Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην Ινδια που εχω παει, τα mall(και μιλαμε για χαωδη μερη, οχι για κτιριακια σαν το δικο μας  :2funny:) ειναι εκτος του κεντρικου ιστου της πολης. Μια χαρα κοσμο εχουν. Εχουν ομως και οι αλλες επιχειρησεις εντος ιστου πολης γιατι δεν υπαρχουν τα θηρια γυρω τους.

Το θεμα συγκοινωνια δεν ειναι προβλημα της καθε επιχειρησης. Ειναι θεμα κρατους. Σιγουρα ομως δεν μπορει να το επικαλεστει ο καθε λατσης. Ας πληρωνε κανονικα το κρατος σε φορους, αδειες κλπ για να φτιαχνονταν οι συγκοινωνιες. Αν δεν πληρωνει τιποτα απ ολα αυτα, τοτε πολυ απλα να μην φτιαξει ποτε του mall.  ;)

πάμε πάλι... οι Αγγλοι λοιπόν σύμφωνα με την λογική αυτή θα έπρεπε προ πολλού να έχουν κλείσει το sefridges & harrods.. από ένα μεγάλο οικοδομικό τετράγωνο καταλαμβάνου έκαστον...

και οι γερμανοί το KDW (το καμάρι τους)

και οι γάλλοι την Gallerie Lafayette

για να δουλεψουν τα μικρομάγαζα ρε παιδάκι μου γύρω τους...

κανένας πούστης όμως δεν λέει ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ στις 19.00 ενώ τα μικρομάγαζα ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ χωρίς κανενα όριο... (και ΣΚ)...

ααα ναι και ποιός σου είπε ότι δεν πλήρωσε στο κράτος τους φόρους και τις άδειες ειδικά όταν το έφταιξε...???
με νόμο του κράτους δόθηκε άδεια κατά παρέκλιση... με την τότε πλειοψηφία της βουλής... όπως και στον Βωβό για το γήπεδ του βάζελου στον Βοτανικό...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
-KAΛΑ τα λεει ο πετραν ,αλλα η λιγδοινη ειναι εθιστικη τελικα.....ρε συ η ασχετος εισαι η βαλτος να σπας αρχιδια η και τα 2 μαζι....τι σχεση εχει ο κατραντζος το μινιον το ικεα το αουτλετ- ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΟΛ,συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα παλι για δημιουργια εντυπωσεων ???? ΕΙΣΑΙ βλαμμενος,αν ναι δηλωσε το ευθαρσως να πα να γαμηθει ,μη τρελαθουμε κιολας απο τις βλακειες που ποσταρεις για εντυπωσεις....ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ,το σωστο ειναι τετοιοι πολυ-χωροι να στηνονται στα ορια της πολης,βλεπε μακ αρθουρ γκλεν....ΤΙ νοημα εχει να στησεις μεσα στην αθηνα σε ενα ελευθερο χωρο 43!! στρεμματων ενα τερατουργημα,την ωρα που ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ χιλιαδες εμπορικα μαγαζια ,σινεμα ,καφετεριες ,εστιατορια ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ της προκοπης....ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ να κανεις "δωρο"- σαν πουστικο και διεφθαρμενο μεχρι το μεδουλι κρατος που εισαι-μια εκταση φιλλετο στον ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΧΟΡΗΓΟ ΣΟΥ.....ΚΑΙ επειδη προσωπικα εσυ σαν τραβοτρομπας χεστηκες για τους ελευθερους χωρους και τετοια πεζα παμε σε ποιο χειροπιαστα...Ξερεις τι επιπτωσεις οικονομικα αρνητικες, εχει ενα τετοιο "θηριο" στους γυρω δημους?ξερεις τι επιβαρυνση εχουν οι γυρω περιοχες απο τους χιλιαδες επισκεπτες καθημερινα (αυτοκινητα -κινηση-θορυβος-μολυνση)που δεν ειναι σχεδιασμενες να δεχτουν τετοια επιβαρυνση?Γνωριζεις ποσες θεσεις εργασιας ΧΑΘΗΚΑΝ και ποσες(κατα πολυ λιγοτερες) κακοπληρωμενες δημιουργηθηκαν...στην τελικη για να στο κανω 50αρικα και τελος η κουβεντα απο μενα.....καταλαβαινεις ποσο πολυ επωφεληθηκε ενας και ποσο πολυ ζημιωθηκαν πολλοι?ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ!
ναι αλλα το μολ δεν φοροδιαφευγει οπως το μικρομαγαζο που ζημιωσε την χωρα και τωρα ο λατσης θα χασει την περιουσια του και ο τουρισμος της χωρας εχει πληγει ανεπανορθωτα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχαχα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
πάμε πάλι... οι Αγγλοι λοιπόν σύμφωνα με την λογική αυτή θα έπρεπε προ πολλού να έχουν κλείσει το sefridges & harrods.. από ένα μεγάλο οικοδομικό τετράγωνο καταλαμβάνου έκαστον...

