apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε ψαχνει ο giwrgos morosεφτασα.εχουμε δρομολογιο σημερα ?
σε ψαχνει ο giwrgos morosεφτασα.εχουμε δρομολογιο σημερα ?
σε ψαχνει ο giwrgos moros
Αφου επέζησες την 1η φορα η λύση είναι να πας για 2η φορα και να τελειωσεις το έργο που αφησες μισοτελειωμένο!Όχι ρε μάγκες ακόμα ζω!!!!αλλα έχει δίκιο ο φίλος αφου τον έβαλα που τον έβαλα έπρεπε να την χυσω την τσοντα!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.onassis.gr/enim_deltio/foreign/01/images/KHDEIA3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε σοκαρε το γεγονος βελβυ?Δηλαδή πραγματικά, τον έβαλε μόνη της μέσα της, χωρίς προφύλαξη? Γύρευε τι κάνει γενικά τότε. :|
σε σοκαρε το γεγονος βελβυ?
ρε μη μασας πριν την ωρα σου θα πας ετσι που κανεις.οτι εγεινε εγεινε.για κανα μηνα μη το χωνεις πουθενα μεχρι να μαθεις .ευκαιρια ειναι να ζησεις τωρα καθε μερα σαν ναναι η τελειταια μερα
δεν εχεις διαβασει λιονταρη τοτεΝτάξει δεν έπεσα κι από τα σύννεφα χαχα αλλά ξέρεις, πιο πολύ για εκείνη απορώ. Δε νοιάζεται τι μπορεί να κολλήσει με τις μαλακίες της?
δικε μου πως εγινε το σκηνικο,αναλυτικα παρακαλω για να χυσωαπλα ρωταω αν ειναι δυνατον να κολλησεις aids με διυσδηση τοσο γρηγορη..μηπωσ καποιος ξερει κατι παραπανω..
ειχες καυλωσει γερα;τι εννοεις κατα τυχη????μου τον επιασε και τον εβαλε μεσα της,κι εγω ο μαλακας εκανα τον κονιορδο και δεν μαζευτηκα!
δεν εχεις διαβασει λιονταρη τοτε
αστα να πανε,μιλαμε για παλιοκοριτσοΔηλαδή πραγματικά, τον έβαλε μόνη της μέσα της, χωρίς προφύλαξη? Γύρευε τι κάνει γενικά τότε. :|
ζει αναμεσα μαςδεν εχεις διαβασει λιονταρη τοτε
με καυλωσες ρε αλανιοχι αρχηγε μου μεσα της τον εβαλε το ξεκολακι.
ζει αναμεσα μας
http://[URL unfurl="true"]www.musicheaven.gr/html/modules/Blog/accounts/xartinooneiro/1177423673.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οτι πρεπει ειναι αυτη για τα εξτραδακια που ζητουσε ο λιονταρης τυπε :2funny:
το μεσημερι εντοπιστηκε ο Λιλας σε κεντρικες εγκαστασεις μεγαλης ζυθοποιϊας.
δυστυχως απεφυγε τις δηλωσεις.