Νέα

βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα g-keeper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

g-keeper

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αμα εισαι τρομπας ρε φιλε την πατας,αλλα πρεπει να περιμενω ενα μηνα να παω να κανω εξετασεις.και αυτο με σκοτωνει.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε φιλαράκι μην κάνεις έτσι. Πρέπει να τύχουν πολλες συγκυρίες μαζι για να πάθεις κάτι. Δεν είναι δυσκολο αλλά ούτε και τόσο εύκολο.
Συνηθως την παθαινουν αυτοι που συνειδητα επιδιώκουν τετοιες καταστάσεις.
Εχεις αγχωθει τώρα, θα το σκέφτεσαι συνέχεια, παει ο υπνος.

Σύνηθως κατα την ανταλλαγη υγρων (κατα τη συνουσια ) ή απο αμυχες που μπορει να συμβουν μεταδιδονται τα πιο πολλα ΣΜΝ. Ο γιατρός δεν μπορεί να ξέρει αμέσως χωρίς εξετάσεις. Και κάποιες δε δείχνουν αμεσως.
Ηρεμησε. Προβλέψεις δε μαρεσει να κανω..αλλα δε συμβαινουν έτσι αμεσως αυτά.

Προτιμησε πουτάνες απο στριπτιτζουδες την άλλη φορά (και να σκεφτεσαι και αυτο το γαμημενο το προφυλακτικο..)

OP
OP
G

g-keeper

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πηγα ρε φιλε για τα γενεθλια ενος φιλου,απλα δεν περιμενα ποτε οτι μπορει να τον βαλει μεσα της μια σε ενα στριπτιτζαδικο..τον εβγαλα σχεδον αμεσως,αλλα πωσ μπορεις να εισαι ηρεμος μετα??

OP
OP
G

g-keeper

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι σχεδον απιθανο,αλλα το αγχος παραμενει αγχος,γιατι παντα χρησιμοποιω προφυλακτικο.η μαλλον μετα το χθεσινο σχεδον παντα.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
την επομενη φορα που θα πας σε στριπ να εχεις φορεμένη καποτα στο πουλι σου για παν ενδεχόμενο  ;)

OP
OP
G

g-keeper

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ε ρε φιλε δεν ειμαι και ο τσακ νορις να τον θελουν ολεσ μεσα τους,μια φορα εγινε η μαλακια να μου γινει μαθημα αν βγω αλωβητος τελικα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε ρε φιλε δεν ειμαι και ο τσακ νορις να τον θελουν ολεσ μεσα τους,μια φορα εγινε η μαλακια να μου γινει μαθημα αν βγω αλωβητος τελικα..
τυπε αυτα ειναι να μην κανεις την αρχη
θα σου ξανατυχει και θα το ξανακανεις παλι
στο τελος η διψα του πουτανιαρη παντα νικαει

OP
OP
G

g-keeper

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για ενα μηνα που θα πεθανω απο το αγχος μου,θα ειμαι παλι μαλακας αν το ξανακανω,ασε που θεωρω οτι αυτα δεν γινονται..

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Την γαμησες...
Παρτο οπως θελεις.... :2funny: :2funny: :2funny:

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μη μασας πριν την ωρα σου θα πας ετσι που κανεις.οτι εγεινε εγεινε.για κανα μηνα μη το χωνεις πουθενα μεχρι να μαθεις .ευκαιρια ειναι να ζησεις τωρα καθε μερα σαν ναναι η τελειταια μερα

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
απλα ρωταω αν ειναι δυνατον να κολλησεις aids με διυσδηση τοσο γρηγορη..μηπωσ καποιος ξερει κατι παραπανω..
Φίλε, κολλάς μέσω υγρών, σπέρματος ή αίματος. Αν υποθέσουμε ότι είχε κάτι η κοπέλα, δε νομίζω ότι θα είχε τόσα υγρά μέσα σε 5 sec για να κολλήσεις κάτι.Ούτε φαντάζομαι έγινε κάτι άγαρμπα για να προκαλέσεις κάποιο τραυμα στην κοπέλα.Πολύ δύσκολα θα κόλλησες κάτι.Μην αγχώνεσαι.Και οι Ελληνίδες κοιτάζονται τακτικά.Αν θες βέβαια να είσαι 100% βέβαιος, κάνε μία εξέταση.Όλα καλά.

Επισκέπτης
τυπε αυτος ξερει
Death.jpg
:grin:
εφτασα.εχουμε δρομολογιο σημερα ?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Ρε φιλαράκι μην κάνεις έτσι. Πρέπει να τύχουν πολλες συγκυρίες μαζι για να πάθεις κάτι. Δεν είναι δυσκολο αλλά ούτε και τόσο εύκολο.
Συνηθως την παθαινουν αυτοι που συνειδητα επιδιώκουν τετοιες καταστάσεις.
Εχεις αγχωθει τώρα, θα το σκέφτεσαι συνέχεια, παει ο υπνος.

Σύνηθως κατα την ανταλλαγη υγρων (κατα τη συνουσια ) ή απο αμυχες που μπορει να συμβουν μεταδιδονται τα πιο πολλα ΣΜΝ. Ο γιατρός δεν μπορεί να ξέρει αμέσως χωρίς εξετάσεις. Και κάποιες δε δείχνουν αμεσως.
Ηρεμησε. Προβλέψεις δε μαρεσει να κανω..αλλα δε συμβαινουν έτσι αμεσως αυτά.

Προτιμησε πουτάνες απο στριπτιτζουδες την άλλη φορά (και να σκεφτεσαι και αυτο το γαμημενο το προφυλακτικο..)
Αυτο το λες γιατι πιστευεις οτι οι ιεροδουλες στα σπιτακια, περνανε τακτικα απο γιατρους;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.onassis.gr/enim_deltio/foreign/01/images/KHDEIA3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το κηδειοχαρτο γράφει το όνομα του νεκρού ΓΡΗΓΌΡΙΟΣ !!!!

Δεν εσβησες καλα το όνομα ρε απολυτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χθεσ βρεθηκα σε ενα στριπτιτζαδικο,πηρα μια ελληνιδα στριπτιτζου για χορο και εκεινη μετα απο καμποση ωρα μοθ τον εβγαλε εξω και ξαφνικα τον εβαλε μεσα τησ,δεν τον αφησα μεσα πανω απο 5 δευτερολεπτα.σημερα πηρα γιατρο και μου ειπε οτι τοσο γρηγορα δεν κολλασ aids αλλα εγω εξεταση ακομα δεν μπορω να κανω,ξερει κανεισ κατι περισοτερο????σασ ευχαριστω
Χαλάρωσε φιλαρακο .... Οι πιθανότητες να κολλησες κατι είναι απειροελλαχιστες

Αν έχεις έννοιες κανε εξετάσεις και την άλλη φορά προσοχη

Μην αγχωνεσαι και μην πανικοβαλεσαι.....

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
.....καβλιαρη γλεντα πινε γαμα σαν να ειναι η τελευταια σου μερα....ασε που μπορει και να ειναι....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το κηδειοχαρτο γράφει το όνομα του νεκρού ΓΡΗΓΌΡΙΟΣ !!!!

Δεν εσβησες καλα το όνομα ρε απολυτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε επιτηδες το εκανα :grin:

οτι κανω εγω ειναι οπως ειναι και ο Θανατος δικε μου :grin:
στον θανατο δεν υπαρχουν ατυχηματα,συμπτωσεις και ατυχιες
ολα συμβαινουν για καποιο λογο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom