Νέα

Βοήθεια για service αυτοκινήτου...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
καλημερα το κωλαμαξο χτες ξαναχτυπησε για οποιον θυμαται την τρομπα βενζινης.θα ηθελα την γνωμη καποιου μηχανικου η καποιου που γνωριζει τελοσπαντων για το τι μπορει να επαθε..εκει που ειχα σταματησει σε φαναρι παω να ξεκινησω και δεν κουμπωνε η πρωτη..ρε καλο μου ρε χρυσο μου τπτ.το προσπαθω πολλες φορες μπαινει..βαζω νεκρα τπτ παλι..επισης παρατηρησα οτι οταν πατουσα συμπλεκτη δεν ξανασηκωνοταν αμεσως επαιρνε ωρα.ηταν σαν να εχει χαλασει ο συμπλεκτης.ξερει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι και κυριως ποσο θα κοστισει?ευχαριστω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλημερα το κωλαμαξο χτες ξαναχτυπησε για οποιον θυμαται την τρομπα βενζινης.θα ηθελα την γνωμη καποιου μηχανικου η καποιου που γνωριζει τελοσπαντων για το τι μπορει να επαθε..εκει που ειχα σταματησει σε φαναρι παω να ξεκινησω και δεν κουμπωνε η πρωτη..ρε καλο μου ρε χρυσο μου τπτ.το προσπαθω πολλες φορες μπαινει..βαζω νεκρα τπτ παλι..επισης παρατηρησα οτι οταν πατουσα συμπλεκτη δεν ξανασηκωνοταν αμεσως επαιρνε ωρα.ηταν σαν να εχει χαλασει ο συμπλεκτης.ξερει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι και κυριως ποσο θα κοστισει?ευχαριστω
ετσι οπως το περιγραφεις παιζει να ειναι φθορα στον δισκο γιατι κατι αντιστοιχο παθαινα κι εγω παλιοτερα....κανει καναν θορυβο οταν αλλαζεις ταχυτητες;πηγαινε να στο δουν γιατι κι εγω δεν ξερω πολλα αλλα καπως ετσι ξεκινησε....

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ετσι οπως το περιγραφεις παιζει να ειναι φθορα στον δισκο γιατι κατι αντιστοιχο παθαινα κι εγω παλιοτερα....κανει καναν θορυβο οταν αλλαζεις ταχυτητες;πηγαινε να στο δουν γιατι κι εγω δεν ξερω πολλα αλλα καπως ετσι ξεκινησε....
δεν μπαινουν καν ταχυτητες.οταν δε παω να βαλω οπισθεν δε μπαινει και κανει θορυβο εντονο σαν να βαζεις οπισθεν ενω το αμαξι κινειται μπροστα.μακαρι να ειναι δισκος, γιατι ξερω οτι δισκος δεν σε πιανει μπαμ και κατω αλλα βλεπεις απο πριν σημαδια.ελπιζω να μην ειναι κατι χειροτερο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δισκος-πλατο μαλλον ..τι μαρκα ειναι??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν μπαινουν καν ταχυτητες.οταν δε παω να βαλω οπισθεν δε μπαινει και κανει θορυβο εντονο σαν να βαζεις οπισθεν ενω το αμαξι κινειται μπροστα.μακαρι να ειναι δισκος, γιατι ξερω οτι δισκος δεν σε πιανει μπαμ και κατω αλλα βλεπεις απο πριν σημαδια.ελπιζω να μην ειναι κατι χειροτερο
δισκος στανταρ....κανα 400 ευρω δηλαδη αν θυμαμαι και το κανα και εκτος αντιπροσωπειας γιατι εκει ηταν ασχετοι και δεν βρισκαν και τι ειχε....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.060
Πόντοι
11.585
Εμας παντως η Ford στο Transit connect της δουλειας μας γαμησε χωρις σαλιο!!!
Δισκο πλατο εργασια 900 ευρα!!!  :S :S :S

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
δεν μπορω να παω..οδικη βοηθεια θα καλεσω..σπιτι μου εφτασα με πρωτη και δε σταματουσα πουθενα με αλαρμ πηγαινα!400 εξω? δλδ στην οπελ που σε γδερνουν ποσα?800? ρε φιλε με εχει γαμισει το θεμα εγω το ανοιξα οταν χαλασε πριν 3 μηνες τρομπα βενζινης..και αυτο δεν ειναι τπτ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν μπορω να παω..οδικη βοηθεια θα καλεσω..σπιτι μου εφτασα με πρωτη και δε σταματουσα πουθενα με αλαρμ πηγαινα!400 εξω? δλδ στην οπελ που σε γδερνουν ποσα?800? ρε φιλε με εχει γαμισει το θεμα εγω το ανοιξα οταν χαλασε πριν 3 μηνες τρομπα βενζινης..και αυτο δεν ειναι τπτ
και τι θα κανεις;δεν θα το φτιαξεις;

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
δευτερα παρουσιαζομαι.σημερα/αυριο ειναι τα παντα κλειστα..ιδεα δεν εχω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δευτερα παρουσιαζομαι.σημερα/αυριο ειναι τα παντα κλειστα..ιδεα δεν εχω.
θα το παρεις μαζι το αμαξι;αστο να στο φτιαξει κανας πατερας σου...και στο αφηνει αργοτερα σε κανα επισκεπτηριο απεξω...που θα πας;

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
δεν σκοπευα να το παρω μαζι μου.πευκο παρουσιαζομαι

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
εν τω μεταξυ πηρα το καλτσουνη και οταν τον ρωτησα τι θα μπορουσε να ειναι ειπε καμια δεκαρια μαλακιες και μονο δισκο δεν ανεφερε.ειπε για τρομπα συμπλεκτη κιβωτιο ταχυτητων και κατι αλλα.τι θα ηταν φτηνοτερο αραγε...........

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
μια ερωτηση.εψαξα και βρηκα δισκο-πλατω οχι μανας απο 115 μεχρι 150 ευρω.αλλα πρεπει να βρω καποιον καλο μηχανικο σε περιπτωση που αυτο φταιει.εχει κανεις κανεναν καλο υποψην κοντα στα ανατολικα-βορεια προαστεια?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λοιπόν,
  έχω ένα P11-144 τους τελευταίους μήνες μου παρουσιάζει πρόβλημα με το ρελαντί, έκανα τα Χριστούγεννα ένα καθαρισμό της πεταλούδας αλλά παπάρια, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.... δε με ενοχλεί τόσο, γιατί δεν το αφήνω να σβήσει όταν πέφτει στις στροφές του ρελαντί.
σήμερα προσπάθησα να το ζορίσω λίγο, αλλά αρνείται να ανέβει πάνω από τις 4.500 στροφές, βασικά δεν υπάρχει ροπή μετά τις 4.500 στροφές.

όποια άποψη δεκτή.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom