freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
...γραφω σημερα ο καριολης γραφω....καλα φρεντι για νουβελλες εισαι αγορι μου,τι εμπνευση ειναι αυτη
...γραφω σημερα ο καριολης γραφω....καλα φρεντι για νουβελλες εισαι αγορι μου,τι εμπνευση ειναι αυτη
...γραφω σημερα ο καριολης γραφω....
Απλά να καταθέσω την άποψη μου ως γυναίκα... Καλύτερα να μην πεις την ιστορία αυτή στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Πιστεύω ότι θα της άνάψεις την περιέργεια ως προς το τί δεν πάει καλά με σένα και δεν έχεις κάνει τίποτα τόσο καιρό...και όχι περιέργεια για το τί θα ήθελε να σου κάνει.
`αντίθετα με λίγο κλάμα η ιστορία πιάνει τόπο. Ενας γνωστός μου όταν πάει σε μπουρδέλα λέει πάντα οτι είναι η πρώτη του φορά για να τον περιποιηθούν καλύτερα.
χωρις πλακα,το θεμα ειναι απλο ,δεν πρεπει να εχει αγχος το παιδι γιατι αν παει με το φοβο της αποτυχιας ε θα αποτυχει...γραφω σημερα ο καριολης γραφω....
εσυ τι εκανες με αυτη ρε,δεν την ικανοποιησες την κοπελα????Οχι τιποτα τετοιο...απλα εχω συζητησει με πολυ κοσμο και εχω εκμαιευεσει διαφορα κατα καιρους...αυτο που συνηθως παρατηρειται ειναι πως ο ανδρας χανει τη παρθενια του στις ηλικιες 15-20 ενω η γυναικα στα 14-19...υπαρχουν και μερικοι οι μερικες που γευονται την ηδονη στα 22 με 23...στη ζωη μου ειχα συναντησει μια κοπελια 29 ετων ΑΚΟΜΗ παρθενα που οποιον γνωριζε τον παρακαλουσε με εμμεσο τροπο να το κανουν...αν και ηταν γενικα ευγενεστατη και πολυ...φλωρακι οπου λεει και ο λαος...εμενα και ενα αλλο φιλο μου μας ειχε ταραξει στις ανηθικες προτασεις Ελεγε πως εχει τοσο μεγαλη επιθυμια που δεν την ενδιαφερει ουτε ο δεσμος ουτε η αξιοπρεπεια,τιποτα...τελοσπαντων....αλλιως αντιμετωπιζεται ενας που ειναι στρη θεση του φιλου μας που ζηταει βοηθεια και αλλιως καποιος που ειναι 18 με 20 ετων...
Ειχε τοσες αραχες το μουνι της που φοβηθηκα μη πιαστω στον ιστο τουςεσυ τι εκανες με αυτη ρε,δεν την ικανοποιησες την κοπελα????
δεν έχεις κάνει πρόσκοποςΕιχε τοσες αραχες το μουνι της που φοβηθηκα μη πιαστω στον ιστο τους
Aν και πιστευω οτι η υπαρξη της δημιουργιας τετοιου θεματος γινεται με σκοπιμοτητα.
Η απαντηση ειναι μονο μια,σε περιπτωση που ολα τα προαναφερθεντα ειναι αληθη.
ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΕΕΣ!
Μπες σε νεα κοινωνικα συνολα τα οποια θα σε βοηθησουν επαρκως να κανεις οσα θες.
Το πως θα το βρεις μονος σου.
Το να πας σε πουτανες και μπουρδελα για πρωτη φορα ειναι μια επιλογη.
Το να γινεις τυπας και να μπορεις να χτυπας γκομενες καθαρα εξαρταται απο το κοινωνικο
σου περιβαλλον και μονο.
Οικογενεια,φιλοι,γνωστοι,συνεργατες μπορουν να σε βοηθησουν σε οτι εχει σχεση με τον ψυχικο
σου κοσμο περισσοτερο απο οτι καποια nick σε ενα φορουμ.
Βγες εξω και ενταξου σε νεα κοινωνικα συνολα αμεσως.
Ασε πισω οσους σε κρατανε πισω.
Τελος,το ιντερνετ γενικα και το φορουμ αυτο ειναι για ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,δηλαδη για λιγες φορες ΟΧΙ για
συνηθεια και τροπο ζωης.Η ζωη ειναι εκει εξω και οχι σε ανουσια ποστ με ανωνυμους τυπους.
Εκτος βεβαια αν θες να εισαι ατομο ολοκληρωτικα με ψυχολογικα προβληματα,μοναξια και αντικοινωνικες τασεις με αντιτιμο...μερικες χιλιαδες ποστ στο αβαταρ σου.
Καλη τυχη.
...καλα ποτε προλαβες και μεγαλωσες 5 χρονια εσυ?Βοηθάτε με!
Ειμαι 50 χρονών και ειμαι ακομη παρθενος.
Τι ιδιο και η παρεα μου.
Εχω βρει μια κοπελα τωρα και φοβαμαι....πώς να συμπεριφερθώ?
Να της το πω, μα μην της το πω, να παω σε πουτανα ή οχι?
πηγαινε Τα'ι'λανδη η Φυλιπινες για κανα 2 μηνες!Είμαι 30 χρονών.
Το "πρόβλημα" είναι ότι είμαι ακόμα παρθένος.
Ναι καλά ακούσατε. Και μάλιστα οι περισσότεροι στην παρέα μου είναι έτσι.
Επειδή ξέρω τι θα πούνε κάποιοι επιτήδειοι εδώ τους προλαβαίνω: ΟΧΙ δεν μου αρέσουν οι άντρες.
Απλά δεν έτυχε να κάνω κάτι μέχρι σήμερα.
Τώρα που κάτι παίζει με μια κοπέλα νιώθω ότι τη θέλω πολύ, αλλά κωλώνω να κάνω πρώτος βήμα.
θέλω γνώμες και οχι ειρωνικά σχόλια παιδιά. Αρκετά έχω στο κεφάλι μου...
σταματιστε το δουλεμα!!!!!!Παιδια βοηθατε!, εχω το εξής προβλημα
Ειμαι 45 χρονων και ειμαι ακομη παρθενος.Οχι μονο εγω, αλλα ολη η παρεα μου
Τωρα που ψηνω, μια γκομενα με ταλανιζουν οι ενδοιασμοι, να της το πω, να μην της το πω?
Να παω με πουτανα πριν παω με αυτή?Τι να κανω?
Ειμαι 80 χρονων και ειμαι παρθενος.τι να κανω?Παιδια βοηθατε!, εχω το εξής προβλημα
Ειμαι 60 χρονων και ειμαι ακομη παρθενος.Οχι μονο εγω, αλλα ολη η παρεα μου
Τωρα που ψηνω, μια γκομενα με ταλανιζουν οι ενδοιασμοι, να της το πω, να μην της το πω?
Παιδια βοηθατε!, εχω το εξής προβλημα
Ειμαι 60 χρονων και ειμαι ακομη παρθενος.Οχι μονο εγω, αλλα ολη η παρεα μου
Tωρα υπαρχουμε ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!Κ.Α.Π.Η!!!!!!ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ!!!!Τιμες φιλικες, ...