασια σε τοσα ατομα ενας μεγαλος επιχειρηματιας ακομη και αν κλεβει και φοροδιαφευγει...
Εσυ παντως αυτηνα την"εργασια"δεν την εχεις φαει στη μαπα ακομη...580 περιπου καθαρα για φουλ ωραριο,για μαυρα και ανασφαλιστα,περνα σημερα και ξαναπερνα μεθαυριο και παρε κανα 20αρικο για τα τσιγαρα.
Αλλα αυτα θα τα φας στη μαπα οταν κοπει η μασαμπουκα απο μαμα και μπαμπα...
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Εβγαλε η 18χρονη μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμον ολο...γυρνα στο χαρυ ποττερ σου και αστα αυτα λεμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Kαι ξαναλεω κανεις λαθος. Προσφερει εργασια σε τοσα ατομα ενας μεγαλος επιχειρηματιας ακομη και αν κλεβει και φοροδιαφευγει... καταρχην ολοι φοροδιαφευγουν εδω αυτη τη στιγμη. Το ΤΙΠΟΤΑ το προσφερουν κατι ελευθεροι επαγγελματιες , μεγαλογιατροι / μεγαλοδικηγοροι που εχουν βγαλει τις καταθεσεις στο εξωτερικο και δεν εχουν πληρωσει φορους και δωσει δουλεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Κοιτα το να επιτιθεσαι στους επιχειρηματιες ειναι τακτικη του ΣΥΡΙΖΑ... που ελεγε οτι θελει να φορολογησει τις επιχειρησεις 75% ... φιλε αν φυγουν οι επιχειρησεις να σε δω μετα τι θα κανεις. Εχεις τα αρχιδια να παραγεις μονος σου? ποιος θα παραγει? ο νεος που καθεται στην καφετερια και παραπονιεται που δεν μπαινει στο δημοσιο? αυτος θα παει να καλλιεργησει το χωραφι για να παράξει κατι μεγαλυτερο απο το 1/4 που παραγεις τωρα συμφωνα με αυτα που καταναλωνεις  :2funny: :2funny:
φιλε δεν φταιει ο μεγαλο γιατρος που θα περιθαλψει τις πλαστικες της βαρδινογιαννη που φτιαχνει και νοσοκομια απο ανθρωπια και αλληλεγγυη, ουτε ο μεγαλο δικηγορος αυτος θα σε βγαλει απο την φυλακη οταν παρανομησεις και θα τον χρειαζεσαι και συ και ο καθε λατσης καλη ωρα του ανθρωπου που χρωσταει φορους και ευτυχως γεμιζουν τα ταμεια με χρεη που καποτε θα πληρωθουν και θα φαει ο κοσμακης μια φετα ψωμακι, αγιο να ναι το χερι του που ανοιγει μαγαζια βγαζει δις και παιρνει και ο καθε αχρηστος του συνασπισμου και του κκε 400 ευρω που δεν θα πρεπε να παιρνει βρε αδελφε στο κατω κατω .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πέστα του μαλάκα που δεν τον ταϊζει κανένας..
Μαλάκα πόντικα μόλις φτάσεις στο επίπεδο να σε ταϊζουν και πιάσεις τα κρεμαστάρια ξαναμίλα μας..

Βρε εγω εχω δουλεψει απο τα 18... σε αρκετες δουλειες και ανασφαλιστος
τωρα τι λεει ο καθε ποντικομικρουλης που δουλευει δημοσιο και μπαινει
να γραψει θεωριες τα ακουω βερεσε.

Επισκέπτης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πέστα του μαλάκα που δεν τον ταϊζει κανένας..
Μαλάκα πόντικα μόλις φτάσεις στο επίπεδο να σε ταϊζουν και πιάσεις τα κρεμαστάρια ξαναμίλα μας..

Αν θελω το πιστευω οτι δεν σας ταιζει κανεις αυτη την στιγμη ετσι?

δεν εχω και κανα σοβαρο στοιχειο... οτι πιπες σου γραφω μου γραφεις και εσυ.

