Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σιγα ρε μαλακα.
δεν θα κοιμηθουμε το βραδυ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το βουλωσε ο γιουρι τωρα που τον εκανες ρομπα.
ντρεπετε για την ρατσα του μηπως?

Φιλαρακι απο κοντα ενταξει ειναι cool τυπος και σε λεω ρε αν δε το ξερεις δε τον κανεις για ρωσοποντιο. Δεν δειχνει να εχει κομπλεξ το παιδι στο κατω κατω ειναι πανω απο 15 χρονια Ελλαδα.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Αντε ολο λογια Γιουρα! Πλακα κανω ηρεμησε!

Φιλαρακι απο κοντα ενταξει ειναι cool τυπος και σε λεω ρε αν δε το ξερεις δε τον κανεις για ρωσοποντιο. Δεν δειχνει να εχει κομπλεξ το παιδι στο κατω κατω ειναι πανω απο 15 χρονια Ελλαδα.

σου εστειλε πμ και σου κλαιγετε ο ρωσσοποντικας ο γιουρι?. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και 150 χρονια να ειναι στην ελλαδα ανθρωπος δεν γινετε ο κομπλεξικος.ειρωνευτε και κοροιδευει τον καθενα εδω μεσα,και το παιζει και μαγκας η κολοτρυπιδα.
ειναι ρομπας εντελως.
μην τον δικαιολογεις με τιποτα.
εχεις δει πολλες φορες τι μαλακιες γραφει για μενα, για τον δημητρακη ,για τον ιωσηφ και για πολλους αλλους εδω μεσα.
τουλαχιστον εχουμε μιλησει μαζι στο σκυπε και ξερεις πολυ καλα οτι δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που γραφει.
αν τον βουλωσει και δεν πεταγετε σαν την πουτσα σε ολα τα θρεντ,τον εχουν ολοι γραμμενο στα αρχιδια τους.
αλλα οσο κανει το ξυπνιο και τον μαγκα εδω μεσα,εγω προσωπικα θα τον κανω ρομπα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σου εστειλε πμ και σου κλαιγετε ο ρωσσοποντικας ο γιουρι?. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και 150 χρονια να ειναι στην ελλαδα ανθρωπος δεν γινετε ο κομπλεξικος.ειρωνευτε και κοροιδευει τον καθενα εδω μεσα,και το παιζει και μαγκας η κολοτρυπιδα.
ειναι ρομπας εντελως.
εχεις δει πολλες φορες τι μαλακιες γραφει για μενα, για τον δημητρακη ,για τον ιωσηφ και για πολλους αλλους εδω μεσα.
τουλαχιστον εχουμε μιλησει μαζι στο σκυπε και ξερεις πολυ καλα οτι δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που γραφει.
αν τον βουλωσει και δεν πεταγετε σαν την πουτσα σε ολα τα θρεντ,τον εχουν ολοι γραμμενο στα αρχιδια τους.
αλλα οσο κανει το ξυπνιο και τον μαγκα εδω μεσα,εγω προσωπικα θα τον κανω ρομπα.

Κοιτα εχει πει μαλακιες για δημητρακη και ιωσηφ αλλα και αυτοι λενε μαλακιες και τσουβαλιαζουν. Τουλαχιστον ο γιουρι το παιδι δεν ειναι σα κατι αλλους ρωσοποντιους ντεμεκ ελληνες που βριζουν απο πισω την Ελλαδα.
Ο Γιουρι πραγματικα την αγαπαει την Ελλαδα και ειμαι σιγουρος πως εχει ελληνικες ριζες, ας μας το πει ο ιδιος. Ο ιδιος αισθανεται Ελληνας και μονο και ετσι δηλωνει. Ουτε καζακσταν ουτε ρωσος ουτε καν ποντιος. ΕΛΛΗΝΑΣ! Και μπορει να λεει καθενας οτι θελει αλλα για μενα- το λιγο που τον ξερω- μου εχει δειξει πως ειναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!
Το ρωσοποντιος ειναι πως θα το πεις για χαβαλε πχ σε τι συμφραζομενα. Εξαρταται απο τον αλλο αν θα εχει προσβλητικο νοημα η οχι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ειναι ρομπας εντελως.
γιουρι τον λενε τον εκτορ?  :think:

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Κοιτα εχει πει μαλακιες για δημητρακη και ιωσηφ αλλα και αυτοι λενε μαλακιες και τσουβαλιαζουν. Τουλαχιστον ο γιουρι το παιδι δεν ειναι σα κατι αλλους ρωσοποντιους ντεμεκ ελληνες που βριζουν απο πισω την Ελλαδα.
Ο Γιουρι πραγματικα την αγαπαει την Ελλαδα και ειμαι σιγουρος πως εχει ελληνικες ριζες, ας μας το πει ο ιδιος. Ο ιδιος αισθανεται Ελληνας και μονο και ετσι δηλωνει. Ουτε καζακσταν ουτε ρωσος ουτε καν ποντιος. ΕΛΛΗΝΑΣ! Και μπορει να λεει καθενας οτι θελει αλλα για μενα- το λιγο που τον ξερω- μου εχει δειξει πως ειναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!
Το ρωσοποντιος ειναι πως θα το πεις για χαβαλε πχ σε τι συμφραζομενα. Εξαρταται απο τον αλλο αν θα εχει προσβλητικο νοημα η οχι.
και καθετε ο γιουρι ο ρωσσοποντιος απο το καζακσταν και λεει οτι εγω ειμαι αλβανος και μαλακιες,και εγω θελεις να πιστεψω τωρα τις παπαριες που γραφεις. κομπλεξικος μαλακας ειναι εντελως,καθετε και κοροιδευει τον καθενα εδω μεσα,ενω ο ιδιος ειναι σκουπιδι εντελως.
ο γιουρι καλα θα κανει να παρει τις ριζες του,και να παει να φυτευτει στο καζακσταν,αν νομιζεις οτι ειναι ελληνας σωθηκες εντελως τωρα.
τωρα για προσβολες και μαλακιες που εχει πει ο γιουρι ο ρωσσοποντιος εδω μεσα σε πολλα ατομα εδω μεσα,ας μην το ανοιξουμε το θεμα.
και εκτος απο ολα αυτα ειναι και μεγας ρουφιανος,πιστευω να θυμασε την εκανε στο james ο κομπλεξικος.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ναι . οπως και εσενα Σταματη. Αλλα το επιθετο δε το λεω οκ
και ειναι και θρασυδειλος εντελως.
το βουλωσε το πουτανακι.
αν ηταν αλλος στην θεση του,θα εγραφε ολοκληρα σεντονια για να το κοροιδευει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και καθετε ο γιουρι ο ρωσσοποντιος απο το καζακσταν και λεει οτι εγω ειμαι αλβανος και μαλακιες,και εγω θελεις να πιστεψω τωρα τις παπαριες που γραφεις. κομπλεξικος μαλακας ειναι εντελως,καθετε και κοροιδευει τον καθενα εδω μεσα,ενω ο ιδιος ειναι σκουπιδι εντελως.
ο γιουρι καλα θα κανει να παρει τις ριζες του,και να παει να φυτευτει στο καζακσταν,αν νομιζεις οτι ειναι ελληνας σωθηκες εντελως τωρα.
τωρα για προσβολες και μαλακιες που εχει πει ο γιουρι ο ρωσσοποντιος εδω μεσα σε πολλα ατομα εδω μεσα,ας μην το ανοιξουμε το θεμα.
και εκτος απο ολα αυτα ειναι και μεγας ρουφιανος,πιστευω να θυμασε την εκανε στο james ο κομπλεξικος.

Εεεε ο τζεημς την ηθελε ο κολος του την καζουρα τοτε ! με το λογαριασμο που μπηκε η γυναικα του! χαχαχα! Δε φταιει ο λοπεζ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι ρε.
απο το καζακσταν ειναι.
γιαυτο το παιζει γκομενος εδω μεσα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλακα πλακα φιλαρακι το καζακσταν ετσι και πας τωρα θα ψαρωσεις. Εχει αρκετη αναπτυξη λογω φυσικου αεριου. Ρωτα και το δημητρακη

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
:s&m_3:
και γιατι τοσο μενος εναντιον του? αυτος ξεκινησε να σε λεει αλβανο?
εμενα στα αρχιδια μου οτι και να μου πει.
απλα ειναι κολοπαιδι ακι το δεχνει καθε μερα,με το να κοροιδευει ολο το κοσμο εδω μεσα.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Πλακα πλακα φιλαρακι το καζακσταν ετσι και πας τωρα θα ψαρωσεις. Εχει αρκετη αναπτυξη λογω φυσικου αεριου. Ρωτα και το δημητρακη
αμα εχει αναπτυξη να φυγουν και να πανε εκει ολοι οι ρωσσοποντικες.
με πρωτο τον γιουρι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γιουρι καζανοκεφαλιδης λεγετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mενει νοτια προαστια " φωλια" ρωσων... καλοπαιδων. Αν θυμασαι καπου εκει ειχαν σκοτωσει ενα ρωσο τον Σαλονικ πριν κατι χρονια. Σε λεω μη τον πολυκολλας γιατι καλος χρυσος αλλα... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ξεβρακωθηκε ο ρωσσοποντικας.
ο γιουρι απο το καζακσταν.
σιγουρα θα εχει κανει μπουκες,ετσι τον κοβω.
το μαθημα οικιακης οικονομιας λεγετε <<οικιακη μπουκα>> στο καζακσταν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε αν ειναι μπουκαδορος εχε το νου σου καλα λεει ο φιντελ :-

αν στην πεσει θα ξηγηθεις γραβατωμα?

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Mενει νοτια προαστια " φωλια" ρωσων... καλοπαιδων. Αν θυμασαι καπου εκει ειχαν σκοτωσει ενα ρωσο τον Σαλονικ πριν κατι χρονια. Σε λεω μη τον πολυκολλας γιατι καλος χρυσος αλλα... :grin:
πολυ πιθανον να μενει εκει.εχει και στα νοτια προαστια υπογεια με 50 ευρω το μηνα.
τις μαγκιες να του πεις να τις κανει στις πλατειες και στα παγκακια που καθοντε σαν τις κοτες στα κοτετσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom