1 το Λονδίνο και το Παρίσι έχουν μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα από την Αθήνα.. απόδειξη ότι στο Λονδίνο έχουν διόδια για να κατέβεις στο κέντρο...
πάμε τώρα και για το πάρκο... 2 για να γίνει ένα πάρκο χρειάζεται ΔΗΜΟΣΙΑ έκταση (η οποία είτε ανήκει στην κυριότητα του δημοσίου είτε απαλλοτιρώνεται)... που την βρίσκεις αυτή ?? εκτός φυσικά αν δημεύσεις.. διότι στο mall η έκταση ήταν κατά το 70% ιδιωτική και κατα 30% ανήκε στην Δήμο Αμαρουσίου...
πάμε και παρακάτω.. ο Λάτσης πληρώνει τους φόρους για τα ενοίκια που εισπράττει από τα καταστήματα, κινηματογραφους κλπ κλπ που λειτουργούν στο mall .. και ο λόγος που τα πληρώνει είναι ότι ο ενοικιαστής θέλει την απόδειξη για να την εκπέσει από τον τζίρο του και να μην πληρώσει φόρο αυτός... (υπόψιν ότι μιλάμε για το mall και όχι για την λάτσης ναυτιλιακή)...
3 και κάτι ακόμη που έμαθα 29 χρόνια τώρα που δουλεύω σε πολυεθνικές ... δεν κλέβουν φόρους με τον τρόπο που κλέβει ο μικρομεσαίος έλληνας... εκμεταλλεύονται το γράμμα του νομου μέχρις κεραίας και κάνουν χρήση ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του ώστε να εκπέσουν από τον τζίρο τους ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ μπορούν να δικαιολογήσουν... και για τον λόγο αυτό πληρώνουν στρατιές φοροτεχνικών, συμβούλων, λογιστών, ειδικών κλπ ώστε να ψάχνουν και να βρίσκουν τρύπες και ευκαιρίες...
1 Δεν εχω παει σε καμια απο τις δυο πολεις. Οτι ξερω ειναι απο φιλους φοιτητες. Εχουμε μεγαλυτερο κυκλοφοριακο προβλημα? Εμενα γιατι μου ειπαν οτι οσα αμαξια και αν εχει δεν υπαρχει αυτο το χαος που βλεπεις στην μεσογειων πχ εν ωρα αιχμης?
Ποσα ταξι εχει το παρισι bro? Και τι συγκοινωνιες εχει?
Πλακα κανουμε τωρα? Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα...γιατι οι Αγγλοι τουριστες(εγω δουλευω σε ξενοδοχειο) φρικαρουν με την κινηση στην αθηνα αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες?
2 Το 30% του δημου αμαρουσιου γιατι δοθηκε? Και ναι, οταν δεν εχεις κανενα παρκο, δημευεις. Νετα σκετα.
Κατσε να δεις τι γελιο εχει να πεσει με τον χαωδη χωρο στο ελληνικο τωρα. Εκει θα γινει παρκο bro? Γιατι εγω για πολλα mall την βλεπω την δουλεια.
3 Μετα απο 29 χρονια στην γυρα θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτι οι νομοι που φτιαχνονται ειδικα για να εξυπηρετησουν λατσηδες, βωβους κλπ ειναι κατα παραγγελια αρα ειναι ΑΝΟΜΟΙ. Καρφι δεν μου καιγεται αν ειναι "νομος του κρατους" απο την στιγμη που ειναι κομμενος και ραμμενος στα μετρα των μεγαλοεπιχειρηματιων, των πολυεθνικων κλπ.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων δεν ειναι μεγαλοεπιχειρηματιες, δεν ειναι εφοπλιστες, δεν εχουν πολυεθνικες. Αυτα για το "νομος του κρατους".
Δεν απεδειξες οτι ο λατσης πληρωνει πουθενα. Οπως εσυ λες αυτο που λες, ετσι θα βγει και καποιος αλλος και θα σου πει οτι πληρωνει πολυ λιγοτερα απο οσα ειναι να πληρωσει.
Εγω δεν το κατεχω το ζητημα οποτε θαθελα αποδειξεις στο συγκεκριμενο ζητημα οποια πλευρα και αν υποστηριζει καποιος. Μεχρι τοτε ειμαι με τους "μικρους".
Και κλεινοντας....
Μενεις αμπελοκηπους οπως κι εγω αν θυμαμαι καλα. Θελω να μου πεις σε ποιο παρκο θα παω να αραξω την Κυριακη με την γκομενα μου, τα φιλαρακια μου κλπ.
Μακρια απο την κινηση, μακρια απο τις πολυκατοικιες και τα αμαξια.
Ξερω οτι μπορω να παω στο mall και το καθε mall και οτι εχω αυτην την επιλογη.
Εγω θελω να παω σε ενα γαματο μεγαλο παρκο, τιγκα στα δεντρα. Ακουω προτασεις....