james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Παιδιά ξέρει κανείς εάν η «Μαξίμος» κάνει βίζιτες ;
@lisa.pilvedor
Διαγραμμένο μέλος 220485
www.bourdela.com
Παιδιά ξέρει κανείς εάν η «Μαξίμος» κάνει βίζιτες ;
@lisa.pilvedor
Έχεις δίκαιο για τις πλαστικές, αλλά εδώ είναι τελείως άλλη κοπέλα γιατί όχι μόνο το πρόσωπο είναι άλλο αλλά κ το σώμα είναι πολύ ποιο στεγνό κ έχουν εξαφανιστεί κ όλα τα τατουάζ που είχε που δεν ήταν μικρά κ διακριτικά αλλά πολύ μεγάλα!Κοίτα, δεν θα επιμείνω γιατί δεν είμαι σίγουρος!
Παρόλα αυτά να σου πω ότι…
1. Έχει αναφερθεί κ σε άλλο νήμα!
2. Την έχω πολύ καιρό αλλά επειδή δεν μου αρέσει δεν την παρακολουθώ αλλά έχω την αίσθηση ότι κ το όνομα ήταν αλλιώς και το άλλαξε, και φωτογραφίες απ’τον «παλιό της εαυτό» είχε και τις έσβησε, και σίγουρα μέχρι πρότινος ανέβαζε στοριζ που ζητούσε χρήματα για να στείλει φωτό κ βίντεο !
3. Σκέψου ποσό μπορεί να παραμορφωθεί ή να αλλάξει ένα πρόσωπο από πλαστικές (για να σβήσει το παρελθόν κάποια θα το έκανε πολύ εύκολα)…
4. Έχω αυτήν την αίσθηση που με κάνει σχεδόν σίγουρο ότι είναι αυτή!!
Αυτά! Αλλά δεν τον κόβω κιόλας, μια πληροφορία ζητήσατε και σας είπα καλοπροαίρετα αυτό που γνωρίζω !
Ναι φίλε κάνει άκρη να είσαι κάτω από 35!Παιδιά ξέρει κανείς εάν η «Μαξίμος» κάνει βίζιτες ;
@lisa.pilvedor
Ζητάει ταυτότητα ; 40 είμαι και θυμίζω 25αρη , τηλεφωνακι που παίζει ;Έχεις δίκαιο για τις πλαστικές, αλλά εδώ είναι τελείως άλλη κοπέλα γιατί όχι μόνο το πρόσωπο είναι άλλο αλλά κ το σώμα είναι πολύ ποιο στεγνό κ έχουν εξαφανιστεί κ όλα τα τατουάζ που είχε που δεν ήταν μικρά κ διακριτικά αλλά πολύ μεγάλα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι φίλε κάνει άκρη να είσαι κάτω από 35!
Έχει γυρίσει τσόντα στη σιρινα ...επίσης υπάρχει αγγελία της στο κανεσεξ ως Έλενα πορνοστάρ ....καλή φαίνεται για τους λάτρεις του πατσάαυτο το τουμπανο η μελαχρινη το ξερει κανεις?
εχει αγγελια ειπε...
δεν κάνει και τίποτα αλλοΠαιδιά ξέρει κανείς εάν η «Μαξίμος» κάνει βίζιτες ;
@lisa.pilvedor
Το ξέρεις οτι έχει κονδυλώματα ε?Και της λιζας το τηλ αμα μπορει καποιος σε πμ θα ημουν υποχρεος
Ευχαριστω πολυ
Οχι πως να το ξερω ....ευχαριστω για την ενημερωση μακρια και αγαπημενη οποτε με το λιζακι την Ανναμαρια τωρα πως θα βρουμε?Το ξέρεις οτι έχει κονδυλώματα ε?
Η Άννα Μαρία είναι η απόδειξη πως ακόμα και να σαι σαν ανάποδο γαμωτο στη φάτσα σαν σκουμπρί άμα δείχνεις μουνι και κωλο μπορεί να γίνεις και φίρμα ....μαύρο στις μπαλοτσες ρεΟχι πως να το ξερω ....ευχαριστω για την ενημερωση μακρια και αγαπημενη οποτε με το λιζακι την Ανναμαρια τωρα πως θα βρουμε?
ζηταει 60 ευρω για τα video που δειχνει γυμνο, με την απλη συνδρομη οριακα Inst φωτο εχειαπο σοφρωνη παιζει καμια πικ εχει φτιαξει κατι σαν only fans
αυτο το τουμπανο η μελαχρινη το ξερει κανεις?
εχει αγγελια ειπε...
Και εγω θελω,παντως αν εχει κανενας τιποτα απο το mym της Σοφρώνης καλο θα ηταν να βοηθησει.
Όχι μην ψαρώνεις , τόσο καιρό ολο τέτοια ανεβάζει και ποτε δεν τα πετάει όλα. Απλά κοιτάζει να μας κρατάει ζεστούς για να μην ξενερώσουμε.Πολυ συντομα θα τα πεταξει ολα...