Forgivebutnotforget
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 281
- Πόντοι
- 21
Μουναρα το κοριτσιΠολυ συντομα θα τα πεταξει ολα...
Μουναρα το κοριτσιΠολυ συντομα θα τα πεταξει ολα...
είναι του επαγγέλματος;Πολυ συντομα θα τα πεταξει ολα...
δεν ξερουμεείναι του επαγγέλματος;
αν εβγαζες κι εσυ οσα βγαζει αυτη το ιδιο θα εκανες.....η κοπελα καθαριζει κατι χιλιαρικα το μηνα απο ολα αυτα χωρις να κανει τιποτα και εχει φτασει στο σημειο να ανοιγει livestream με international winner απο τη dota 2Ωραία γκόμενα ...αλλά μηδέν χαρακτήρα μηδέν προσωπικότητα...ο Φλόριαν την ξευτιλιζε on camera και αυτή έμενε εκεί .....
Δεν ξέρω τι κάνει στο κανάλι της ...πάντως στο τσίρκο με τα φρικια του Φλόριαν και αυτή 20αρικακι έπαιρνε όπως τα υπόλοιπα ΑΜΕΑ άντε και την πούτσα του Αλβανού ......βέβαια δεν θα μου προκαλούσε καμιά εντύπωση όντως να βγάζει χιλιάδες ευρώ τώρα ...υπάρχουν ένα σωρό καθυστερες που παρακολουθώντας την μπορεί να την κάνουν και αυτή φίρμα ...αν εβγαζες κι εσυ οσα βγαζει αυτη το ιδιο θα εκανες.....η κοπελα καθαριζει κατι χιλιαρικα το μηνα απο ολα αυτα χωρις να κανει τιποτα και εχει φτασει στο σημειο να ανοιγει livestream με international winner απο τη dota 2
δεν τα βγαζει τωρα αλλα χρονια τωρα τα βγαζει......το μονο που κανει ειναι απλα να παραμενει στην επικαιροτηταΔεν ξέρω τι κάνει στο κανάλι της ...πάντως στο τσίρκο με τα φρικια του Φλόριαν και αυτή 20αρικακι έπαιρνε όπως τα υπόλοιπα ΑΜΕΑ άντε και την πούτσα του Αλβανού ......βέβαια δεν θα μου προκαλούσε καμιά εντύπωση όντως να βγάζει χιλιάδες ευρώ τώρα ...υπάρχουν ένα σωρό καθυστερες που παρακολουθώντας την μπορεί να την κάνουν και αυτή φίρμα ...
Όλοι έχουμε πάει με κάποια κονδυλοφόραΤο ξέρεις οτι έχει κονδυλώματα ε?
Επίσης μπορεί ήδη κάποιος να ναι φορέας χωρίς να το γνωρίζει...από τη στιγμή που θα κολλήσει ένα ποσοστό εμφανίζει συμπτώματα....Όλοι έχουμε πάει με κάποια κονδυλοφόρα
Παίζει τπτ απο το mym της?
εγώ έχω τηςβσοφρωνη1 αλλά video δεν έχω πάρει ειναιβπανακριβακανενας να εχει κανει το κασκαντεριλικι στο mym της Σοφρώνης?
μα για τις φωτο μιλαω και εγω.εγώ έχω τηςβσοφρωνη1 αλλά video δεν έχω πάρει ειναιβπανακριβα
δε γίνεται. τις εμφανίζει με όνομα της φωτομα για τις φωτο μιλαω και εγω.
Αν θες στειλε prive, αν δεν θες να ανεβασεις εδω.
check pmδε γίνεται. τις εμφανίζει με όνομα της φωτο
στειλε με πμ πλζεγώ έχω τηςβσοφρωνη1 αλλά video δεν έχω πάρει ειναιβπανακριβα
τι να σουβστειλω?στειλε με πμ πλζ