Werewolf92
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Φίλε old devil, πέρασα προχθές απο ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ και η τρανς τσατσα μου είπε πως η κοπέλα δεν ήταν εκει. Μου κάνει εντύπωση γιατι μου το είπε αυτό, ενώ το σπίτι ήταν κανονικά ανοιχτό. Μετά απο καμια ωρα πέρασα απ έξω και ήταν ακόμα ανοιχτο. Δηλαδή γιατί να το εχει ανοιχτό ενω η κοπελά υποτίθεται πως δεν ειναι εκει? Τρελα πράγματα.
Πέρασα και απο Σόλωνος, μάπα και εκεί, και η τσατσα, μάλιστα σπάστηκε που δεν έκατσα, ούτε καληνύχτα δεν είπε και άνοιγε και βιαστικά τη πόρτα χαχα.
Γενικά πάντος έχεις απόλυτο δίκιο. Τα έχω γυρίσει όλα, και σαν Ροζου, Κουταρέλια, και Χατζηαργύρη δεν έχει. Μόνο πριν 1,5 χρονο περίπου στη Μαινάνδρου είχε την Έλενα που ήταν πολύ ωραία κοπέλα.
Πέρασα και απο Σόλωνος, μάπα και εκεί, και η τσατσα, μάλιστα σπάστηκε που δεν έκατσα, ούτε καληνύχτα δεν είπε και άνοιγε και βιαστικά τη πόρτα χαχα.
Γενικά πάντος έχεις απόλυτο δίκιο. Τα έχω γυρίσει όλα, και σαν Ροζου, Κουταρέλια, και Χατζηαργύρη δεν έχει. Μόνο πριν 1,5 χρονο περίπου στη Μαινάνδρου είχε την Έλενα που ήταν πολύ ωραία κοπέλα.