Επισκέπτης
Φανταζομαι οτι καθως επεφτε ο μισθος/χαρτζιλικι για το μαυρο μεροκαματο θα εσφιγγες το χερι του εργοδοτη και θα του ελεγες ποσο μαγκας ειναι κλπ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
τωρα τι λεει ο καθε ποντικομικρουλης που δουλευει δημοσιο και μπαινει
να γραψει θεωριες τα ακουω βερεσε.
 :rockon: :rockon: ΕΤΣΙ ρε μπολντη ,πηγαινε μας βεντουζα, :fuck1: :fuck1:...διδαξε μας καπιταλισμο επιτελους.....
ΥΓ...κανε το σταυρο σου οι γεροι σου να ναι γεροι μεχρι τα 120,γιατι σε βλεπω να σε κανουνε χωνι "εξω οι λυκοι",μια χαψια σε εχουν...
ΥΓ2 τα σκατα που πατησες σε πιο δρομο ηταν γυρω απο το μολ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε δεν φταιει ο μεγαλο γιατρος που θα περιθαλψει τις πλαστικες της βαρδινογιαννη που φτιαχνει και νοσοκομια απο ανθρωπια και αλληλεγγυη, ουτε ο μεγαλο δικηγορος αυτος θα σε βγαλει απο την φυλακη οταν παρανομησεις και θα τον χρειαζεσαι και συ και ο καθε λατσης καλη ωρα του ανθρωπου που χρωσταει φορους και ευτυχως γεμιζουν τα ταμεια με χρεη που καποτε θα πληρωθουν και θα φαει ο κοσμακης μια φετα ψωμακι, αγιο να ναι το χερι του που ανοιγει μαγαζια βγαζει δις και παιρνει και ο καθε αχρηστος του συνασπισμου και του κκε 400 ευρω που δεν θα πρεπε να παιρνει βρε αδελφε στο κατω κατω .

Κοιτα σε μενα δεν πιανει το κολπακι ΑΥΤΟΣ τα εφαγε πανω του γιατι ξερω οτι τα τρωτε και τα τρωμε ολοι. Ειμαι υπερ των αποψεων Παγκαλου οπως καταλαβαινεις. Το πολιτικο συστημα ειναι καθρεφτης των πολιτων τελος αυτο. Και ασε τους ποντικες να λενε τα δικα τους..... κανας δημοσιος θα ειναι με παχυλο μισθο αριστερος στις αντιληψεις ομως.

Τωρα για μενα παντα οι επιχειρηματιες δινουν δουλεια σε κοσμο.... αν ο επιχειρηματιας δεν μπορει να σου πληρωσει την ασφαλιση κανε αυτασφαλιση. Εγω οταν δουλευα σερβιτορος και 14 ωρες την ημερα δουλεια σε μεγαλα catering ο ποντικομικρουλης εμπαινε στο μπου και εγραφε τα δικα του.

Προπαγανδα κανει δες την υπογραφη του.... οι αλλοι ειναι οι ατιμοι δεξιοι και αυτος ο αριστερος... χαχαχα για γελια... εχει και τον κουκουλα τον CLOSER για συμπαρασταση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 :rockon: :rockon: ΕΤΣΙ ρε μπολντη ,πηγαινε μας βεντουζα, :fuck1: :fuck1:...διδαξε μας καπιταλισμο επιτελους.....
ΥΓ...κανε το σταυρο σου οι γεροι σου να ναι γεροι μεχρι τα 120,γιατι σε βλεπω να σε κανουνε χωνι "εξω οι λυκοι",μια χαψια σε εχουν...
ΥΓ2 τα σκατα που πατησες σε πιο δρομο ηταν γυρω απο το μολ?

Βρε ασε τους γονεις μου στην ησυχια τους.... και το ποιος θα κανει ποιον μια χαψια
οταν θα ερθει η ωρα θα το καταλαβεις. Μην φοβασαι και γαυγιζεις προωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom