Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.060
- Πόντοι
- 11.585
παιδεσ θελω να ρωτησω γνωριζει κανεισ πωσ θα προσθεσω βαλβολινεσ στο κιβωτιο ταχυτητων στο αμαξι;
Σε τι αυτοκινητο?
παιδεσ θελω να ρωτησω γνωριζει κανεισ πωσ θα προσθεσω βαλβολινεσ στο κιβωτιο ταχυτητων στο αμαξι;
ετσι οπως το περιγραφεις παιζει να ειναι φθορα στον δισκο γιατι κατι αντιστοιχο παθαινα κι εγω παλιοτερα....κανει καναν θορυβο οταν αλλαζεις ταχυτητες;πηγαινε να στο δουν γιατι κι εγω δεν ξερω πολλα αλλα καπως ετσι ξεκινησε....καλημερα το κωλαμαξο χτες ξαναχτυπησε για οποιον θυμαται την τρομπα βενζινης.θα ηθελα την γνωμη καποιου μηχανικου η καποιου που γνωριζει τελοσπαντων για το τι μπορει να επαθε..εκει που ειχα σταματησει σε φαναρι παω να ξεκινησω και δεν κουμπωνε η πρωτη..ρε καλο μου ρε χρυσο μου τπτ.το προσπαθω πολλες φορες μπαινει..βαζω νεκρα τπτ παλι..επισης παρατηρησα οτι οταν πατουσα συμπλεκτη δεν ξανασηκωνοταν αμεσως επαιρνε ωρα.ηταν σαν να εχει χαλασει ο συμπλεκτης.ξερει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι και κυριως ποσο θα κοστισει?ευχαριστω
δεν μπαινουν καν ταχυτητες.οταν δε παω να βαλω οπισθεν δε μπαινει και κανει θορυβο εντονο σαν να βαζεις οπισθεν ενω το αμαξι κινειται μπροστα.μακαρι να ειναι δισκος, γιατι ξερω οτι δισκος δεν σε πιανει μπαμ και κατω αλλα βλεπεις απο πριν σημαδια.ελπιζω να μην ειναι κατι χειροτεροετσι οπως το περιγραφεις παιζει να ειναι φθορα στον δισκο γιατι κατι αντιστοιχο παθαινα κι εγω παλιοτερα....κανει καναν θορυβο οταν αλλαζεις ταχυτητες;πηγαινε να στο δουν γιατι κι εγω δεν ξερω πολλα αλλα καπως ετσι ξεκινησε....
δισκος-πλατο μαλλον ..τι μαρκα ειναι??καλημερα το κωλαμαξο χτες ξαναχτυπησε για οποιον θυμαται την τρομπα βενζινης.θα ηθελα την γνωμη καποιου μηχανικου η καποιου που γνωριζει τελοσπαντων για το τι μπορει να επαθε..εκει που ειχα σταματησει σε φαναρι παω να ξεκινησω και δεν κουμπωνε η πρωτη..ρε καλο μου ρε χρυσο μου τπτ.το προσπαθω πολλες φορες μπαινει..βαζω νεκρα τπτ παλι..επισης παρατηρησα οτι οταν πατουσα συμπλεκτη δεν ξανασηκωνοταν αμεσως επαιρνε ωρα.ηταν σαν να εχει χαλασει ο συμπλεκτης.ξερει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι και κυριως ποσο θα κοστισει?ευχαριστω
δισκος στανταρ....κανα 400 ευρω δηλαδη αν θυμαμαι και το κανα και εκτος αντιπροσωπειας γιατι εκει ηταν ασχετοι και δεν βρισκαν και τι ειχε....δεν μπαινουν καν ταχυτητες.οταν δε παω να βαλω οπισθεν δε μπαινει και κανει θορυβο εντονο σαν να βαζεις οπισθεν ενω το αμαξι κινειται μπροστα.μακαρι να ειναι δισκος, γιατι ξερω οτι δισκος δεν σε πιανει μπαμ και κατω αλλα βλεπεις απο πριν σημαδια.ελπιζω να μην ειναι κατι χειροτερο
κλασικα οπελ θα ναι φανταζομαι....δισκος-πλατο μαλλον ..τι μαρκα ειναι??
ή κανα WV προ 2005κλασικα οπελ θα ναι φανταζομαι....
οπελ κορσακλασικα οπελ θα ναι φανταζομαι....
την διαγνωση στην πετυχα..πηγαινε να το αλλαξεις γιατι θα σε αφησει σε κανα ασχετο σημειο και θα τρεχεις.... ;)οπελ κορσα
και τι θα κανεις;δεν θα το φτιαξεις;δεν μπορω να παω..οδικη βοηθεια θα καλεσω..σπιτι μου εφτασα με πρωτη και δε σταματουσα πουθενα με αλαρμ πηγαινα!400 εξω? δλδ στην οπελ που σε γδερνουν ποσα?800? ρε φιλε με εχει γαμισει το θεμα εγω το ανοιξα οταν χαλασε πριν 3 μηνες τρομπα βενζινης..και αυτο δεν ειναι τπτ
θα το παρεις μαζι το αμαξι;αστο να στο φτιαξει κανας πατερας σου...και στο αφηνει αργοτερα σε κανα επισκεπτηριο απεξω...που θα πας;δευτερα παρουσιαζομαι.σημερα/αυριο ειναι τα παντα κλειστα..ιδεα δεν εχω.
Για "σπάστο" τύπε.λοιπόν,
έχω ένα P11-144 τους τελευταίους μήνες μου παρουσιάζει πρόβλημα με το ρελαντί, έκανα τα Χριστούγεννα ένα καθαρισμό της