Apollon8888
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ ακόμα δεν έστειλε .αν το στείλει θα στο προωθήσωΚάντε ρε παιδιά και εδώ ένα ψυχικό
Αδερφέ ακόμα δεν έστειλε .αν το στείλει θα στο προωθήσωΚάντε ρε παιδιά και εδώ ένα ψυχικό
τον εδωσες στεγνα και προσπαθησα να τον κρατησω για κρυφη πηγη....Τύποι το βίντεο με τη Λιόλιου το έστελνε ο @Μπιρλας στο νήμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
Εάν το πάρω αδερφέ μου θα στο προωθήσωΆμα θέλετε περάστε το και σε εμένα
Το εχουμε αγορινα;Εάν το πάρω αδερφέ μου θα στο προωθήσω
Μπααα ακόμα τίποταΤο εχουμε αγορινα;
ποια ειναι η λενα ρε παιδια στο 232 , ποιο ψευδονημο χρησιμοποιει
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν είμαι απο Αθήνα φίλε.
Είστε 3 διαφορετικά (υποθέτω) άτομα, που θέλετε την Εμινέ, σας λέει ο άλλος από κάτω πώς εργάζεται στο 50άρικο, σας λέει πού και ξαναρωτάτε ... τι άλλο να σας πεί ? ελάχιστο γούγλη κάνετε και βρίσκετε που δουλεύει, δεν είναι κρυφό, απλά ετοιμαστείτε για βαριεστημένη φόλα.Όνομα κοπέλας ;;
πιο συγκεκριμένος από το συγγρού 232; θες να σου πω και τι γράφει στο κουδούνι;;;
Ποιο είναι αυτό το θρεντ;τα έχω στείλει όλα στο θρεντ του μητσοτάκη στο μέλος ντάιμα όποιος θέλει του στέλνει να τα ζητήσει
ποιουs εννοειs ?Πετυχα πριν λίγο στην συμβολή του μπιλ πριβέ και του αλλου ξενοδοχείου να κάθονται σε ένα σκουτερ ο ένας και η άλλη να είναι όρθια σαν κάποιον να περιμένουν ( είχε και μια τσάντα ) η γνωστή κάποτε nellykitty με τον «Νιαου» για όσους ξέρουν! Είχε ακουστεί ότι την είχε βγάλει στο κλαρί και αυτό υποψιάστηκα κι εγώ ότι περιμένει κάνα πελάτη! Έχουμε κάποιο ινφο;
Αυτό ρωτάω και εγώ μήνες τώρα και απάντηση δεν έχω παρειΜάγκες την Άννα Μαρία πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού να την γαμησουμε;
Όλοι αυτό ψάχνουμε παλι σε ξενοδοχείο είναι σήμερα και γαμιέται αλλά δεν απαντάει σε κανένα μνμ η τυπισσα να πει ναι η όχι αν κάνει συναντήσεις η αν γαμιέται μόνο με άπλυτουςΑυτό ρωτάω και εγώ μήνες τώρα και απάντηση δεν έχω παρει
Οτι ναναι λεει το παλικαρι δεν δουλεύει σε καμια Συγγρου 232 και 232 αρχίδια. Μας υποχρέωσε πες τουτι άλλο να σας πεί ?
Μελάντιας και Queens δουλεύει.Οτι ναναι λεει το παλικαρι δεν δουλεύει σε καμια Συγγρου 232 και 232 αρχίδια. Μας υποχρέωσε πες του