stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
κοιταξτε τι μαλακια βρηκα!!
αντε λοιπον οποιος εχει τα κοτσια!!!
Aυτό το έχω βρει 100 φορές και στο facebook έχει και παρόμοια xωρίς sms,έκανα ένα.......κοιταξτε τι μαλακια βρηκα!!
Εσύ ποτέ,εγώ ελπίζω σήμερα το βράδυ!!!Ναι σιγουρα!! Γιατι δε βγαινει κανα κουιζ για το ποτε θα πιασουμε το τζοκερ?
Ναι σιγουρα!! Γιατι δε βγαινει κανα κουιζ για το ποτε θα πιασουμε το τζοκερ?
τι χαζομαρες ειναι αυτες? μηπως θα μου πει και πως θα πεθανω? απο φυσιολογικο θανατο? θα με πατησει τρενο?κοιταξτε τι μαλακια βρηκα!!
Γιατί ζητάει κινητό ρε παιδιά στο τέλος; Πουστιά μυρίζομαι σνιφ, σνιφ...
τι γιατι ρε θελει και ρωτημα?Γιατί ζητάει κινητό ρε παιδιά στο τέλος; Πουστιά μυρίζομαι σνιφ, σνιφ...
Θα σου έρθει η απάντηση με μήνυμα , μαζί με άλλα σαχλαμαρομηνύματα που θα χρεωνόνται σε εσένα ! WATCH OUT!Γιατί ζητάει κινητό ρε παιδιά στο τέλος; Πουστιά μυρίζομαι σνιφ, σνιφ...
μουφαααααααααααααααααααααααααα
τι γιατι ρε θελει και ρωτημα?
ειναι συνδεδεμενο on line με γραφειο τελετων... μετα το μοιραιο που θα σε βουν?
Θα σου έρθει η απάντηση με μήνυμα , μαζί με άλλα σαχλαμαρομηνύματα που θα χρεωνόνται σε εσένα ! WATCH OUT!
Εσύ ποτέ,εγώ ελπίζω σήμερα το βράδυ!!!
Δεν ξέρω εσείς αλλά εμένα θέλω να με βρει ο χάρος κάπου στα 80+ σε τέτοια φάση: !!!
Eμένα δεν μου μιλάει,ούτε αυτός δεν με θέλει!!!Ο κομπιούτορας μου είπε θα με βρει σε τέτοια --->
Σιγά το νέο!!!
Γιατί ζητάει κινητό ρε παιδιά στο τέλος; Πουστιά μυρίζομαι σνιφ, σνιφ...
για παραγκελιες τιμες κ τα λιπα στον life97...............amjik και εγώ θέλω ένα τέτοιo,τιμές και τηλ. παραγγελιών please!!!