gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ένας κωλόγαυρος λιγότερος!ωχ σημερα "τελειωνω" :S !!
Ένας κωλόγαυρος λιγότερος!ωχ σημερα "τελειωνω" :S !!
ειναι υποπτο site και επικινδυνο ..για το pc εννοω..... μην τσιμπατε.κοιταξτε τι μαλακια βρηκα!!
αντε λοιπον οποιος εχει τα κοτσια!!!
δεν υπάρχουν αυτά ποτέ χωρίς σκοπό... και χωρίς κοινό φυσικά.Υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει αυτες τις μαλακιες..
Δουλεια δεν ειχε ο διαβολος τα παιδια του
Το ιδιο κανουν και αυτοι με αυτες τις μαλακιες
Τα πιστευουν σιγουρα για σπασιμο ειναιΤο θεμα φιλε μου ειναι οτι δυστυχωs καποιοι τα πιστευουν....
Προσκληση για αυτοκτονια απο το ιντερνετ.....Τ ακουσαμε κι αυτο
φαινεται οτι.....οσα καινουργια τεχνολογικα επιτευγματα βγαζει η επιστημη, μερικοι τα χρησιμοποιουν για λαθοs σκοπουs.....και δυστυχωs καποιοι δεν εχουν την στοιχειωδη αμυνα για να το προσπερασουνΤα πιστευουν σιγουρα για σπασιμο ειναι
Αυτοκτονιες ακουσαμε και πολλα ακομη θα δουμε
Δυστυχως εκει μας πηγαινουν οι καινουργιες τεχνολογιεςφαινεται οτι.....οσα καινουργια τεχνολογικα επιτευγματα βγαζει η επιστημη, μερικοι τα χρησιμοποιουν για λαθοs σκοπουs.....και δυστυχωs καποιοι δεν εχουν την στοιχειωδη αμυνα για να το προσπερασουν
Δυστυχως εκει μας πηγαινουν οι καινουργιες τεχνολογιες
egω exo ικογενιακο στιν αβλιΦταινε αραγε αυτεs????.....η μηπωs εμειs που τιs χρησιμοποιουμε με λαθοs τροπο????
egω exo ικογενιακο στιν αβλι
ρε τυπε και αμα ειναι να πας απο τροχαιο μπορουνε να βρουνε ποτε θα γινει? απορω ποιος πιστευει αυτες τις μαλακιες.απατη!
σιγα μην τους πληρωσω για να μου πουνε ποτε θα πεθανω
τυπε μου πινε οζονρε τυπε και αμα ειναι να πας απο τροχαιο μπορουνε να βρουνε ποτε θα γινει? απορω ποιος πιστευει αυτες τις μαλακιες.
ο μονος που μπορει να το αναλυσει αυτο ειναι ο τρελοdrekx.δεν φανηκε σημερα.λες να τον μαζεψε κανενα σκουπιδιαρικο?τυπε μου πινε οζον
γαμα ολλανδεζες και δεν θα πεθανεις ποτε
μεγαλεεεεε
μηπως κανενα χαβουζιαρικο?ο μονος που μπορει να το αναλυσει αυτο ειναι ο τρελοdrekx.δεν φανηκε σημερα.λες να τον μαζεψε κανενα σκουπιδιαρικο?