κανένας πούστης όμως δεν λέει ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ στις 19.00 ενώ τα μικρομάγαζα ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ χωρίς κανενα όριο... (και ΣΚ)...

ααα ναι και ποιός σου είπε ότι δεν πλήρωσε στο κράτος τους φόρους και τις άδειες ειδικά όταν το έφταιξε...???
με νόμο του κράτους δόθηκε άδεια κατά παρέκλιση... με την τότε πλειοψηφία της βουλής... όπως και στον Βωβό για το γήπεδ του βάζελου στον Βοτανικό...

Ρε bro τι παμε παλι?
Οι Αγγλοι που αναφερεις εχουν τους δημους τους σχεδιασμενους ετσι ωστε καθε φορα που θελει καποιος να παει σε mall να γαμαει τα παντα γυρω του(κινηση, αμαξια κλπ)?
Αγγλια ειναι εδω? 'Η μηπως ειναι Γαλλια?
Εχεις τοσο καλα ριμοτομημενη πολη για να κανεις τετοιες κινησεις?
Οι Αγγλοι και οι Γαλλοι που λες, εχουν παρκα στις πολεις τους? ΦΥΣΙΚΑ και εχουν.
Και μπορουν μετα να φτιαχνουν mall. Eσυ δεν εχεις KANENA.
Οι Ινδοι με 17 εκατομμυρια πληθυσμο στο Δελχι ειναι μαλακες που τα mall τα εφτιαξαν εκτος πολης? Και αυτοι εχουν παρκα και μαλιστα γιγαντιαια.
Μονο στηνελλαδα προτιμαται ενα mall απο ενα παρκο απο την στιγμη που δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ.

Οσο για τον νομο του κρατους.....πολλους νομους εχει βγαλει το κρατος. Δεν μου λεει κατι αυτο, οταν ο νομος ειναι ΑΔΙΚΟΣ και φτιαχνεται ετσι ωστε να βολεψει συγκεκριμενα ατομα. Α...και αποδειξε μου εσυ οτι ο λατσης πληρωνει τους φορους που ειναι να πληρωσει.
Αστοχο επιχειρημα αυτο κατα την γνωμη μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ρε bro τι παμε παλι?
Οι Αγγλοι που αναφερεις εχουν τους δημους τους σχεδιασμενους ετσι ωστε καθε φορα που θελει καποιος να παει σε mall να γαμαει τα παντα γυρω του(κινηση, αμαξια κλπ)?
Οι Αγγλοι και οι Γαλλοι που λες, εχουν παρκα στις πολεις τους? ΦΥΣΙΚΑ και εχουν.
Οι Ινδοι με 17 εκατομμυρια πληθυσμο στο Δελχι ειναι μαλακες που τα mall τα εφτιαξαν εκτος πολης? Και αυτοι εχουν παρκα και μαλιστα γιγαντιαια.
Μονο στηνελλαδα προτιμαται ενα mall απο ενα παρκο απο την στιγμη που δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ.

Οσο για τον νομο του κρατους.....πολλους νομους εχει βγαλει το κρατος. Δεν μου λεει κατι αυτο, οταν ο νομος ειναι ΑΔΙΚΟΣ και φτιαχνεται ετσι ωστε να βολεψει συγκεκριμενα ατομα. Α...και αποδειξε μου εσυ οτι ο λατσης πληρωνει τους φορους που ειναι να πληρωσει.

ασε μας ρε μεγαλε αφου κλεινουν τα μαγαζια σου λεμε στις 19.00 και χανει ο λατσης το καταλαβαινεις απο τον ανταγωνισμο που εχει απο τα μικρομαγαζα που κλεινουν οτι ωρα ναναι..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ασε μας ρε μεγαλε αφου κλεινουν τα μαγαζια σου λεμε στις 19.00 και χανει ο λατσης το καταλαβαινεις απο τον ανταγωνισμο που εχει απο τα μικρομαγαζα που κλεινουν οτι ωρα ναναι..

Δεν το σκεφτηκ αυτο ρε man.
Εχεις δικιο, απο αυριο βομβες σε ολες τις επιχειρησεις πλυν mall  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε bro τι παμε παλι?

το Λονδίνο και το Παρίσι έχουν μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα από την Αθήνα.. απόδειξη ότι στο Λονδίνο έχουν διόδια για να κατέβεις στο κέντρο...

πάμε τώρα και για το πάρκο... για να γίνει ένα πάρκο χρειάζεται ΔΗΜΟΣΙΑ έκταση (η οποία είτε ανήκει στην κυριότητα του δημοσίου είτε απαλλοτιρώνεται)... που την βρίσκεις αυτή ?? εκτός φυσικά αν δημεύσεις.. διότι στο mall η έκταση ήταν κατά το 70% ιδιωτική και κατα 30% ανήκε στην Δήμο Αμαρουσίου...

πάμε και παρακάτω.. ο Λάτσης πληρώνει τους φόρους για τα ενοίκια που εισπράττει από τα καταστήματα, κινηματογραφους κλπ κλπ που λειτουργούν στο mall .. και ο λόγος που τα πληρώνει είναι ότι ο ενοικιαστής θέλει την απόδειξη για να την εκπέσει από τον τζίρο του και να μην πληρώσει φόρο αυτός... (υπόψιν ότι μιλάμε για το mall και όχι για την λάτσης ναυτιλιακή)...

και κάτι ακόμη που έμαθα 29 χρόνια τώρα που δουλεύω σε πολυεθνικές ... δεν κλέβουν φόρους με τον τρόπο που κλέβει ο μικρομεσαίος έλληνας... εκμεταλλεύονται το γράμμα του νομου μέχρις κεραίας και κάνουν χρήση ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του ώστε να εκπέσουν από τον τζίρο τους ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ μπορούν να δικαιολογήσουν... και για τον λόγο αυτό πληρώνουν στρατιές φοροτεχνικών, συμβούλων, λογιστών, ειδικών κλπ ώστε να ψάχνουν και να βρίσκουν τρύπες και ευκαιρίες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν το σκεφτηκ αυτο ρε man.
Εχεις δικιο, απο αυριο βομβες σε ολες τις επιχειρησεις πλυν mall  :grin:
Να σκεφτεστε παιδια.. γιατι παλευουν οι ανθρωποι γιαυτη την χωρα και τους πολιτες και πατε και καταστρεφετε τα πιο ωραια κομματια της ελλαδας. Να μην επαναληφθει. εμα τημοι χρισι αβγι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606

-ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......ΤΑ μαγαζια στα μολ -τα εμπορικα μονο, ετσι?-κλεινουν 21.00,4ωρες συμβασεις εργασιας και 8ωρα 10ωρα φουλ με την γνωστη απειλη πλεον-εξω εχουν κλεισει ολοι-που θα βρεις?,οσο για τα καφε ,φαγαδικα ,αιθουσες σινεμα η νυχτα ειναι μεγαλη και μακρια....πες μας παλι για την γκαλερι λαφαγιετ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
-ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......ΤΑ μαγαζια στα μολ -τα εμπορικα μονο, ετσι?-κλεινουν 21.00,4ωρες συμβασεις εργασιας και 8ωρα 10ωρα φουλ με την γνωστη απειλη πλεον-εξω εχουν κλεισει ολοι-που θα βρεις?,οσο για τα καφε ,φαγαδικα ,αιθουσες σινεμα η νυχτα ειναι μεγαλη και μακρια....πες μας παλι για την γκαλερι λαφαγιετ!

νομος ειναι το δικαιο του λατση  :grin: τι δεν καταλαβαινεις;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μάλιστα .. όταν κάποιος είπε να κλείνουν στις 18.00 και όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά τα μικρά να έχουν το δικαίωμα να λειτουργούν όσες και όποιες ώρες γουστάρουν σηκώθηκε το σύμπαν να τον φάει... της πουτάνας έγινε από τους υπέρμαχους των εργαζομένων... ακόμη και τώρα που κάποιος είπε να έχουν την δυαντότητα τα μικρά μαγαζιά να δουλεύουν όσες  και όποιες ώρες/μέρες θέλουν (και μάλιστα εξαιρούσε τα σούπερ μάρκετ, καταστήματα μέσα στα mall, καταστήματα πολυεθνικών, ακόμη και καταστήματα φραντσάιζ κλπ κλπ κλπ) έγινε της πουτάνας... και μάλιστα από ποιούς?? από τους ίδιους που φωνάζουν ότι έχουν ανταγωνισμό από τα μεγάλα καταστήματα...

και πάμε για τα φαγάδικα... δεν σου φταίει ο μαγαζάτορας που ο έλληνας θέλει να πάει για φαγητό μετά τις 23.00 το βράδυ... αμα είσαι μάγκας βρες στην Ρώμη εστιατόριο (αξιοπρεπές και όχι καντίνα φυσικά) που να σε σερβίρει μετά τις 22.00 το βράδυ... βρες στην Γερμανία, βρες στην Αγγλία... τράβα λοιπόν να φάς στις επτά το βράδυ για να κάνει και καλό στους εργαζόμενους να σχολάσουνε νωρίς βρε παιδάκι μου.. τόσο πολύ που τους σκέφτεσαι...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
νομος ειναι το δικαιο του λατση  :grin: τι δεν καταλαβαινεις;

ερι δεν το περιμενα να εισαι τοσο ενημερωμενη απο φετος στην νομικη προστεθηκαν τα μαθηματα ( δικαιο λατση εκδοσεις σακκουλα 2011) και ( δικαιο κοκκαλη εκδοσεις κοκκινος κοσμος 2010)!!!

ηδη η πρωτες δισκαστικες αποφασεις βγηκαν βαση αυτων τον δυο δικαιων!!!!!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
αλλά και λιγώτερη φοροδιαφυγή γιατί το συγκεκριμένο είναι αυστηρά ελεγχομενο...---ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ "ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ" ΤΗΝ ΨΩΛΗ για να δουνε που την χωνεις και με τι αντιτιμο διοδιου(ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ)-ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ

και φυσικά να μην πηγαίνει καμμιά συγκοινωνία έτσι ώστε να είναι καταδικασμένα εκ των προτέρων

