Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32.817
- Πόντοι
- 6.186
instagram?
instagram?
Δεν ξέρωinstagram?
Γραφείο ή σπιτάκι??Δεν ξέρω
Δεν νομίζω να βιζιταρειΓραφείο ή σπιτάκι??
είναι δυνατό ! έχεις IG η εάν δουλεύει κάπου? εάν δεν θες να πεις εδώ στείλε dmΑυτή είναι η Ρανια η τσιμπουκλου. Έχει πιπωσει τον hayate, έχει γαμηθει με τον τηγανοκεφαλο-απομίμηση του αρχηγού(gusino) και πριν κάτι μέρες ο άλλος που στριμαρει από εκεί ο καραισκος είπε ότι αφού την γαμησε στο σπίτι του(που ήταν μαζί με ένα φίλο του και μια φίλη της) μετά ενώ κοιμόταν αυτός η Ρανια πηδηχτηκε και με τον φίλο του. Γενικά την έχουν πάρει όλοι εκεί μέσα και όταν βλέπει κάποιον καινούργιο θέλει να τον πάρει και αυτόν.
Πάντως αν πατήσετε στο YouTube Γεωργαντά καραισκος θα δείτε βίντεο να μπαίνουν στο δωμάτιο να πετάνε τα ρούχα τους έξω και η άλλη να φωνάζει σαν να την πηδάει που πολύ πιθανό να την πήδηξε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεται το όνομα της συγκεκριμένης το φωνάζει η κοπέλα από μόνη της.
Δεν έχει σημασία αν έγινε η όχι, σημασία έχει ότι το έκανε να φαίνεται αληθηνο, οπότε δεν έχει θέμα να την βλέπουν 50 60 100 χιλιάδες άνθρωποι να γαμιεται σε ένα δωματιακι στο σπίτι του hayate.δεν φωναζει ετσι η Μαρια θα θελε ο καραισκος να προκαλεσει τετοιες φωνες
Σαπιλατραγική η γκόμενα
Μάγκες, υπάρχει καμία πληροφορία τελικά ποια είναι η Μάγια από το YourAngels?
Της εχω στειλει.δε με εχει δεχτει ακομαXristina (@inaaxrist) • Instagram photos and videos
0 Followers, 453 Following, 14 Posts - See Instagram photos and videos from Xristina (@inaaxrist)www.instagram.com
Την Τετάρτη μάλλον θα πάει στο stream του hayate μαζί με την συνάδελφό της την Γεωργαντά.
Ούτε εμένα, μάλλον δεν δέχεται κανέναν από αυτούς που δεν ξέρει.Της εχω στειλει.δε με εχει δεχτει ακομα
Μαλλον ετσι ειναι.θα κοιταξω τη τεταρτη στο χαγιατε.ετσι απο περιεργεια ναδω τι λεειΟύτε εμένα, μάλλον δεν δέχεται κανέναν από αυτούς που δεν ξέρει.
ποτε ειπώθηκε αυτο για την Τετάρτη ??Xristina (@inaaxrist) • Instagram photos and videos
0 Followers, 453 Following, 14 Posts - See Instagram photos and videos from Xristina (@inaaxrist)www.instagram.com
Την Τετάρτη μάλλον θα πάει στο stream του hayate μαζί με την συνάδελφό της την Γεωργαντά.
Είσαι πολύ ωραίος. Μήπως υπάρχει βίντεο από παλιό stream που να την δείχνειXristina (@inaaxrist) • Instagram photos and videos
Ούτε εμένα, μάλλον δεν δέχεται κανέναν από αυτούς που δεν ξέρει.