Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Η Τζούλι πορνοστάρ ειναι στην φωτογραφία, που ήταν Χατζηαργύρη 15.
ευχαριστώ θα τσεκαριστεί το κορίτσι !!!
Η Τζούλι πορνοστάρ ειναι στην φωτογραφία, που ήταν Χατζηαργύρη 15.
καπια στιγμι να ερθει :-*Χρόνια πολλά...Χριστος Ανεστη
Γλυκούλα να μας φέρεις την Άντζελα στο Βολο επιτέλους
Απο πεμπτη η Ελενα στο Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*Τιποτα νεα απο βολο εχουμε απο θεμα κοριτσιών? Και μια δευτερη ερωτιση το στριπτιζαδικο το μουσες που ειναι λιγο εξω απο την πόλη αξιζει απο χωρο και απο κοριτσια η χασιμο χρονου ευχαριστω και καλο πασχα παιδιά
και αποδειξη να παρεισ και με καρτα πληρωνεισ! Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*Νόμιμα ούτε αυτά δε ξέρω αν είναι..Δηλαδή αν έρθω και ζητήσω απόδειξη θα τη λάβω? Ή μπορώ να πληρώσω και με κάρτα?? Τότε ναι είναι 100% νόμιμο.
ξερουμε προγραμμα της ελενας??Απο πεμπτη η Ελενα στο Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*
λοιπον μαγκες πηγα σημερα αλλα για καλη μου τυχει ηταν η Αγαπη,λεω για καλη μου τυχη γιατι περασα φανταστικα με την Αγαπη!!η Ελενα δεν ξερω γιατι δεν ηταν τεσπα..μπαινει μεσα το κοριτσι λεμε ενα τυπικο γεια κ ξεκιναει να μου τριβει της βυζαρες κ να με φιλα στο λαιμο κ ολο προς τα κατω,οταν φτανει στο "σημειο"αρχιζει ενα τσιμπουκι αργο κ καυλωτικο!!με περηποιηθηκε για πολυ ωρα μπορω να πω δεν βιαζοταν γενικα!αφου ημουν ετοιμος αναιβενει απο πανω μου κ αρχιζει να κουνιεται σκληρα πανω κατω με παθιασμενο ρυθμο..μετα την εστησα στα 4 κ εκει ειχα θεα την κολαρα!!!αφου σφυροκοπησα αρκετα τον παιρνει στο στομα της κ μου τον επαιξε κ αφου ετρεμα απο ηδονη εχυσα..μιλησαμε μετα λιγο στα αγγλικα και μου ειπε αυριο φευγει..την αλλη φορα σιγουρα θα ξαναπαω,προσωπικα περασα υπεροχα..αυτα μαγκες!!καλη δυναμηΑπο πεμπτη η Ελενα στο Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*
παρτε τηλ.στο μαγαζι :-* :-* :-*ξερουμε προγραμμα της ελενας??
Η Λαιμα ποτε θα ερθει; την ψαχνει ο φιλος μουΑπο πεμπτη η Ελενα στο Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*
η Λαιμα σταματισε :'( :-* :-* :-*Η Λαιμα ποτε θα ερθει; την ψαχνει ο φιλος μου
Αννιτα Χατζηαργυρη 15 10.00-01.00Κάποια άλλη φωτο υπάρχει;