Νέα

Βοήθεια για ct...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα king22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οτι πεις Makis και εγω μαζι σου !!! ;)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε Γιώργο, μιας και το αποφάσισες για CT τότε ψηφίζω και εγώ τις προεδρικές επιλογές!!!
Από Stella προσωπικά δεν γνωρίζω, αλλά η Angel είναι πραγματικά άγγελος και θα περάσεις super.
Όσο για τις κωδικές συμβουλές του Luc για κουλούρια κλπ αυτά άστα για αργότερα... πάρε τώρα το κανονικό πιάτο να το φχαριστηθείς και άσε τα gourmet και την υψηλή γαμιστική για αργότερα... Νέο παιδί είσαι και όλα μπροστά σου είναι... Με το καλό λοιπόν!!!

ΥΓ > Αν ξαναβρεθείς Αθήνα και είναι η Αλίνα διαθέσιμη πέρνα να την γνωρίσεις, έστω και για μια φορά. Από εμφάνιση είναι απλά καλή, αλλά από συμπεριφορά και υπηρεσίες είναι υπόδειγμα. Στο αναφέρω για να έχεις μέτρο σύγκρισης στο χώρο... αν και άμα πάρεις Angel σε βλέπω να τα στάζεις εκεί μόνιμα  :grin:

OP
OP
K

king22

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν εστειλα κ στις 2 μηνυμα κ η στελλα μου απάντησε ήδη. Της είπα στο χώρο της ή σε ξενοδοχείο και μου είπε ότι βρίσκεται στο γνωστό άγνωστο 5* στο κέντρο της Αθηνας.Σαν χώρος εννοείται πως δεν με χαλάει-κάθε άλλο μάλιστα αλλα δεν πιστεύω να δίνουμε κ τπτ εξτρα στο ξενοδοχείο έτσι???πχ 2 ωρες 400ευρώ όλα πληρωμένα έτσι??Α φωτο επιτρεπονται η όχι??ρωταω επειδή αποτι είδα μερικοί έχετε κάποιες εξτρα φωτο με στελλα...Τελος αν κπ εχει πάει κ με τις 2 αν μπορεί να με διαφωτίσει λίγο ακόμα για μεταξύ αυτών των 2 θα του μαι υπόχρεος...Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν εστειλα κ στις 2 μηνυμα κ η στελλα μου απάντησε ήδη. Της είπα στο χώρο της ή σε ξενοδοχείο και μου είπε ότι βρίσκεται στο γνωστό άγνωστο 5* στο κέντρο της Αθηνας.Σαν χώρος εννοείται πως δεν με χαλάει-κάθε άλλο μάλιστα αλλα δεν πιστεύω να δίνουμε κ τπτ εξτρα στο ξενοδοχείο έτσι???πχ 2 ωρες 400ευρώ όλα πληρωμένα έτσι??Α φωτο επιτρεπονται η όχι??ρωταω επειδή αποτι είδα μερικοί έχετε κάποιες εξτρα φωτο με στελλα...Τελος αν κπ εχει πάει κ με τις 2 αν μπορεί να με διαφωτίσει λίγο ακόμα για μεταξύ αυτών των 2 θα του μαι υπόχρεος...Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!

προσεχε,μην κανεις καμμια μαλακια και ρωτησεις στο ξενοδοχειο για την κοπελα.κατευθειαν στο δωματιο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Βρε ασε τους διαφωτισμους!! Δεν πας για εξετασεις!! Πηγαινε στην Στελλα και τελειωνε. Οι φωτο μονο αν δεχεται το μωρο ;) και δεν πληρωνεις ουτε ρωτας τιποτα στο ξενοδοχειο!

Καλα πηδηματα!!

OP
OP
K

king22

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν ότι είναι να γίνει ας γίνει. Έκλεισα...παντως δωμάτιο ρε σεις δεν μου πε και ούτε όνομα μου ζήτησε(στο πρωτο μηνυμα της ειπα το μικρο μου όνομα κ ηλικία-ισως να αρκουν).Ισως μου το στειλει το νουμερο του δωματιου την μερα της συνευρεσης τι να πω.Πάντως αν δεν το λέγατε την μαλακία θα την έκανα κ θα ρώταγα στη ρεσεψιον...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Γιώργο έγινε η συνάντηση τελικά με την Stella;  :knockinb:
Εντυπώσεις;

zafzaf

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι μια προσωπική άποψη θέλω να παραθέσω.Επειδή βρέθηκα με την κοπέλα το Σάββατο (θα γραψω και review).Νομίζω οτι είναι λίγο επικύνδινη για έναν πρωτάρη ώπος τον φίλο μας.Ενόω οτι σε κάνει να κολήσεισ η τύπησα με το ζόρι κρατήθηκα,δεν ήθελα να φύγω.Ισως θα έπρεπε να πάει ο giorgos22 σε κάτι πιο απλό για αρχή,
Προσωπική άποψη παραθέτω.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συνάδελφοι μια προσωπική άποψη θέλω να παραθέσω.Επειδή βρέθηκα με την κοπέλα το Σάββατο (θα γραψω και review).Νομίζω οτι είναι λίγο επικύνδινη για έναν πρωτάρη ώπος τον φίλο μας.Ενόω οτι σε κάνει να κολήσεισ η τύπησα με το ζόρι κρατήθηκα,δεν ήθελα να φύγω.Ισως θα έπρεπε να πάει ο giorgos22 σε κάτι πιο απλό για αρχή,
Προσωπική άποψη παραθέτω.

Βρε ασε το παιδι να ευχαρηστηθει το πρωτο του ct. Να περασει καλα θελει. :dancing:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ισως μου το στειλει το νουμερο του δωματιου την μερα της συνευρεσης τι να πω.Πάντως αν δεν το λέγατε την μαλακία θα την έκανα κ θα ρώταγα στη ρεσεψιον...
Αν και μετα απο τοσες μερες δεν ξερω τι εγινε ποτε ηταν το ρεντεβου

Το νουμερο δωματιου το δινουν λιγη ωρα πριν  με την επιβεβαιωση που θα στειλης
στην ρεσεψιον δεν λες τιποτα σπανια να σε ρωτησουν

zafzaf

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αν και μετα απο τοσες μερες δεν ξερω τι εγινε ποτε ηταν το ρεντεβου

Το νουμερο δωματιου το δινουν λιγη ωρα πριν  με την επιβεβαιωση που θα στειλης
στην ρεσεψιον δεν λες τιποτα σπανια να σε ρωτησουν

πλέον δε σου λέει νουμερο δωματίου αλλα όροφο στο συγκεκριμένο χοτελ στη Β.σοφίασ. και κατεβαίνει το μωρό και σε παραλαμβάνει.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πλέον δε σου λέει νουμερο δωματίου αλλα όροφο στο συγκεκριμένο χοτελ στη Β.σοφίασ. και κατεβαίνει το μωρό και σε παραλαμβάνει.
Δεν ξερω τι γινεται στην Αθηνα Θεσ/νικη αυτο γινεται

κρυβε λογια ρε παιχτη..
Γιατι ρε παιχτη να μην ξεστραβωθουν οι νεοι

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

zafzaf

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
& πρεπει να γραφετε που ειναι το χοτελ για να ξεστραβωθουν οι νεοι???

ΟΚ sorry φαντάζομαι οτι δεν σε νοιαζει τόσο για τους ''νέους''(και εγω νέοσ είμαι)αλλα όσο μη γίνει κανένα ντου.εχεισ δίκιο .για αυτο έγραψα μόνο την οδό έχει και άλλα ξενοδοχεία ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom