Νέα

Βοήθεια για το MSN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fotis6786
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 989
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fotis6786

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδεσ εχω κανει εγγραφη στο MSN αλλα δεν μπορω να μπω να δω ποιοι ειναι ON line και εχω φρικαρει.οχι δικεσ μου επαφεσ αλλα γενικα ποιοι ειναι μεσα για chat.Ξερει κανεισ τιποτα παραπανω απο εμενα τον ασχετο :jerking: :jerking: :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
νομιζω φιλε μου οτι τις επαφες θα τις βλεπεις(ποτε ειναι ον λαιν και ποτε οχι) οταν αρχιζεις και τις προσθετεις στη λιστα επαφων και αυτο γινεται μονο οταν ειναι ο αλλος ον λαιν και σου στειλει ενα μυνημα...τοτε κανεις δεξι κλικ και τον προσθετεις στις επαφες σου ωστε να τον βλεπεις παντα....νομιζω ετσι εκανα και εγω...

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως μπορείς να κάνεις αναζήτηση για χρήστες msn Που είναι online.
Το icq που είχα παλια το κανε αλλά αυτή η μαλακία δεν το κάνει

Ευχαριστώ πολύ

Edit sonyp900: Το θέμα μεταφέρθηκε εδώ λόγω θεματολογίας
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε. Ας μην υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα για το MSN...

Επισκέπτης
είναι ανούσιο να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα δεν υπάρχει μηχανή αναζήτησής για το msn τουλάχιστον για τις εως τώρα εκδόσεις.
ίσως στις νέες να υπάρξει.
απλά σήμερα τα ποιο δημοφιλή που έχουν μηχανή αναζήτησης είναι το  icq και το skype.
ας κλείσουμε εδώ. 

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
6
παλαιότερα είχα κάνει delete απο το msn μου το msn ενός φίλου μου και αυτός είχε κάνει delete το δικό μου.Τώα που τον έκανα add ξανά δεν του εμφανίζεται κανένα μήνυμα.υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εκτός από διαγραφή σου έκανε μάλλον και αποκλεισμό... οπότε πρέπει να του πεις να σε κάνει και αυτός αντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom