PeteTell
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Έχει αναφερθεί ότι έχει mym fans πιο πάνω, κάτι άλλο δεν έχει προκύψει...Όποιος ξέρει ας πει
Έχει αναφερθεί ότι έχει mym fans πιο πάνω, κάτι άλλο δεν έχει προκύψει...Όποιος ξέρει ας πει
Όχι μόνο μυξοπαρθενα αλλά και κορίτσι του μόχθου και της βιοπαλης ...σ ένα λαιβ έλεγε στον Φοίβο πως αυτή πρέπει να δουλεύει σε ίντερνετ καφέ για να επιβιώσει γιατί δεν παίρνει αναπηρικό επίδομα σαν αυτόν .....και μετά είδε πως η βιοπάλη είναι σκληρή και είπε να δοκιμάσει την " εύκολη" ζωή ....Η κοπέλα είναι ο ορισμός της βίζιτας αλλά το παίζει μυξοπαρθενα. Τι να πει κανεις!!
Επίσης όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θα κόψει από τα live του αρχηγού γιατί θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Αν δεν κάνω λάθος σπούδαζε ξενοδοχειακά!Όχι μόνο μυξοπαρθενα αλλά και κορίτσι του μόχθου και της βιοπαλης ...σ ένα λαιβ έλεγε στον Φοίβο πως αυτή πρέπει να δουλεύει σε ίντερνετ καφέ για να επιβιώσει γιατί δεν παίρνει αναπηρικό επίδομα σαν αυτόν .....και μετά είδε πως η βιοπάλη είναι σκληρή και είπε να δοκιμάσει την " εύκολη" ζωή ....
Αν μάθει κάποιος θα ήθελα να ξέρω και γω, ας μου στείλει pm...Παιδες σπερααα...η mastermind κανει καμια βιζιταα?ξερουμε τπτ?
Πρέπει να σταμάτησε και να το παίζει άσχετη άμα τη ρωτήσεις .....δοκίμασε την άλλη την αλβανίδα που πέταγε τασάκια στον Τζανέτο που γυαλίζει και την βαλβίδαΑυτή η πεγκυ ρε παιδιά ξέρει κανείς που βρίσκεται δε τη βλέπω σε κανένα γραφείο πλέον
που ειναι η ρανια?Πέρα από τις γνωστές τύπου Γεωργαντά, Ράνια, ξερουμε ποια άλλη βιζιτάρει από εκεί;
Eχει παρει κατι τσιμπουκαδες στον Μανθο. Παει στο μιλητο εκ του ασφαλους.Αν μάθει κάποιος θα ήθελα να ξέρω και γω, ας μου στείλει pm...
Ρε το αμαλακι μας...Eχει παρει κατι τσιμπουκαδες στον Μανθο. Παει στο μιλητο εκ του ασφαλους.
Η άλλη η μελαχρινή είναι η μαγια?????Καμαρωστε τα κοριτσα
Eχει παρει κατι τσιμπουκαδες στον Μανθο. Παει στο μιλητο εκ του ασφαλους.
Αυτό. Απλά αυτός που έφτιαξε το βίντεο είναι μλκας.Μπα για την αλλη που το γυρισε στις βιζιτες πρεπει να εννοει.... Και σίγουρα είχε παίξει και με πολλούς άλλους....
ποια ηταν?H Ράνια πρέπει να σταμάτησε ή κάνω λάθος;