Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και για να κλείσω...

δεν υπερασπίζομαι τον Λάτση και κανέναν Λάτση... από την άλλη πλευρά το δημόσιο μέσω της νόμιμης και εκλεχθείσας κυνέρνησης από την καθολική ψηφοφορία στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΟΛΟΙ οι πολίτες της χώρας αυτής και έδωσε (καλώς ή κακώς) μία άδεια σε έναν επιχειρηματία κατά παρέκκλιση των νόμων με σύμφωνη γνώμη της Βουλής (στην οποία εκπροσωπούνται ΟΛΟΙ οι έλληνες πολίτες) που ψήφισε ειδικό νόμο για τον σκοπό αυτό...

με βάση αυτόν τον νόμοο επιχειρηματίας προχώρησε σε κάποια επένδυση... κάποιοι προσφύγανε σε μία από τις άλλες εξουσίες της χώρας (δικαστική) η οποία έκρινε ότι κακώς δόθηκε η άδεια αυτή (μετά από μεγάλο χρονικό διαστημα και αφού το χρήμα το είχε ρίξει).. και ο επιχειρηματίας λέει.. ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΙΞΑ (ΕΝΤΟΚΑ γιατί το χρήμα δεν το έχω να κάθετε) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ... αλλά φυσικά μόλις ακουστεί η λέξη αποζημίωση αβαβαβα όλοι... μόνο το δικό μας χωράφι όταν πάρει ο δρόμος σκούζουμε ότι δεν φτάνει η αποζημίωση (και ας μην ξέρουμε καλά καλά που είναι)...

τις ίδιες μαλακίες έκανε και ο Μπένι (με την σύμφωνη γνώμη φυσικά του Αλαβάνου και της Παπαρχίδα) με την "βασιλική" περιουσία και απόκει που είχε συμφωνήσει να παρει τέσσερα στρέμματα στο Τατόι βρέθηκε με 20 δισ δραχμούλες στην τσέπη του ο κοκός (που τις καταλόγισε το ΕΔΑΔ που για τις αποφάσεις του τόσο κόπτεστε αν είναι για καμμιά "Τουρκική" ένωση, για κανένα "λαθρο"μετανάστη και λοιπούς)...

αει λοιπόν σύρετε να γαμιθείτε νούμερα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
1 Δεν εχω παει σε καμια απο τις δυο πολεις. Οτι ξερω ειναι απο φιλους φοιτητες. Εχουμε μεγαλυτερο κυκλοφοριακο προβλημα? Εμενα γιατι μου ειπαν οτι οσα αμαξια και αν εχει δεν υπαρχει αυτο το χαος που βλεπεις στην μεσογειων πχ εν ωρα αιχμης?
Ποσα ταξι εχει το παρισι bro? Και τι συγκοινωνιες εχει?
Πλακα κανουμε τωρα? Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα...γιατι οι Αγγλοι τουριστες(εγω δουλευω σε ξενοδοχειο) φρικαρουν με την κινηση στην αθηνα αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες?

2 Το 30% του δημου αμαρουσιου γιατι δοθηκε? Και ναι, οταν δεν εχεις κανενα παρκο, δημευεις. Νετα σκετα.
Κατσε να δεις τι γελιο εχει να πεσει με τον χαωδη χωρο στο ελληνικο τωρα. Εκει θα γινει παρκο bro? Γιατι εγω για πολλα mall την βλεπω την δουλεια.

3 Μετα απο 29 χρονια στην γυρα θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτι οι νομοι που φτιαχνονται ειδικα για να εξυπηρετησουν λατσηδες, βωβους κλπ ειναι κατα παραγγελια αρα ειναι ΑΝΟΜΟΙ. Καρφι δεν μου καιγεται αν ειναι "νομος του κρατους" απο την στιγμη που ειναι κομμενος και ραμμενος στα μετρα των μεγαλοεπιχειρηματιων, των πολυεθνικων κλπ.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων δεν ειναι μεγαλοεπιχειρηματιες, δεν ειναι εφοπλιστες, δεν εχουν πολυεθνικες. Αυτα για το "νομος του κρατους".

Δεν απεδειξες οτι ο λατσης πληρωνει πουθενα. Οπως εσυ λες αυτο που λες, ετσι θα βγει και καποιος αλλος και θα σου πει οτι πληρωνει πολυ λιγοτερα απο οσα ειναι να πληρωσει.
Εγω δεν το κατεχω το ζητημα οποτε θαθελα αποδειξεις στο συγκεκριμενο ζητημα οποια πλευρα και αν υποστηριζει καποιος. Μεχρι τοτε ειμαι με τους "μικρους".

Και κλεινοντας....
Μενεις αμπελοκηπους οπως κι εγω αν θυμαμαι καλα. Θελω να μου πεις σε ποιο παρκο θα παω να αραξω την Κυριακη με την γκομενα μου, τα φιλαρακια μου κλπ.
Μακρια απο την κινηση, μακρια απο τις πολυκατοικιες και τα αμαξια.
Ξερω οτι μπορω να παω στο mall και το καθε mall και οτι εχω αυτην την επιλογη.
Εγω θελω να παω σε ενα γαματο μεγαλο παρκο, τιγκα στα δεντρα. Ακουω προτασεις....
-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ που ναι κοντα και στο λαφαγιετ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
-ΩΠΑ ,αλλα πουθενα δεν εγραψα οτι μου φταιει ο λατσης....Ο καθε λατσης παιζει μπαλα οπου βρει γηπεδο!ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ -ΞΕΚΑΘΑΡΑ-ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ , ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΤΣΗ....Ο λατσης εκανε τη δουλεια του,οι αλλοι ΟΧΙ...

γιατι ρε φιλε δεν υπαρχει ποιοτητα ζωης; επειδη μερικα μμε αποφανθηκαν ψευδως οτι το μωρακι στην λερο διακοσμισθηκε με ασιτια ενω η πουτανα η μανα του εφταιγε που πηδιοταν με φανταρο και δεν εδινε φαι στο παιδι ουτε το αλλαζε; αφου το ειπε το εγκριτο σαιτ "ωσουζι" που μας εβαλε ο τραμουντανα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπατσακια ;της ομαδος διας;αααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ τατου? :2funny: :2funny: :2funny:
η ομάδα διας είναι πασέ

προτιμώ δέλτα που είναι πιο ρομποκοπ φάση  :fuck2:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
δεν πρόλαβα ρε παπάρα να δώ το μήνυμα σου...  :grin:

Πλακα σου κανω βρε μαλακα   :P
Διαφωνουμε σε πολλα(ιδεολογικα και μη) αλλα αν επιχειρηματολογεις δεν κολλαω. Το ξερεις  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
τις ίδιες μαλακίες έκανε και ο Μπένι (με την σύμφωνη γνώμη φυσικά του Αλαβάνου και της Παπαρχίδα) με την "βασιλική" περιουσία και απόκει που είχε συμφωνήσει να παρει τέσσερα στρέμματα στο Τατόι βρέθηκε με 20 δισ δραχμούλες στην τσέπη του ο κοκός (που τις καταλόγισε το ΕΔΑΔ που για τις αποφάσεις του τόσο κόπτεστε αν είναι για καμμιά "Τουρκική" ένωση, για κανένα "λαθρο"μετανάστη και λοιπούς)...

αει λοιπόν σύρετε να γαμιθείτε νούμερα...

...Βασικα ομοιδεατες σου περιγραφεις τωρα και επισης καλα κανεις θυμιζεις τον μουνακι τον κοκο που τσεπωσε τα 20δις ,γιατι ορισμενοι κοιμουνται με την φωτο του παραμασχαλα!
οσο για το θεμα "μολ μεσα στον αστικο ιστο " κανε γαργαρα γιατι γινεσαι ρομπα!Αλλο πολυκαταστημα ,αλλο μολ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
:rockon: - καταδικαζω τις 'ΧΥΣΤΡΕΣ' απο που και αν προερχονται!μας θελουν μονο για το καυλι μας!  :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι ρε φιλε δεν υπαρχει ποιοτητα ζωης; επειδη μερικα μμε αποφανθηκαν ψευδως οτι το μωρακι στην λερο διακοσμισθηκε με ασιτια ενω η πουτανα η μανα του εφταιγε που πηδιοταν με φανταρο και δεν εδινε φαι στο παιδι ουτε το αλλαζε; αφου το ειπε το εγκριτο σαιτ "ωσουζι" που μας εβαλε ο τραμουντανα.

δεν σ'αρέσει το σάιτ ή αυτά που λέει... ???

γιατί τα ίδια λένε και άλλα σάιτ πχ το express...

όπως επίσης και αυτό

πες που θα βρούμε τα σωστά νέα να ξέρουμε...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

όπως επίσης και αυτό

....να σου πω. Περιμενε να κανει εκπομπη ο Χιος για το ζητημα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

όπως επίσης και αυτό

εγω περιμενω να μας πεις που λεει οτι η μανα ειχε λεφτα και δεν ταιζε το παιδι της, που λεει οτι προτιμουσε να γαμιεται  απο το να ταιζει το παιδι της και που λεει οτι εχει παραπεμφθει για αναλογα εγκληματα. Ακομα και η ειδηση ειναι αυτη που λες με σιχαινει η σκεψη που ειχες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
εγω περιμενω να μας πεις που λεει οτι η μανα ειχε λεφτα και δεν ταιζε το παιδι της, που λεει οτι προτιμουσε να γαμιεται  απο το να ταιζει το παιδι της και που λεει οτι εχει παραπεμφθει για αναλογα εγκληματα. Ακομα και η ειδηση ειναι αυτη που λες με σιχαινει η σκεψη που ειχες
;) καταλαβες τωρα γιατι εσκεμμενα δεν του απανταω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom