Νέα

Βοηθάτε!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davidof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το αβαταρ παραπεμπει στην υψιστη απολαυση , που ειναι το χεσιμο! ομως εδω εχουμε τσιρλιο χεσιμο το οποιο κατα πασαν πιθανοτητα προηλθε απο κρυωμα... πονοκοιλο...ολοι ξερουμε τι απολαυση ειναι αυτη.... εδω ο τυπος τα συλεγει σε πλαστικο παμπερ να τα παει στη μαμα του η στη γιαγιακα του..... δεν ξερω...
H υψιστη ηδονη ειναι το Χυσιμο και οχι το Χεσιμο
Μην παιρνεις παραδειγμα απο τους κοπρολαγνους και γραφεις τετοιες σκατο-ιστοριες.
Γραφικοτητες ακουγονται

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Παιδια βοηθατε!, εχω το εξής προβλημα
Ειμαι 45 χρονων και ειμαι ακομη παρθενος.Οχι μονο εγω, αλλα ολη η παρεα μου
Τωρα που ψηνω, μια γκομενα με ταλανιζουν οι ενδοιασμοι, να της το πω, να μην της το πω?
Να παω με πουτανα πριν παω με αυτή?Τι να κανω?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δεν μιλαω για ηδονη. μιλαω για ανακουφιση . ουτε  και για κοπρολαγνεια υπονοω τιποτα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
επειδή πολλοί έχουν εκφράσει αυτό το πρόβλημα, δεν γίνεται να φτιάξουμε ένα pinned τοπικ με τίτλο "είμαι παρθένος, τι να κάνω;;"

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
επειδή πολλοί έχουν εκφράσει αυτό το πρόβλημα, δεν γίνεται να φτιάξουμε ένα pinned τοπικ με τίτλο "είμαι παρθένος, τι να κάνω;;"
+100000000
Και μάλιστα μιας και εδώ είμαστε μαζεμένει πολλοί "γαμιάδες" καλό είναι να μιλήσουμε εάν έχουμε να πούμε κάτι να σώσουμε κάποιον. Αλλιώς καλύτερα να γαμάμε παρά να μιλάμε.

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια βοηθατε!, εχω το εξής προβλημα
Ειμαι 45 χρονων και ειμαι ακομη παρθενος.Οχι μονο εγω, αλλα ολη η παρεα μου
Τωρα που ψηνω, μια γκομενα με ταλανιζουν οι ενδοιασμοι, να της το πω, να μην της το πω?
Να παω με πουτανα πριν παω με αυτή?Τι να κανω?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγώ λέω να τον παίξεις και άστο γι αύριο, ή καλύτερα από Δευτέρα  :birdman:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
μάλιστα οι περισσότεροι στην παρέα μου είναι έτσι.

Aν και πιστευω οτι η υπαρξη της δημιουργιας τετοιου θεματος γινεται με σκοπιμοτητα.
Η απαντηση ειναι μονο μια,σε περιπτωση που ολα τα προαναφερθεντα ειναι αληθη.
ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΕΕΣ!
Μπες σε νεα κοινωνικα συνολα τα οποια θα σε βοηθησουν επαρκως να κανεις οσα θες.
Το πως θα το βρεις μονος σου.
Το να πας σε πουτανες και μπουρδελα για πρωτη φορα ειναι μια επιλογη.
Το να γινεις τυπας και να μπορεις να χτυπας γκομενες καθαρα εξαρταται απο το κοινωνικο
σου περιβαλλον και μονο.
Οικογενεια,φιλοι,γνωστοι,συνεργατες μπορουν να σε βοηθησουν σε οτι εχει σχεση με τον ψυχικο
σου κοσμο περισσοτερο απο οτι καποια nick σε ενα φορουμ.
Βγες εξω και ενταξου σε νεα κοινωνικα συνολα αμεσως.
Ασε πισω οσους σε κρατανε πισω.
Τελος,το ιντερνετ γενικα και το φορουμ αυτο ειναι για ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,δηλαδη για λιγες φορες ΟΧΙ για
συνηθεια και τροπο ζωης.Η ζωη ειναι εκει εξω και οχι σε ανουσια ποστ με ανωνυμους τυπους.
Εκτος βεβαια αν θες να εισαι ατομο ολοκληρωτικα με ψυχολογικα προβληματα,μοναξια και αντικοινωνικες τασεις με αντιτιμο...μερικες χιλιαδες ποστ στο αβαταρ σου.
Καλη τυχη.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Aν και πιστευω οτι η υπαρξη της δημιουργιας τετοιου θεματος γινεται με σκοπιμοτητα.
Η απαντηση ειναι μονο μια,σε περιπτωση που ολα τα προαναφερθεντα ειναι αληθη.
ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΕΕΣ!
Μπες σε νεα κοινωνικα συνολα τα οποια θα σε βοηθησουν επαρκως να κανεις οσα θες.
Το πως θα το βρεις μονος σου.
Το να πας σε πουτανες και μπουρδελα για πρωτη φορα ειναι μια επιλογη.
Το να γινεις τυπας και να μπορεις να χτυπας γκομενες καθαρα εξαρταται απο το κοινωνικο
σου περιβαλλον και μονο.
Οικογενεια,φιλοι,γνωστοι,συνεργατες μπορουν να σε βοηθησουν σε οτι εχει σχεση με τον ψυχικο
σου κοσμο περισσοτερο απο οτι καποια nick σε ενα φορουμ.
Βγες εξω και ενταξου σε νεα κοινωνικα συνολα αμεσως.
Ασε πισω οσους σε κρατανε πισω.
Τελος,το ιντερνετ γενικα και το φορουμ αυτο ειναι για ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,δηλαδη για λιγες φορες ΟΧΙ για
συνηθεια και τροπο ζωης.Η ζωη ειναι εκει εξω και οχι σε ανουσια ποστ με ανωνυμους τυπους.
Εκτος βεβαια αν θες να εισαι ατομο ολοκληρωτικα με ψυχολογικα προβληματα,μοναξια και αντικοινωνικες τασεις με αντιτιμο...μερικες χιλιαδες ποστ στο αβαταρ σου.
Καλη τυχη.

Ναι,ενταξει, αυτα ειναι βεβαια μια κουβέντα, η υλοποιηση της οποιας εξαρταται απο πολλους παραγοντες,που αρκετοι απο αυτους ειναι αντικειμενικοι και οχι στο χερι σου.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
παρε μια τσοντα τραβα μια μαλακια και μετα την ολυμπιαδα κοιτας τι θα κανεις

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
εχω να σου προτεινω και κατι καλυτερο εαν εχεις διαβατηριο εγω τελος μαρτοιυ παω κουβα .ελα μαζι μου να γαμησεις οσο δεν γαμησες εδω σε 15 χρονια

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Είμαι 30 χρονών.
Το "πρόβλημα" είναι ότι είμαι ακόμα παρθένος.
Ναι καλά ακούσατε. Και μάλιστα οι περισσότεροι στην παρέα μου είναι έτσι.
Επειδή ξέρω τι θα πούνε κάποιοι επιτήδειοι εδώ τους προλαβαίνω: ΟΧΙ δεν μου αρέσουν οι άντρες.
Απλά δεν έτυχε να κάνω κάτι μέχρι σήμερα.

Τώρα που κάτι παίζει με μια κοπέλα νιώθω ότι τη θέλω πολύ, αλλά κωλώνω να κάνω πρώτος βήμα.
:headbang: :headbang:
θέλω γνώμες και οχι ειρωνικά σχόλια παιδιά. Αρκετά έχω στο κεφάλι μου...
Φιλε μου καταρχην μπραβο σου που παραδεχεσε κατι το οποιο δε μπορω να πω οτι σε καλοχαρακτηριζει και μονο ασχημα συνειδητα η και υποσεινηδητα σχολια θα προκαλεσει...η αληθεια ειναι πως το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι πως μας δουλευεις μια και εκτος απο σενα ειναι παρθενοι και οι λοιποι της παρεας σου...εκτος βεβαια κι αν ειναι τιποτα πιτσιρικαδες... :grin:Εχω την εξης απορια:Δεχομαι οτι εισαι ντροπαλος και οτι δυσκολευεσαι να μιλησεις ανετα σε μαι κοπελα....αλλα τοσα χρονια δεν εχει υπερβει η καβλα σου τη ντροπη σου?Τι θελω να  πω...πως ο ανθρωπος ειναι κατεξοχην ελλογο ον και εφευρισκει τροπους για να αποκτα αυτο που η φυση τον προσταζει...πχ καποτε που το φαγητο δεν του το προσφεραν τοσο απλοχερα αναγκαζοταν αν το κυνηγησει,αλλα και τη σημερον ημερα πρεπει με καποιο τροπο να βρει μαι δουλεια να επιβιωσει...γιατι σε σενα δε λειτουργησαν οι μηχανισμοι προσαρμογης?Θα ηθελα επισης για να μη βγαλουμε και βιαστικα συμπερασματα και φυσικα αν θες κι εσυ να απαντησεις:εχεις καποια πολυ ασχημη ιδιαιτεροτητα?πχ εισαι πολυ ασχημος εμφανισιακα η μηπως τραυλιζεις?Προσεξε δε σε ρωταω αν εχεις καποια ατελεια που την εχεις μεγαλοποιησει...ατελειες εχουμε ολοι μας...τελος για ποιο λογο δυσκολευεσαι τοσο στην επαφη με τη γυναικα?εχεις τραυματιστει απο καποια συμπεριφορα η καποια χυλοπιτα που εφαγες και ηταν σε ευαισθητη ηλικια?...Εισαι υπερβολικα θρησκος η στην οικογενεια σου εχετε τετοιο ατομο να σε εχει γεμισει ενοχες για το σεξ?Επισης κατι πολυ σημαντικο να σε ρωτησω γενικα φλερταρεις στη ζωη σου?Ειχες ποτε καποια ανολοκληρωτη σχεση με γυναικα?Πως και δεν ετυχε μεχρι τωρα ως τα 30 να μην εχεις κανει σεξ ουτε με μια?  :think:

Επισκέπτης
βασικα υπαρχει κ μια πιθανοτητα να μην ειναι παρθενος κ ν< μπηκε για να κανει πλακα...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ποτέ δεν ξέρεις....

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
  Αν ειναι αληθεια η συμβουλη μου ειναι να πεις την ιστορια σου στην κοπέλα ομορφα (εισαι παραμυθας με τη καλη εννοια?).
Θα την τρελανεις, θα της αναψεις την περιεργεια και οταν το πετυχεις αυτο με μια γυναικα μονο σε καλο μπορει να σου βγει, τουλαχιστον στη αρχη! 

Απλά να καταθέσω την άποψη μου ως γυναίκα... Καλύτερα να μην πεις την ιστορία αυτή στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Πιστεύω ότι θα της άνάψεις την περιέργεια ως προς το τί δεν πάει καλά με σένα και δεν έχεις κάνει τίποτα τόσο καιρό...και όχι περιέργεια για το τί θα ήθελε να σου κάνει.

Επισκέπτης
Απλά να καταθέσω την άποψη μου ως γυναίκα... Καλύτερα να μην πεις την ιστορία αυτή στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Πιστεύω ότι θα της άνάψεις την περιέργεια ως προς το τί δεν πάει καλά με σένα και δεν έχεις κάνει τίποτα τόσο καιρό...και όχι περιέργεια για το τί θα ήθελε να σου κάνει.
σωστη η νεα,μεγαλε αν ειναι αληθεια μη πεις τιποτα,κοιτα να περασεις καλα,μην εχεις αγχος κι ολα θα γινουν.ριξε καμμια μαλακια ομως πριν γιατι συνηθως στις πρωτες φορες τελειωνεις γρηγορα και δεν το φχαριστιεσαι.

Επισκέπτης
Φιλε μου καταρχην μπραβο σου που παραδεχεσε κατι το οποιο δε μπορω να πω οτι σε καλοχαρακτηριζει και μονο ασχημα συνειδητα η και υποσεινηδητα σχολια θα προκαλεσει...η αληθεια ειναι πως το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι πως μας δουλευεις μια και εκτος απο σενα ειναι παρθενοι και οι λοιποι της παρεας σου...εκτος βεβαια κι αν ειναι τιποτα πιτσιρικαδες... :grin:Εχω την εξης απορια:Δεχομαι οτι εισαι ντροπαλος και οτι δυσκολευεσαι να μιλησεις ανετα σε μαι κοπελα....αλλα τοσα χρονια δεν εχει υπερβει η καβλα σου τη ντροπη σου?Τι θελω να  πω...πως ο ανθρωπος ειναι κατεξοχην ελλογο ον και εφευρισκει τροπους για να αποκτα αυτο που η φυση τον προσταζει...πχ καποτε που το φαγητο δεν του το προσφεραν τοσο απλοχερα αναγκαζοταν αν το κυνηγησει,αλλα και τη σημερον ημερα πρεπει με καποιο τροπο να βρει μαι δουλεια να επιβιωσει...γιατι σε σενα δε λειτουργησαν οι μηχανισμοι προσαρμογης?Θα ηθελα επισης για να μη βγαλουμε και βιαστικα συμπερασματα και φυσικα αν θες κι εσυ να απαντησεις:εχεις καποια πολυ ασχημη ιδιαιτεροτητα?πχ εισαι πολυ ασχημος εμφανισιακα η μηπως τραυλιζεις?Προσεξε δε σε ρωταω αν εχεις καποια ατελεια που την εχεις μεγαλοποιησει...ατελειες εχουμε ολοι μας...τελος για ποιο λογο δυσκολευεσαι τοσο στην επαφη με τη γυναικα?εχεις τραυματιστει απο καποια συμπεριφορα η καποια χυλοπιτα που εφαγες και ηταν σε ευαισθητη ηλικια?...Εισαι υπερβολικα θρησκος η στην οικογενεια σου εχετε τετοιο ατομο να σε εχει γεμισει ενοχες για το σεξ?Επισης κατι πολυ σημαντικο να σε ρωτησω γενικα φλερταρεις στη ζωη σου?Ειχες ποτε καποια ανολοκληρωτη σχεση με γυναικα?Πως και δεν ετυχε μεχρι τωρα ως τα 30 να μην εχεις κανει σεξ ουτε με μια?  :think:
καλα φρεντι για νουβελλες εισαι αγορι μου,τι εμπνευση ειναι αυτη

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φίλε μία ερώτηση... Είσαι ψυχολόγος ??? Τα λες πολύ καλά..Μπορώ να σε ακούω ή μάλλον να σε διαβάζω για ώρες  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φίλε μία ερώτηση... Είσαι ψυχολόγος ??? Τα λες πολύ καλά..Μπορώ να σε ακούω ή μάλλον να σε διαβάζω για ώρες  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Οχι τιποτα τετοιο...απλα εχω συζητησει με πολυ κοσμο και εχω εκμαιευεσει διαφορα κατα καιρους...αυτο που συνηθως παρατηρειται ειναι πως ο ανδρας χανει τη παρθενια του στις ηλικιες 15-20 ενω η γυναικα στα 14-19...υπαρχουν και μερικοι οι μερικες που γευονται την ηδονη στα 22 με 23...στη ζωη μου ειχα συναντησει μια κοπελια 29 ετων ΑΚΟΜΗ παρθενα που οποιον γνωριζε τον παρακαλουσε με εμμεσο τροπο να το κανουν...αν και ηταν γενικα ευγενεστατη και πολυ...φλωρακι οπου λεει και ο λαος...εμενα και ενα αλλο φιλο μου μας ειχε ταραξει στις ανηθικες προτασεις :2funny: :2funny:Ελεγε πως εχει τοσο μεγαλη επιθυμια που δεν την ενδιαφερει ουτε ο δεσμος ουτε η αξιοπρεπεια,τιποτα...τελοσπαντων....αλλιως αντιμετωπιζεται ενας που ειναι στρη θεση του φιλου μας που ζηταει βοηθεια και αλλιως καποιος που ειναι 18 με 20 ετων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom