kybal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2021
- Like
- 1.128
- Πόντοι
- 200
![gofile.io](https://gofile.io/dist/img/logo-small-og.png)
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.
γιατί δεν πας απλά στο στούντιο να την πηδήξεις;Παλικάρια απο Εμινέ έχουμε καθόλου υλικό απο το mym της? Μου ζητάει το να κάνω verify την ηλικία μου ρε μλκ και δεν μπορώ να κάνω sub αν είναι δυνατόν.
Είμαι άρρωστος με την πουτάνα αυτή.
Έχουμε κάτι για Ράνια ή Λένα;![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
σε ποιο στούντιο;γιατί δεν πας απλά στο στούντιο να την πηδήξεις;![]()
συνήθως συγγρού 232 ή στο άλλο στην αθηνώνσε ποιο στούντιο;
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν είμαι απο Αθήνα φίλε.συνήθως συγγρού 232 ή στο άλλο στην αθηνών
πιο συγκεκριμένος από το συγγρού 232; θες να σου πω και τι γράφει στο κουδούνι;;;Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν είμαι απο Αθήνα φίλε.
Όνομα κοπέλας ;;πιο συγκεκριμένος από το συγγρού 232; θες να σου πω και τι γράφει στο κουδούνι;;;
Χιλιογαμημένος και μπατίρης, βλαστημά τη μέρα που γεννήθηκε.θα βγει, βγήκε από τη φυλακή;;;σε τι κατάσταση είναι
μπατιρης δεν θα το ελεγα αλλα οτι εχασε λεφτα εχασεΧιλιογαμημένος και μπατίρης, βλαστημά τη μέρα που γεννήθηκε.
Ο ξαδερφος μου..που εινα κολητη...μου ειπε ειναι στ φυλακη στα γρεβενα...εχει βρει της ακρες του..οποτε τ βγαζει ψιλοχαλαρα...εχει ξενερωσει απλα με τους εξω...τωρα.ποτε θα βγει..αγνωστο...πρεπει να δικαστειΤι γίνεται ρε μάγκες ο Αρχηγος;;;;έχουμε κανένα νέο του;;;θα βγει, βγήκε από τη φυλακή;;;σε τι κατάσταση είναι
Ανώμαλη καψούρα Σοφρονη στη θεωρία αλλά τώρα μας έσωσες . Πολύ χαλί , αυτές με τα κοντά χοντρά δάχτυλα ,το εφηβικό βυζι και το χοντρό μουνι δε τις αντέχω καθόλου. Κωλο πάντως κάτι λέει
πάρε κ τέτοιο!
Ξέρει κάποιος να πει αν κάνει ραντεβού η σοφρωνη;Ανώμαλη καψούρα Σοφρονη στη θεωρία αλλά τώρα μας έσωσες . Πολύ χαλί , αυτές με τα κοντά χοντρά δάχτυλα ,το εφηβικό βυζι και το χοντρό μουνι δε τις αντέχω καθόλου. Κωλο πάντως κάτι λέει
Καλησπέρα, παίζει να μου στείλεις και εμένα αυτό με την Λιόλιου;μου τα έχουν ζητήσει ήδη άλλοι συναγωνιστές έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένοι έστω και με ένα screeshot![]()
δε το έχω ποια τύπε πήγαινε ρώτα στο θρεντ του μητσοτάκη κάποιος θα το έχειΚαλησπέρα, παίζει να μου στείλεις και εμένα αυτό με την Λιόλιου;