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και σου φταίει ο Λάτσης γιαυτό ??? έχει κανένα μαγαζί εκεί μέσα ?? από ότι ξέρω η Eurobank αυστηρά κλείνει στις 14.00 σύμφωνα με το ωράριο των τραπεζών...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ας στειλλει καποιος να τον μαζεψουν εχει χασει την μπαλιτσα ο παππουλις ο μπαζογιαμιας και λεει οτι ναναι πια για τα εστιατορια και τους ελληνες που θελουν να τρωνε μετα τις 10.30. παω στοιχημα εβγαλε τριγλυκεριδια και ζαχαρο και του κοψε ο γιατρος το φαι και μισει οσους τρωνε  αααααααααααααααχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
και κάτι ακόμη που έμαθα 29 χρόνια τώρα που δουλεύω σε πολυεθνικές ... δεν κλέβουν φόρους με τον τρόπο που κλέβει ο μικρομεσαίος έλληνας... εκμεταλλεύονται το γράμμα του νομου μέχρις κεραίας και κάνουν χρήση ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του ώστε να εκπέσουν από τον τζίρο τους ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ μπορούν να δικαιολογήσουν... και για τον λόγο αυτό πληρώνουν στρατιές φοροτεχνικών, συμβούλων, λογιστών, ειδικών κλπ ώστε να ψάχνουν και να βρίσκουν τρύπες και ευκαιρίες...

ρε φιλαράκι ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν έτσι????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ερι δεν το περιμενα να εισαι τοσο ενημερωμενη απο φετος στην νομικη προστεθηκαν τα μαθηματα ( δικαιο λατση εκδοσεις σακκουλα 2011) και ( δικαιο κοκκαλη εκδοσεις κοκκινος κοσμος 2010)!!!

ηδη η πρωτες δισκαστικες αποφασεις βγηκαν βαση αυτων τον δυο δικαιων!!!!!!!!

τωρα που εγιναν οι περικοπες στους δικαστες υπαρχει ενα θεματακι και οσο και να το πεις δεν δεχονται πια τα δικαια του λατση κτλ. Σου λεει πια ο δικαστικος θες μολ μεγαλε; χωσε χρημα. Μην περιμενεις να χοροπηδαω χωρις χρημα. θα με εχεις απεναντι και δεν σε συμφερει Τσουυυυυυυυυυυυυυυυυυπ σκυβει αλλιως μετα η κυβερνηση και ο καθε λατσης πανω στα προβληματα του δικαστικου κλαδου... στα πλαισια του Νομου μιλαμε παντα ε..;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
1 το Λονδίνο και το Παρίσι έχουν μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα από την Αθήνα.. απόδειξη ότι στο Λονδίνο έχουν διόδια για να κατέβεις στο κέντρο...

πάμε τώρα και για το πάρκο... 2 για να γίνει ένα πάρκο χρειάζεται ΔΗΜΟΣΙΑ έκταση (η οποία είτε ανήκει στην κυριότητα του δημοσίου είτε απαλλοτιρώνεται)... που την βρίσκεις αυτή ?? εκτός φυσικά αν δημεύσεις.. διότι στο mall η έκταση ήταν κατά το 70% ιδιωτική και κατα 30% ανήκε στην Δήμο Αμαρουσίου...

πάμε και παρακάτω.. ο Λάτσης πληρώνει τους φόρους για τα ενοίκια που εισπράττει από τα καταστήματα, κινηματογραφους κλπ κλπ που λειτουργούν στο mall .. και ο λόγος που τα πληρώνει είναι ότι ο ενοικιαστής θέλει την απόδειξη για να την εκπέσει από τον τζίρο του και να μην πληρώσει φόρο αυτός... (υπόψιν ότι μιλάμε για το mall και όχι για την λάτσης ναυτιλιακή)...

3 και κάτι ακόμη που έμαθα 29 χρόνια τώρα που δουλεύω σε πολυεθνικές ... δεν κλέβουν φόρους με τον τρόπο που κλέβει ο μικρομεσαίος έλληνας... εκμεταλλεύονται το γράμμα του νομου μέχρις κεραίας και κάνουν χρήση ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του ώστε να εκπέσουν από τον τζίρο τους ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ μπορούν να δικαιολογήσουν... και για τον λόγο αυτό πληρώνουν στρατιές φοροτεχνικών, συμβούλων, λογιστών, ειδικών κλπ ώστε να ψάχνουν και να βρίσκουν τρύπες και ευκαιρίες...

1 Δεν εχω παει σε καμια απο τις δυο πολεις. Οτι ξερω ειναι απο φιλους φοιτητες. Εχουμε μεγαλυτερο κυκλοφοριακο προβλημα? Εμενα γιατι μου ειπαν οτι οσα αμαξια και αν εχει δεν υπαρχει αυτο το χαος που βλεπεις στην μεσογειων πχ εν ωρα αιχμης?
Ποσα ταξι εχει το παρισι bro? Και τι συγκοινωνιες εχει?
Πλακα κανουμε τωρα? Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα...γιατι οι Αγγλοι τουριστες(εγω δουλευω σε ξενοδοχειο) φρικαρουν με την κινηση στην αθηνα αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες?

2 Το 30% του δημου αμαρουσιου γιατι δοθηκε? Και ναι, οταν δεν εχεις κανενα παρκο, δημευεις. Νετα σκετα.
Κατσε να δεις τι γελιο εχει να πεσει με τον χαωδη χωρο στο ελληνικο τωρα. Εκει θα γινει παρκο bro? Γιατι εγω για πολλα mall την βλεπω την δουλεια.

3 Μετα απο 29 χρονια στην γυρα θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτι οι νομοι που φτιαχνονται ειδικα για να εξυπηρετησουν λατσηδες, βωβους κλπ ειναι κατα παραγγελια αρα ειναι ΑΝΟΜΟΙ. Καρφι δεν μου καιγεται αν ειναι "νομος του κρατους" απο την στιγμη που ειναι κομμενος και ραμμενος στα μετρα των μεγαλοεπιχειρηματιων, των πολυεθνικων κλπ.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων δεν ειναι μεγαλοεπιχειρηματιες, δεν ειναι εφοπλιστες, δεν εχουν πολυεθνικες. Αυτα για το "νομος του κρατους".

Δεν απεδειξες οτι ο λατσης πληρωνει πουθενα. Οπως εσυ λες αυτο που λες, ετσι θα βγει και καποιος αλλος και θα σου πει οτι πληρωνει πολυ λιγοτερα απο οσα ειναι να πληρωσει.
Εγω δεν το κατεχω το ζητημα οποτε θαθελα αποδειξεις στο συγκεκριμενο ζητημα οποια πλευρα και αν υποστηριζει καποιος. Μεχρι τοτε ειμαι με τους "μικρους".

Και κλεινοντας....
Μενεις αμπελοκηπους οπως κι εγω αν θυμαμαι καλα. Θελω να μου πεις σε ποιο παρκο θα παω να αραξω την Κυριακη με την γκομενα μου, τα φιλαρακια μου κλπ.
Μακρια απο την κινηση, μακρια απο τις πολυκατοικιες και τα αμαξια.
Ξερω οτι μπορω να παω στο mall και το καθε mall και οτι εχω αυτην την επιλογη.
Εγω θελω να παω σε ενα γαματο μεγαλο παρκο, τιγκα στα δεντρα. Ακουω προτασεις....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
και σου φταίει ο Λάτσης γιαυτό ??? έχει κανένα μαγαζί εκεί μέσα ?? από ότι ξέρω η Eurobank αυστηρά κλείνει στις 14.00 σύμφωνα με το ωράριο των τραπεζών...
-ΩΠΑ ,αλλα πουθενα δεν εγραψα οτι μου φταιει ο λατσης....Ο καθε λατσης παιζει μπαλα οπου βρει γηπεδο!ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ -ΞΕΚΑΘΑΡΑ-ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ , ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΤΣΗ....Ο λατσης εκανε τη δουλεια του,οι αλλοι ΟΧΙ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω παντως καταδικαζω την βια  απο οπου κι αν προερχεται  :grin:

Stories

Νέο!

Stories